Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Naty, felicitari pentru condus! Sotul te-a felicitat? ;)
Mimo, sarmanul baiat, nu-si recunoaste nicio valoare... Tari comentariile!
Eu am vazut-o pe Paula la un concert de Craciun la serviciu, la Bv. Super a cantat! Si ea mi se pare cocheta si simpla, dar altele, de culise, nu stiu. A, si am mai vazut-o in 95, in Buzau, la un concurs local, grasuta :D. Insa talentata!!
Am avut o zi frumoasa azi, ne-am plimbat (poze pe FB pt doritori), ne-am simtit super! Vreme faina, soare (cam frigut, dar na!). Maine sper sa fie iar fain si sa dispara mucii definitiv!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
daca vreti sa vedeti, va las cateva pozici de azi cu aranjamente pentru maine dimi la cafea,de aici incolo:
http://entertainment.webshots.com/photo/2518717480102372632dJeRav
si de aici inapoi sunt de saptamana trecuta....
noapte buna!!!!

maine poate se mai anima crengutza, ca iar ne zice Mimo vreo doua![]()
![]()
chiar asa Kya, ce-i cu tine???sper ca sunteti bine!!!!!
mi-am adus aminte:Luny sau care aveti vreo reteta buna de castraveciori murati???nu vreau din aia in otet....pe bucataras nu prea am gasit ca sa am de unde alege.....
mihutza11 spune:
multumim pentru voturi!
se voteaza zilnic, asa ca daca va amintiti apreciem mult 
Miha 
Bitza unde-s pozele cu buburuza? numai alea cu aranjamentele le-am vazut..
Nico ce mai vb baietii tai in germana!
Gecko succes cu operatiunile DeZ! si concediu placut!
Mimo 
Naty bine ai revenit!
Luny si noi mai vorbeam intr-o vreme de o casuta/ferma micuta undeva la poalele unui munte si alte nebunii.. ehh.. succes!
la noi spalatul pe dinti e placere.. bineinteles ca mananca toata pasta de dinti, dar e bine si asa, atata timp cat ma lasa sa ii perii eu si pe urma mai da si ea cu periuta..
in alta ordine de idei:
se mai confrunta cineva cu crize inainte de nani?
aseara am avut una urata de tot, cea mai urata ever.. toate bune si frumoase pana sa se urce in pat, atunci incepe plansul.. si se cere la kk de zece mii de ori si sa ii zic Doamne Doamne.. numai ca sa nu faca nani/sa stau acolo? si bineinteles ca aseara a escalat tocmai pt ca am cedat amandoi cu nervii si am cam tipat la ea.. a fost ff urat (niste reactii care pe mine efectiv m-au cam speriat).. intr-un final pe la 23.30 a adormit in 2 min, cred si eu la cat a urlat... ce sentiment de vinovatie ne-a coplesit dupa aceea pe noi nu mai spun..
dar azi la amiaza a inceput iar circul.. insa nu mi-am mai pierdut eu cumpatul.. nu stiu de ce nu mai vrea in patul ei, dar in patul nostru ar dormi (si nu a mai dormit cu noi de cand era mica), desi inca e in camera cu noi si intre paturi e o distanta de 20-30cm, cred.. chiar nu imi dau seama ce are cu patul ei? de ce face asa?
sper macar sa reusesc sa imi pastrez calmul, desi e asa de greu cateodata.. offff... nu sunt deloc in apele mele..
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
Roxana Claudia spune:
Mihutza - si eu patesc acelasi lucru cu Robert in ultima vreme. Toate bune si frumoase pana vine ora somnului, si din clipa in care sting lumina si zic "noapte buna" incepe sa tipe tare " vino mami"
. Si cedez de fiecare data pt ca are un tignal care ar putea trezi un bloc intreg
. Ma duc langa el pana adoarme, insa nu o sa-i mai tina mult figura...intr-o seara sigur ma va nimeri obosita...
Cu spalatul pe dinti e alta poveste..e innebunit sa spele dintii, spune el, insa spalatul se termina de fiecare data in secunda 2 cand nu mai e pasta pe periuta, si Fereasca Sfantul sa incerc sa-l spal ca e jale..
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
Olgutzika spune:
Neata!
Mihutz, votat si azi
. Si Sof are mancarici in fund cand e vorba de nani, ziua sau noaptea. Si ea doarme cu noi in pat, deci vrea pur si simplu joaca. Pe care i-o ofer, o avertizez cu cinci minute inainte ca se termina joaca si facem nani, si daca dupa cele cinci minute nu se potoleste, ii spun ca ma intorc cu spatele la ea, pentru ca eu vreau sa dorm si nu pot din cauza ei, iar cu spatele la ea am mai multa liniste. Ei, asta e pedeapsa suprema
, sau daca e si tac'su in pat cu noi, sa plece el din pat...e comica rau cum incepe sa stranga din ochi si sa se prefaca ccc ca a adormit
. Nu vreau sa fac din nimic sa para o corvoada pentru ea...eu in locul tau as lua-o in pat cu mine pentru o perioada, pana prinde drag din nou de patul ei, dar eu sunt eu ![]()
Roxana, ma bucur sa te revad, am uitat sa iti spun ![]()
! Piticul cel mare merge la gradi? El ce mai face?
Irina, foarte frumoase floricelele
! Ce frumos ca faci ceva ce iti place!
Naty, wellcome cu toate oasele acasa
! Eu nu am ce vesti sa iti dau..tensiunea mea e maxim 113/73, astea au fost cele mai mari valori de pana acum. Acasa, ca la spital m-a gasit iar cu 13/9 dimineata
. Si m-a luat asistenta ca mananc prea sarat. Doamna, am renuntat la sare de peste doua saptamani, COMPLET!!! Atunci mananc alimente bogate in sodiu! Si stai si gandeste-te Olgo, ce mananci tu cu Na. Si ma uit pe apa minerala terminata cu 10 minute inainte de luarea tensiunii..Roua minerala 120 mg/l de Na, Borsecul de ex are 72...I-am zis Monicai si nu a parut uimita, a zis ca e posibil sa fie de la ea, si ca sa beau doar apa plata. Oricum, m-a lasat si ea pe doza de Dopegyt data de tine. Si era foarte multumita ca am slabit, ca nu retin deloc apa, ca fac cuminte Clexane-ul...m-a intrebat daca stii de mutatii, i-am zis ca da
( nu stiu daca ai citit, dar am mutatii hetero pe ambele gene MTHFR, tre' sa ma duc iar la Fundeni, la Coriu, peste doua saptamani ). Ea a zis ca sunt ok, sa imi vad de cum mananc, de pastile, de tensiune, ca bebe creste bine. Mai vin pe 19, cand imi repeta analizele si pe urma ma duc la eco la Iosup, dupa ce termin cu ea. Si ca sa ii spun lui Iosup de mutatii si de Clexane si sa vedem ce zice el de IR-uri si de cum creste bebe. Pe mine ma bucura ca daca mi-a spus sa ma duc dupa 25 la Coriu, ca nu e in tara pana atunci, inseamna ca nu se asteapta sa nasc pana atunci. Eu am un stres cu plecarea lui Radu, care vine pe 27 acasa, deci trebuie sa rezist intre 20-27 singura acasa cu Sof. Cam atat! Saptamana viitoare vreau sa fac si proteinuria, nu m-am mobilizat sa fac la sticla pana acum...
Revin, ca vrea cupilul de mancare...
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
A mancat si cupilul, ma duc sa imi incalzesc si eu o cana cu lapte.
Tuchi, bine ca beti voi cafele ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tuchita spune:
Olgule, hai ca nu mai ai mult si bei si tu!
Veniti dupa-amiaza pe la noi?
Luny, draga, te intrebasem de meci ca vroiam sa stiu scorul!
Nico, n-am vazut inca montajul, am vazut ppozele pe FB!
Sunteti niste frumosi si tu ai slabit mult!
Mihule, ma duc sa pregatesc ceva de mancare si apoi o sa povestesc despre crizele lui Seb din ultimul timp.
Bitza, am vazut aranjamentle frumoase!
Le-am aratat lui M care a fost de acord sa ne faci tu aranjamentele la nunta!![]()
Olgutzika spune:
Tuchi, venim
. Te sun dupa ce se scoala Soful?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tuchita spune:
Da!
ce ma bucur ca veniti!
M zice ca face niste clatite....eu , nu, nu, ca Olga n-are voie!
Inca nu ne-am asezat la masa....

aromata si capuccino cu scortisoara pentru toata lumea!