Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naTY si eu stiu ca se mai face asa, cu apa fiarta direct.. dar noi nu am pus-o niciodata asa.. nici rece, doar racorita nitel. Or fi 2 retete diferite, habar n-am.. cert e ca noi am avut pana de curand castraveti murati de anul trecut,am pus prea multi.. si erau f buni.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai asa si noi...am facut-ceea ce facem si acum- amestec taranesc...bagat la butoi gogonele, castraveti, varza, conopida, morcoi, pepenasi mici; cu apa fiarta. De anul trecut au tinut pana acum, gogonelele ramase erau inca tari si bune. Si de-aia ma gandeam ca "tips-ul" ar fi apa turnata fiarta....
Si apoi mi s-a pus pata sa-i fac Iuliei salam de biscuiti; da' n-am cacao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bitza, superbe aranjamentele!

Mimo, pe carte, pe carte, cat se poate! Pentru luni am de facut o tema (ar fi si de invatat, dar mai pe seara... :D), bine ca mi-am amintit :)).

Pfiuu, voi puneti muraturi... sper sa puna soacra-mea si sa manance ei si pentru noi! :)) Sau sa vina la noi de Craciun cu masina si sa ne aduca vreo cateva borcanele, de pofta! Pune niste muraturi! Cele mai tari sunt gogosarii cu ghebe!

Eu ma simt cam rau, de dimineata am bolit, cu durere de cap in spatele ochilor... acum parca sunt mai bine, dar ametesc... uf :(...

Acestea fiind zise, ma intorc in pat, aerisesc bine si ma culc iara, pana vin baietii cei muciosi si tusitori de afara. Sa aveti o duminica faina! Cat a mai ramas din ea.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai, Zoze, scoate capul si da-ne de veste!! arata-ne Maria SA!! cum sunteti? abia te-astept la povestit, despre tot!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Intru si eu repejor, repejor.

Astazi fac cinste. Sa-mi traiasca bunicul.
Va pup si am fugit la pregatiri ca mai am cateva platouri de facut.

Tuchi doar le-am facut, nu voi si manca.
Sper ca esti bine si s-au mai rezolvat din probleme. Eu tin pumnii stransi.

Bitzulina foarte frumoase aranjamente. Nu stiu de ce, dar eu aveam impresia ca sunteti doar cu , nu cu toata organizarea nuntii.
Sa sti ca nu te-am uitat cu tortul, dar inca n-am descarcat pozele.

Laly sa-ti traiasca Sabrina!

Naty welcome back si felicitari pentru !

Ramo sper ca azi macar esti libera.

Miha nasol moment. Eu de TBC chiar nu stiu ce sa-ti spun, dar poate e asa o mini atentionare de acolo sus ca poate n-ar fi chiar asa de rau sa mai stai pe acasa.

Nico macar din acest punct de vedere ar fi bine sa mai stati pe la Viena: sa apuce baietii sa invete germana bine de tot.
Este un mare avantaj. Eu am tot zis ca ar trebui sa fac cumva sa ma apuc de germana, dar la varsta mea .... plus ca nici nu prea ai unde s-o inveti.

Mimo vezi ca ieri aveai un SMS.

Blankar tin pumnii sa te refaci repejor.

Geckolina imi pare tare rau de afta. Sper sa treaca repede. Totusi tu nu trebuia sa fi in concediu acum? Ce s-a intamplat?

Olga osafiebine, osafiebine, osafiebine. Tin pumnii si uite de la mine sa treaca mai usor perioada asta

Am fugit la trebi. Pup tot stolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Iote ca sunt!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hellou gagici!
M-au capiat astia doi , de doua ore stau in pat si fac orice altceva in afara sa doarma , am niste nervi...ca vreau si eu sa dorm
Mda...
Am citit raportul de la Mimo si Olgutza, foarte frumos ati povestit, ma bucur ca sunt bine fetele si vreau s-o vad si eu pe Mariuta

Luny, sa stii ca Stefu sta la spalat in fiecare zi, a avut si el o perioada cand trebuia rugat, dar acum isi si clateste gura

Moama, am vazut si pozele cu Sasha si Ana, cat de haiosi erau cu gurile pana la urechi

Vladutu meu are otita, vineri l-a dus al meu la Stanciu, i-a antibiotic si sta in casa toata saptamana viitoare...vad ca Stef e super, n-are nimic...le dau la amandoi ursuleti cu echinaceea si vitamina C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

As fi inceput si eu protocolar,cu multumiri pentru pampoanele agitate, mesajele frumoase, vizite si cadouri,insa am citit despre calitatile lui Dudu si nu ma pot opri din tavaleala,ca inteleg si de unde vine remarca lui Tio Doamne-e mortala!

Mai,chiar sunteti minunate! Nu ma asteptam la atatea vizite si surprize frumoase!
Abia astept sa nasca Olga(nu inainte de Noiembrie) ,sa mergem sa vedem si puradelu' ei! Ma stric de ras! Cort ne mai trebuie,ca sigur e mai mare decat rezerva mea
Da' tot fu bine,decat la saloane de 6 paturi,cu frigidere(sau fara) zgomotoase,fara tv.. Ma ingrozeste gandul ca ar fi trebuit sa impart toaleta cu alte 5 pasarici

Una peste alta,la mine nu se leaga orele voastre-la intrarea si iesirea din operatie,ma refer.Ori Dan saracul era ametit de tot,ori..nu stiu. Oricum,Dan o mai comisese inainte,ca le spusese tuturor ca am intrat/iesit in operatie,desi..era vb despre alta pacienta a dr.Neagu

Asadar,am intrat la 11.05 in sala si am iesit la 13.25.Trebuia sa intru la 08.00,insa au venit vreo 2 gravide in travaliu,alta cu membranele rupte si contractii zdravene,ca se indoia saraca de durere,apoi a venit si o pac.a dr.mele,cu dilatatie 6,bebe transvers si nu stiau cum s-o bage mai repede la taiat,sa nu i se rupa si membranele..
Bun-am intrat in sala mai mult decat relaxata,vb cu medicul anestezist despre prima ceza,copil,chiar radeam despre starea mea,faptul ca stiam ce am de facut..Apoi,dupa ce iau pozitia pt.anestezie,ma ia o stare de lesin de numa'!! Nici nu-mi venea sa le spun,ca doar fusesem ok pana in urma cu 30 de secunde Ma gandesc ca-i din cauza pozitiei,ca probabil am ramas fara aer si le spun-ma intind repede si-mi revin,cer putina apa,imi uda buzele i am ia instantaneu Spun,mi se ofera tavita,imi mai introduc nush ce pe vena,ma abtin cat pot si trece si asta.Apoi stam de vorba,dr incepe sa taie,eu ma amuz ca vad oarecum si prin campul pus in fata mea,dar si in usa din stanga,anestezista mai ca lesinase de ras,apoi,dr N incepe sa se agite,zice vreo 2 la adresa medicului din Craiova,aud despre aderente,ca nu poa' sa avanseze,cere un alt medic,pe langa rezidenta cu care intrase ea,cere nush ce electrocautere/electrohemostatice/substante in plus pe vena,vine si medicul neonatolog cu asistenta,inteleg ca au ajuns la uter,se agita,rezidenta se urcase de tot peste mine si simteam ca raman fara aer,ca ma sufoc,ma durea si creierul de atata apasare,neonatoloaga cerea sa scoata imediat macar capul copilului,simteam cum incearca sa traga bebelusa,dar si rezistenta opusa,aparatele la care eram conectata o luasera razna,asistenta imi tot introducea chestii pe branula si ma apucasera niste usturimi si dureri de mana de numa',apoi stiu sigur ca m-au sedat,caci abia am reusit sa o aud si apoi sa o vad pe Maria,ca am si cazt intr-o stare ciudata-nu am adormit,dar..m-am nesimtit brusc. Tot brusc,m-am trezit ca simt lucarile ce mi se executau-le spun,incearca sa ma calmeze,ma cam apuca plansul si vaitatul,ma sedeaza iar,de data asta ma ia somnul,dar in toata inconstienta mea,simt ca pot si misc degetele de la piciorul drept.Pana au terminat,mi-am revenit iar,m-a luat iar vaicareala,cand m-au mutat pe pat ma jeleam de-a binelea,mi-au mai facut ceva calmante probabil si m-au dus in ATI,unde,dupa vreo 10 minute mi-am indoit genunchii,de ramasesera asistentele cu cura cascata Nu ma mai durea nimic. Stiu ca l-au anuntat pe Dan,a venit dr sa ma linisteasca,m-a facut plangacioasa si a plecat sa-l duca pe Dan la bebelasha.
De aici incolo,va povestec in postarea urmatoare-acum chitaie jucaria cea noua..
muulti

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, Zoze, Zozeee, am stat cu inima cat un purice!! Bine ca-i bine si ca poti sa-ti strangi jucaria noua la piept! Poze, da??

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Zoze,mami puternik.
imi tremura picioarele..am simtit pana in oase fiecare cuvintel.

Important ca ai trecut de toate cele si strangi acum in brate o jucarie mumoasa noua si un blondutz nazdravan.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput