Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 5
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniest De la mugler imi mai place din cand in cand Eau de Star. |
dar nici unul nu se ridica nici macar pana la genunchiul lui ALIEN, right?
sali spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie [blue]INNOCENT Thierry Mugler este SUPERB! Am gasit in alta parfumerie un tester si mi-am luat o sticluta din potiunea asta magica. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
felicitari, iresponsabilo X 2 !!!

deja sunt curioasa cum e acest INNOCENT, acum vreo 2-3 ani am mirosit ceva dar nu stiu daca era innocent sau eau de star, pe atunci nu eram asa pasionata( mai bine zis pasionala
ideea e ca exista o idee de baza si apoi crosetam la nesfarsit, flanker dupa flanker dupa flanker sau SAW dupa SAW dupa SAW
rose,daca te stiam senzitiva
GAME OVER, vorba scenariului !
by the way, muzica de la SAW e superrrrr!
sali spune:
va zic acum ce m-a bucurat astazi: am primit de la o parfumata scumpa scumpa o sticla cu lolita lempicka, ratiunea mea de a trai in materie parfumata! ![]()
stia cat iubesc acest parfum si habar nu am de ce, ca doar ea stie sigur, eu pot doar sa banuiesc( poate ca i-oi fi simpatica
) mi l-a trimis mie.
cand am desfacut pachetul am zis doar : doamne, cum oare am putut sa traiesc atat fara lolita mea? ![]()
ca mi se terminase de ceva vreme dar eram totusi conectata la aparate, respiram artificial, ca aveam LOLITA MIDNIGHT SUN, care ma tinea in viata, artificial, dar ma tinea! ![]()
si mi-a mai trimis si un gel de dus de la YVES ROCHER , unul cu aroma de cafea, JUR ca am fost tentata sa-l gust, atat de fain miroase!
totusi, ca sa( ma) scap de tentatie, cred ca maine imi voi turna o picatura in cafea, in loc de lapte!
....si daca nu mai scriu de maine, inseamna ca mi-a placut si am pus mai mult de o picatura! ![]()
![]()
mychydutza spune:
neatza. sper sa nu va ...inoportunez cu intrebarea mea: stiti ceva despre parfumurile de la FM?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
rose_selavie spune:
| citat din mesajul lui mychydutza neatza. sper sa nu va ...inoportunez cu intrebarea mea: stiti ceva despre parfumurile de la FM? decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! ![]() |
Nu, cine sunt FM? E prescurtarea de la numele unui brand cunoscut? Am vazut celalalt topic despre FM, dar habar nu am cine e.
mychydutza spune:
uite aici http://www.federicomahora.ro/
nici eu nu stiam de ei......dar mi-a adus o colega niste mostre si ma gandeam ca voi aveti habar.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Nu, cine sunt FM? E prescurtarea de la numele unui brand cunoscut? mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |

nu degeaba ti-ai luat ieri INNOCENT !
anne16 spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Am pierdut ceva? mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Nu.
Eu acum am cumparat(cand au aparut in Ro) si in afara de bani cheltuiti aiurea nu am facut nici o economie