Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Poate sa clatiteasca linistit, sa le mancati in fata mea, ca nu poftesc, m-am defectat

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nico, foarte frumos...dar, n-am inteles nimic! din ce vorbeau baietii, ca pe tine te-am inteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Baietii mei... Stefan e mai vorbaret, dar Matei ne uimeste zilnic! Ieri zicea Kann ich? Kann ich?? :)) Eu vorbesc romaneste ca deh, p-asta o stiu cel mai bine .

Eu va invidiez ca va intalniti, Tuchi, Olgu, ca mancati (unii) clatite...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, noi avem reale probleme cu somnul de pranz, uneori cedez si ies cu el in carucior (cam asta se si intampla des, mai mereu are ocazia sa adoarma in carucior... in pat devine mai complicat apoi...)... greeeu adoarme in patul lui la pranz. Seara insa nu e nicio problema, dar trebuie sa stea cineva cu el pana adoarme, la 8-8.30 e deja in lumea viselor. Ne mai striga noaptea, daca se vede singur...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, eu zic ca amandoi au dreptate e cum spun ei acolo .

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata! Gata clatitele?
Despre dinti: aseara parca v-a auzit Dudulea, s-a infiintat pe scaunel in fata chiuvetei si a inceput sa strige: pasta dinti! MENTA!
A fost una dintre zilele lui bune
Despre somn: am experimentat exact fenomenul asta iarna, cand am schimbat paturile. De atunci trebuie sa stau cu el pana adoarme, clar! Neplacut as zice, fata de boieria de dinainte
Chiar asa :Naty, Bitza...ati mutat copiii in pat mare sau tot in patutul lor dorm?
Noi am intrat in sfasit in era vorbitului, e atat de scump si de distractiv !
Aseara inainte de culcare vorbea singur, cu spatele la mine:
Meicu' (melcu) mic, nu papa! De se?... Mai baiete! Papa emintze (seminte) , maie-maie! Meicu' apa calda, balta!Mai baiete! Papa! Maie maie!
Apoi...Maii (Mari) cuca, nani! Tia, cuca, nani! Tati cuca, nani! ....si tot asa i-a enumerat pe toti iar la sfarsit a zis: Toti nani, noate bana!
E mortal!Merita sa stau langa el pana adoarme,ca da recital
Am vazut si vienezii ...Stefan e tare de tot iar Matei ma gandeam eu ca nemtaleste el ceva, ca altfel nu era nici un canish in zona Grozav, sper sa va intelegeti cumva in viitor , Nicoleto pune burta pe carte!
Am vazut si floricele frumoase facute de Bitza si sa stii ca si eu am cautat buburuza
Ma duc sa-mi continui capodopera. Ieri am golit juma de sifonier. Numai porcarii, vechituri, d-astea...OUT!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
tuchi deci scorul il vroiai.. era 0-0 atunci, acum stii ca au luat bataie, cam necinstit de altfel..
moaaama, ce misto, va destrabalati azi la Tuchi, olgu, super tare, grija la clatitetele alea
bitzo ia d-aici: asezi castravetii in borcan, pui apa peste ei plus inca o cana, asta ca sa stii de cata zeama ai nevoie! apoi pui apa la fiert - o lingura cu vraf de sare grunjoasa la un kg apa! a lasi sa se racoreasca, apoi o torni peste castraveti, pui si hrean rondele printre ei, usturoi, piper boabe, mustar, dafin, corandru, ienibahar, ce ai tu... si de-asupra marar uscat. Pt nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati, adica suna-ma!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, tare dragalas Dudelul!
si Mufa e in maxima forma seara la culcare, povesteste tot ce a facut, pe unde a mers, si-si mai aminteste si din trecut, ca aseara, cand si-a amintit de munte si zicea iar de bb Luca si Matei, de fetite, doar ca l-a introdus in peisaj si pe bebe Raul, baietelul prietenei mele de 1 an si cateva luni! au fost pe la noi acum vreo saptamana si era atat de fericit Matei, s-au jucat, s-au alergat, il lua in brate, 'bb Laul, bb Laul'

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata, ce fac fetele???
clatite,aaaaa???

multumesc de aprecieri...buburuza este tot acolo in albums, numai ca nu sunt poze noi, sa caut in laptop sa vad daca am ceva poze noi , daca nu gasesc, cand o aduc de la mama cu aparat cu tot(adica duminica cealalta) sigur descarc
Tuchi am inteles sa traiti!!!!numai ca sa dai un semn din timp, cand va hotarati
Luny merci de reteta , cred ca te sun cand ma apuc de ei.....sper sa reusesc azi, ca mai am niste treburi.....
Mimo...pe Antonia o adorm la ea in camera, depinde unde o las eu(patutul mic sau canapea)iar noaptea sau spre dimineata cand cere laptele vine peste noi in pat, sau ma pune sa dorm cu ea pe canapea...

Mihule, daca mai intrii pe mess,mai pune si link-ul cu Andra......sa votez si eu, ca nu mai caut in urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata! Si noi punem muraturi. Sotzul tocmai a plecat sa-l aduca si pe fi-su sa ne ajute
Luny, eu de ce tineam minte ca apa dupa ce o fierbi o torni fierbinte in borcan?
Olgu, poate e greseala mea, vezi, mereu inveti de la pacienti NICI PRIN GAND nu mi-a dat ca nu te vei prinde singura ca apa minerala e la interzise, ca are sodiu mult! JOS cu apa minerala! Nu te-as mai chinui cu Holter cand vii dar control tot facem, sa-ti vad lichidul ala pericardic cum mai e...
Mimo-Iulia tot in patul pliant, de voiaj. I se pare f distractiv sa-si deschida singura usita cu fermoarul si sa intre acolo, cu cei 3 prieteni ai ei de la somn-2 catei si o maimuta.
Crize la culcare ea a facut numai si numai in perioade de dat dinti/masele. 2-3 zile si apoi gata. Atunci am stat cu ea, pe intuneric (are pe jos o salteluta, langa pat), soptindu-i "Alba ca Zapada" (cai aia o vrea)tot mai pe scurt, in fiecare seara tot mai putin, pana si-a revenit la normal.

Mergi la inceput