Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
deci asa, nu e Mufa singurul care nu are treaba cu pasta si periuta
![]()
noi cu incaltarile stam bine, doar de iarna tre sa vad daca ii mai vin bocanceii de anul trecut, ca erau mari.
Am fost la Kiabi si ne-am luat gecute de iarna, adica eu si iub,f ok preturile.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
'viata e foarte frumoasa, trebuie traita ziua de azi!! tu stii ca nu exista calendar?.. nu exista viitor, e doar o inventie a omului, exista doar prezent, iar trecutul este format doar din amintiri... tiganii, de exemplu, traiesc exact asa!! ii doare-n...bip! de viitor! iar daca te gandesti la viitor, la greutati, la <ce fac maine>, astea iti degradeaza sufletul, ego-ul ... vine maine, si vezi atunci ce faci... nu te gandesti de azi!'...
noroc ca am viteza la dactilo, asta imi spunea mie acum iubul meu, care adauga 'daca as avea ferma mea, mi-as creste struti, gaste, rate, vitel, brrrrr...'![]()
![]()

.. 'si la ceaiul de la ora 5, as servi ceai de macese, cu dulceata de nuci verzi, toate productie proprie! plus un cognac de 100 euro sticla, in sticla de cristal, adica basini-basini, nene! merge si un vin d-ala smecher de la bulgari, de trandafir!!! m-as duce in Apuseni si i-as lua lu' tanti aia de la Runc tot gemul de afine cu merisoare!! asta ar fi carciumioara mea!! as amenaja-o exact ca la mine acasa! si asa i-as spune! 'La mine acasa'!! cu tablouri, cu bun gust, cu jucarii, cu tot ce trebuie sa se simta bine inclusiv familii cu copii, ca si noi..... cu ii scrii mah?????'
ei, asta se discuta la mine pe vremea asta, Muf doarme, noi am bautr o tuica fiarta
, e tare fain
Iubirea mea,
gecko spune:
ete draci...fuse, fuse si se duse
...mesajul
. Am revenit dupa 2 ore ca sa va cetesc cum ma consolati ca am ulcer pe limba![]()
, nu pot vorbi
, nu pot manca
...si cand colo nada...ca nu e mesajul
...sa-i fie de bine acolo unde a ajuns.
Asa ca...bitzo multumesc de intentie
. Aia planuiesc si eu sa-mi fie "arma". Am inteles ca se gaseste si aici. Si de aia mi-am propus sa incep dupa ce termina sotul cu noptile, caci am auzit ca la unii copii a mers chiar cu varsaturi de la gustul ala amar. Asa ca musai trebuie sa fim cat mai multi adulti in casa...unul alapteaza
, altul leagana
, altul spala covorul
.
Spor la buchete...va admir (pe tine, pe miha) ca aveti ochi pentru frumos
.
Luny, imi place omul tau...visator, boem...nu ai zice la fibra ce o are.
luny spune:
![]()
![]()
stiu, dar are si el momentele lui...
Iubirea mea,
natynic spune:
M-am intors.
Acolo la congres nu am avut cum sa va citesc, din lipsa de timp, am stat la stiinta ca eram avida dupa 3 ani de pauza.
O singura data f rapid am citit 3 pagini deducand ca s-a nascut Maria, apoi mi-am dat cateva sms cu Zoze
Bun venit pe lume Sabrina!
Miha, stai linistita. Intr-adevar, chiar daca ai fi luat tu (iar TBC nu se ia asa usor!) riscul de a transmite bacilul la bebe e MINIM. Si, in ultima instanta, chiar daca ai vrea sa fii mai catolica decat Papa si sa faci profilaxie TBC cu Hidrazida, si aia e ok pt bebe. Dar...din multe, multe alte motive chiar cred ca ti-ar face bine sa stai acasa pana nasti!
Daca mai am vreme ma intorc la capitolul anterior sa aflu detalii de la nasterea Zozelei (care insa mi-a zis oricum ca dr a fost de milioane-lucru de care nu ma indoiam)
mimonix spune:
Bai, n-am cuvinte pentru Liviu, mi-a incalzit inima
Mergi inainte baiete, in directia visurilor tale ! cum bine cita o randunica ...eu ma abonez !
Gecko , de ce nu esti muica in concediu? Ca eu nu mai inteleg nimic
Ce-ai pe limba? Cine a vomat...ca mi se pare mie ca lucrurile au cam scapat de sub control acolo, in Australia 
Bine ai revenit Naty! Nu fug de tine draga, asa-s ele de la o vreme, tacute...discrete...elegante...vorbesc numai aseaa...in varful limbii ![]()
Noroc cu Liviu, ca are limbarita, mai merge si forumul asta ![]()
Vazui si pui frumosi care sabotau familia rusa prin consum ilicit de servetele

Mi-am adus aminte si de TBCul ala , fir-ar el sa fie...acolo unde muncesti tu mai Miha, cam bantuie...nu stiu ce sa zic!
Nu va fac analizele obligatoriu la serviciu?
Sper sa fie toate bune cu voi, dar iti inteleg ingrijorarea !
Si Bitza cea vizitatoare
, daca eu spun ca a dat navala randunimea sa vada puiu'
Uitasem de cel moldovean si cel muntean...Blanka mai lipsea si eram chiar balada Miorita 
Mi-ar placea sa stiu ca Simo si Micu sunt bine , ma gandesc la ei 
Si am uitat sa va spun perla de aseara :
-Cu cine semeni tu Dudu asa priceput?
-Cu tata !
-Si cu cine semeni tu Dudu asa destept?
-Cu tata!
-Dar cu cine semeni tu Dudu asa frumos?
-Cu mama!
Teo, se uita socata ...si deodata o aud in soapta asa, ca pentru ea :
-Saracu' copil, n-are nicio calitate! 

Sau nu era de ras? 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
tuchita spune:
sara buna!
hai ca merg si eu in directia visurilor mele sustinuta de un liesing de Murfatlar!![]()
Tare Dudu, eu zic ca seamana cu ma-sa care recreeaza Miorita!
Luny, pompierul m-a dat gata!
Si Gecko, de lcerul pe limba te impiedica sa vorbesti?
ca daca afla sotul meu imi face rost de unul!![]()
tuchita spune:
la meci se uita cineva?
ca eu am uitat si M se uita la unul care tine doua dacii in maini....