Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

mephala mai ai agentu ?

il am, dar nu-l mai dau, .
Imi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Citat:
citat din mesajul lui sali

rose, daca il gasesti, incearca pt mine HERMES- AMBRE NARGUILE!

http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Hermessence-Ambre-Narguile-2669.html

Iubitoarelor de L -Lolita Lempicka, fiti pe faza! Se pare ca ar fi un gurmand cu scortisoara si vanilie, dar cu clasa aferenta data de pecetea HERMES!

Receptionat! am intins antenele!

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

...are si tutun ! OVER!

tocmai m-am dat iar cu untul de corp de la The Body Shop, brazil nut! de-li-cios!
http://www.thebodyshop-usa.com/body-butter/prod4010022

miroase a zahar ars asa....stins cu cappuccino!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Citat:

rose, daca il gasesti, incearca pt mine HERMES- AMBRE NARGUILE!

http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Hermessence-Ambre-Narguile-2669.html

Iubitoarelor de L -Lolita Lempicka, fiti pe faza! Se pare ca ar fi un gurmand cu scortisoara si vanilie, dar cu clasa aferenta data de pecetea HERMES!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Receptionat! am intins antenele!

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

...are si tutun ! OVER!

tocmai m-am dat iar cu untul de corp de la The Body Shop, brazil nut! de-li-cios!
http://www.thebodyshop-usa.com/body-butter/prod4010022

miroase a zahar ars asa....stins cu cappuccino!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Yum-yum,mmm,ooo, sigur nu vorbim azi despre deserturi?
Receptionat Sali! Caut Hermes Ambre Narguile. OVER!

Fetelor ce parere aveti despre Innocent T. Mugler? Il stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

mi l-a confiscat fiica -ea dar ne place mult ...se zice ca ar fi un angel mai diluat eu il simt ...diferit adica mai tineresc si mai feminin puternic si bun

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

mi l-a confiscat fiica -ea dar ne place mult ...se zice ca ar fi un angel mai diluat eu il simt ...diferit adica mai tineresc si mai feminin puternic si bun

Merci Teo, l-am vazut ieri in parfumerie si tare imi doream sa stiu cum e, dar nu era tester. (Tin minte ca m-a rugat cineva din club mai demult sa-l testez, nu mai stiu cine...Manu? Geniest? si fiind insarcinata nu mi-a placut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare,
n-am mai intrat de mult pe aici si din lipsa de timp si din lipsa de parfumuri noi mirosite.

Vad ca nu e deloc pe plac noul parfum de la TM, mi-am luat si eu unul mic de 10 ml, e inedit,dar cu timpul pe piele se simte placut.

A incercat cineva Belle d´Opium de la YSL?Ce parere aveti?Mie Opium mi se pare prea tare,dar Belle e varianata mai tinereasca a batranului Opium.

In schimb am primit de la un amic Rose Esentielle de la Bvlgari si mi-l doream de mult timp

Si mi-am mai luat tot asa un parfumel pe care il vanez de mult,dar e destul de scump, mai ales ca e EDT cu toate astea m-am indurat sa-mi iau o sticluta de 30 ml.e vorba de Féerie de la Van Cleef & Arpfel

Mai vanez un Chanel nr 5 si un Alien de la Thiery Mugler

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi avem aceleasi gusturi, mai putin Belle d'Opium.
Belle d'Opium e total diferit de clasicul Opium, in opinia mea nu au nici o nota comuna. Daca Opium e spicy, conservand in el farmecul anilor '80, Belle se confunda usor cu marea masa de noi parfumuri in care nu s-a investit destula creativitate.
Parerea asta vine de la cineva care adora in egala masura atat parfumurile clasice si cat si cele mai moderne si extravagante (ex.Womanity).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Merci Teo, l-am vazut ieri in parfumerie si tare imi doream sa stiu cum e, dar nu era tester. (Tin minte ca m-a rugat cineva din club mai demult sa-l testez, nu mai stiu cine...Manu? Geniest? si fiind insarcinata nu mi-a placut).

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Da, Rose, cred ca eu te-am rugat. Intre timp l-am mirosit si eu si pe el (adica Innocent clasic) si un Innocent movuliu. Cum zice Teo este un Angel mai flu-flu, mai usurel, iar cel movuliu are niste note fff puternice de coacaze. Mi s-au parut dulci, lesinatoare.
De la mugler imi mai place din cand in cand Eau de Star. L-ai incercat ?

Mergi la inceput

Merci Geniest!

Ma tenteaza Innocent (cel clasic fara coacaze, n-as vrea ceva lesinator) daca e un Angel mai voalat, mai putin "diabetic", mai fin, pt ca Angel imi place exclusiv dupa vreo 4-5 ore...

Nu stiu cum o fi persistenta lui Innocent fiindca e edt. Din pacate negasind la el tester risc sa-l iau pe NV si am sa va spun daca e bun sau catastrofa.

Eau de Star mi-e necunoscut, nu am unde sa-l testez.

O seara faina parfumate dragi

Mergi la inceput

INNOCENT Thierry Mugler este SUPERB! Am gasit in alta parfumerie un tester si mi-am luat o sticluta din potiunea asta magica. Are exact notele din Angel care imi plac, mai putin patchouli care e coplesitor in Angel (aici nu apare) si e atat de feminin, usor fructat, are nota aceea tipic muglersteineana care il face deosebit de restul parfumurilor si in plus nici nu e asa de purtat. Si tot azi am descoperit ANGEL HAIR MIST, parfum pt par, ff fain, e ca un Angel apa de toaleta, nici vorba de intoxicatie cu patchouli si persistenta e buna..

Mergi la inceput