Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 3
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 geniest tu de care orhidici ma intrebi de cele din ghiveci sau de black orchid ? ca ...stiu ca ambele te ineresau la un moment dat... mare dezamaagire si pe tine ca rose si-a luat womanity nu -i asa ? ce o fi gasit la el ? dupa alien si angel ...i-a pierit talentul .. |
Sali a vazut cat de mica e sticla mea de Womanity, l-am luat fiindca chiar imi place mirosul, mie mi se pare neobisnuit si m-a intrigat recunosc. Un risc pe care iresponsabila cum sunt mi-l asum.
Va pup cu drag pe toate, noapte buna! Ne intalnim dimineata la cafea
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui teo30967 rose o sa mi iau arpege de lanvin in sticla neagra ! oricum e peste womanity sper sa reusesc sa te "stresez"putin .. |
Nuuuuuuuuuuu
ioanaiub spune:
buna dimineata,
imi cer scuze ca intru asa peste voi, va citesc destul de des si ma mai inspir de la voi in alegerea parfumurilor ...
as vrea sa pun si eu la bursa, daca se poate, un parfum Nina Ricci "L'Air du Temps", de 30 ml, e luat din duty-free, l-am desigilat dar nu am consumat din el decat cateva pufuri
multumesc
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
geniest spune:
citat din mesajul lui teo30967 geniest tu de care orhidici ma intrebi de cele din ghiveci sau de black orchid ? ca ...stiu ca ambele te ineresau la un moment dat... mare dezamaagire si pe tine ca rose si-a luat womanity nu -i asa ? ce o fi gasit la el ? dupa alien si angel ...i-a pierit talentul .. |
Despre cele din ghiveci. Nu ne-ai mai spus nimic despre ele.
camelia_daniela spune:
Fetelor, azi m-am "parfumat" cu Casmir si fii-mea (de aproape 5 ani) zice - "mami, mi-ai dat cu parfumul asta de ciocolata in nas, si mi-ai facut pofta de ciocolata!"
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
alexia718 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Fetelor, azi m-am "parfumat" cu Casmir si fii-mea (de aproape 5 ani) zice - "mami, mi-ai dat cu parfumul asta de ciocolata in nas, si mi-ai facut pofta de ciocolata!" Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
Hmmm...acum am realizat ca eu nu am mirosit niciodata casmirul! trebuie sa fac ceva in privinta asta.
Hei, am uitat sa trec si eu pe lista de la bursa Alienul Luminescente, cel portocaliu, apa e toaleta, 60 ml, consumat cam de 1 ml, vreo 8 pufuri.
camelia_daniela spune:
Noroc cu fii-mea, ca nu m-as fi gandit niciodata sa asociez Casmirul cu mirosul de ciocolata!!!
Si, de curiozitate, am intrat si pe fragrantica - ia uitati ce zice cineva "I smell chocolate even though there's none in Casmir! And then out comes the vanilla... yum! Best vanilla fragrance I have smelled so far. "
Edit - apropo de Casmir - acum am simtit si eu diferenta ... l-am purtat pe la inceputul verii si, fiind mai cald afara, il percepeam altfel si nu-mi placea! ... Acum, insa, e alta "viata", alta aroma!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Noroc cu fii-mea, ca nu m-as fi gandit niciodata sa asociez Casmirul cu mirosul de ciocolata!!! Si, de curiozitate, am intrat si pe fragrantica - ia uitati ce zice cineva "I smell chocolate even though there's none in Casmir! And then out comes the vanilla... yum! Best vanilla fragrance I have smelled so far. " Edit - apropo de Casmir - acum am simtit si eu diferenta ... l-am purtat pe la inceputul verii si, fiind mai cald afara, il percepeam altfel si nu-mi placea! ... Acum, insa, e alta "viata", alta aroma! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
Eu pe langa toate astea simt in Casmir si cocos . E un parfum minunat! Una din cele mai reusite compozitii gurmande.
sali spune:
rose, daca il gasesti, incearca pt mine HERMES- AMBRE NARGUILE!
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Hermessence-Ambre-Narguile-2669.html
Iubitoarelor de L -Lolita Lempicka, fiti pe faza! Se pare ca ar fi un gurmand cu scortisoara si vanilie, dar cu clasa aferenta data de pecetea HERMES!
alexia718 spune:
citat din mesajul lui sali rose, daca il gasesti, incearca pt mine HERMES- AMBRE NARGUILE! http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Hermessence-Ambre-Narguile-2669.html Iubitoarelor de L -Lolita Lempicka, fiti pe faza! Se pare ca ar fi un gurmand cu scortisoara si vanilie, dar cu clasa aferenta data de pecetea HERMES! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Receptionat! am intins antenele!