Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
Bine, bine...recunosc ca nu eram chiar Miorita ca la carte, dar macar am recre(e)at-o saraca, ca tare au mai obosit-o astia la scoala an de an 

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Si acum Tuchi, la treaba , baga tot ce stii ca e pagina 13 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
tuchita spune:
aoleu, nu stiu nimic, am terminat vinul, scorul la meci nu-l stiu...
am chef de o petrecere cu dans!
natynic spune:
Aseara am fost dusi, un grup, de o firma de medicamente la Palatul Cantacuzino din Busteni, recent renovat, o splendoare; am mancat o cina-bufet destul de frugala, dar nu a contat; si apoi am avut concert Paula Seling, cu dans si tot tacamul. Minunata fata, mi-a placut tare mult. Are o voce de aur si un talent urias si..."muncit", e frumoasa, era imbracata simplu fara zorzoane, etc si a facut atmosfera excelent.
Mimo...era de ras, cred
; ma rog, nu atat opinia lui Dudu cat a lui Teo![]()
Noapte buna va doresc!
Olga, iar de la tine astept vesti, sunt in viata
(asta zic, apropo de faptul ca seara dinaintea plecarii la congres era sa se lase cu divort, sotzul nelasandu-ma cu niciun chip sa plec singura cu masina la primul meu drum "alone" in afara Bucurestiului; ei, in ciuda indoielii lui, m-am dus si m-am intors fara nici cea mai mica problema si inca pe ceata, respectiv pe ploaie grea
)
tuchita spune:
Bravo, Naty, pentru condus!
sper sa te urmez curand!
si la condus si la un congres!
Ma duc sa ma bag in pat, ma doare spatele si am carcei.
N-am avut suficient vin sa ma anesteziez!
Noapte buna!
luny spune:
mimo
exact asa simteam si eu in timp ce-l ascultam
.. am un om deosebit langa mine si-i multumesc lui Dumnezeu zilnic ca mi l-a scos in cale!... iar acum e tare entuziasmat, i s-au aprins niste rotite, ar vrea sa ne apucam de ceva, care oricum i-ar face placere mare... sa vedem daca ne si iese, ar fi pacat sa nu, caci el pune suflet si nu as vrea sa fie dezamagit...
naty bine ai venit!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita la meci se uita cineva? ca eu am uitat si M se uita la unul care tine doua dacii in maini.... Catalina, mami de si ![]() |
normal, noi ne uitam
Iubirea mea,
bitza037 spune:
Bravo Naty!!!si pentru cpngres si pentru condus!!!cel mai greu de condus este in Bucuresti ca in afara este floare la ureche..
...chiar intrebasem de tine, nu am stiut ca ai plecat![]()
si te aprob in rpivinta paulei Seling, si noi am vazut-o in vara asta intr-un bar din Vama Veche.....a cantat super....oricum imi placea de ea, dar live mi se pare super,super

acum imi amintesc ca Luny zicea ca o cunoaste si ca s-a schimbat de cand este la nivelul asta....dar na....
de ce nu zicesi mai devreme mai Tuchi ca nu mai ai rezerve de beutura ca saream eu cu o sticla de vin.....sau palinca....![]()
luny spune:
are si ea momentele ei... desi asa o stiu eu, pe vremea cand mergeam la cantari cu ea, mancam impreuna, ba chiar dormeam impreuna... am fost f apropiate o vreme..nu era fitoasa si nici inzorzonata (nici acum nu e, de altfel..) insa s-a schimbat in comportament ... mult! era si normal..cred... dar in esenta, e o artista adevarata, n-am repros in privinta asta, stiu cat munceste!
si erau tare faine cantarile ei, toata lumea se simtea bine!
aia a fost o perioada tare misto pt mine, nu numai datorita faptului ca o cunosteam pe ea, cat si alti artisti... era o mare gasca si ne super distram:)
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=c37ed75e76dbf1df7c8ec8&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

si