Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest
De la mugler imi mai place din cand in cand Eau de Star.

dar nici unul nu se ridica nici macar pana la genunchiul lui ALIEN, right?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

[blue]INNOCENT Thierry Mugler este SUPERB! Am gasit in alta parfumerie un tester si mi-am luat o sticluta din potiunea asta magica.
mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

felicitari, iresponsabilo X 2 !!!

deja sunt curioasa cum e acest INNOCENT, acum vreo 2-3 ani am mirosit ceva dar nu stiu daca era innocent sau eau de star, pe atunci nu eram asa pasionata( mai bine zis pasionala) cu parfumurile si mi se parea ca mugler face angel dupa angel, la concurenta stransa cu ala care regizeaza SAW ( stiti ca sunt vreo 5 sau 6 filme SAW, eu pe la SAW 4 deja stateam cu carnetelul sa desenez schema , cine a vazut macar trei parti din SAW stie ce zic).
ideea e ca exista o idee de baza si apoi crosetam la nesfarsit, flanker dupa flanker dupa flanker sau SAW dupa SAW dupa SAW ).

rose,daca te stiam senzitivacu nervii nu as fi comparat cu SAW dar stiind cat poti sa duci, imi permit chiar sa ti dau si trailerul ! de la SAW 3!
GAME OVER, vorba scenariului !
by the way, muzica de la SAW e superrrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Sau ca oaia clonata Dolly. Sa faca dr. Muglerstein un Dolly Angel

Mergi la inceput

va zic acum ce m-a bucurat astazi: am primit de la o parfumata scumpa scumpa o sticla cu lolita lempicka, ratiunea mea de a trai in materie parfumata!
stia cat iubesc acest parfum si habar nu am de ce, ca doar ea stie sigur, eu pot doar sa banuiesc( poate ca i-oi fi simpatica) mi l-a trimis mie.

cand am desfacut pachetul am zis doar : doamne, cum oare am putut sa traiesc atat fara lolita mea?
ca mi se terminase de ceva vreme dar eram totusi conectata la aparate, respiram artificial, ca aveam LOLITA MIDNIGHT SUN, care ma tinea in viata, artificial, dar ma tinea!

si mi-a mai trimis si un gel de dus de la YVES ROCHER , unul cu aroma de cafea, JUR ca am fost tentata sa-l gust, atat de fain miroase!
totusi, ca sa( ma) scap de tentatie, cred ca maine imi voi turna o picatura in cafea, in loc de lapte!
....si daca nu mai scriu de maine, inseamna ca mi-a placut si am pus mai mult de o picatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza. sper sa nu va ...inoportunez cu intrebarea mea: stiti ceva despre parfumurile de la FM?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza. sper sa nu va ...inoportunez cu intrebarea mea: stiti ceva despre parfumurile de la FM?

Nu, cine sunt FM? E prescurtarea de la numele unui brand cunoscut? Am vazut celalalt topic despre FM, dar habar nu am cine e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

uite aici http://www.federicomahora.ro/
nici eu nu stiam de ei......dar mi-a adus o colega niste mostre si ma gandeam ca voi aveti habar.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Nu, cine sunt FM? E prescurtarea de la numele unui brand cunoscut?

nu degeaba ti-ai luat ieri INNOCENT !

Mergi la inceput

Sali pe bune nu stiam ! Am pierdut ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
Am pierdut ceva?

Nu.

Eu acum am cumparat(cand au aparut in Ro) si in afara de bani cheltuiti aiurea nu am facut nici o economie

Mergi la inceput