Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 2
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Mi-am luat Womanity. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
si tocmai ce spusesem ...mai devreme ca nu m-a incantat ...
acu sa vad ce te-a cucerit la el ?
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
si tocmai ce spusesem ...mai devreme ca nu m-a incantat ... acu sa vad ce te-a cucerit la el ? |
Chiar asa !!!! Ce-ti veni ?
rose_selavie spune:
exact ce m-a cucerit habar nu am, e neobisnuit cred ca de aia!. Am auzit pareri cum ca e ori foarte original, nemaivazut si nemaipomenit, ori ca e un miros fructat si atat (altii spun concret ca e un MIROS nu un PARFUM). Cert e ca nu e respingator, da de unde...e ceva acidulat-dulce-sarat, o compozitie inedita care mie imi pare foarte placuta. Acum am o sticla mica reffilable, in caz ca se naste o dependenta sa am pt completare.
Prin casa port inelul din capac pe deget, e chiar potrivit pe inelar!
Aseara mi-am remirosit toate parfumurile, era sotul de fata si l-am pus sa-mi zica care e cel mai fain, in fine, cica "Angel e misto de tot" si pe la al 6-lea a zis ca-l doare capul...Azi urmeaza continuarea, hi hi ce sadica sunt!
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Mi-am luat Womanity. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Felicitarile mele, iresponsabilo!
sali spune:
azi am primit mostra de WOMANITY de la rose!
ce sa zic, rose? vrei sa fiu sincera sau politicoasa?
hai, ca vreau doar sa te necajesc, pt ca mie mi-a placut! doar ca nu pot sa spun mai multe, pt ca in f. mare viteza l-am dat pe incheietura si inca nu m-am dumirit ce-mi inspira! n-am avut timp sa miros caviar si alea alea dar mi-a placut!
nu e outstanding....asta e singurul defect! la cat s-a scremut mugler si cata publicitate a bagat in fundul lui,putea sa fie altcumva!
greu acum pt mugler...e ca si cum are un copil genial, pe alien...si pe langa el, alt copil, chiar daca e de nota 10, tot prostanac pare!
maine ii acord mai mult timp...si revin!
oricum, sigur sticla mi-ar placea !
sali spune:
teo, vorbesti de niste parfumuri in ultimele pagini.....m-ai pierdut!
am retinut doar ca ziceai de unul ca e incitant si controversat, numa' bun pentru mine, "parfum de sali" , asa ai zis!
care e ala?
sa vad si eu cum ma vad prin ochii tai!
si listeaza o data la bursa, ca ma omori!
astept sa vad daca pui unul anume!
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali teo, vorbesti de niste parfumuri in ultimele pagini.....m-ai pierdut! am retinut doar ca ziceai de unul ca e incitant si controversat, numa' bun pentru mine, "parfum de sali" , asa ai zis! care e ala? |
ma refeream la eau de jade -prive colection -armani !
ar fi de tine! puternic, incitant si cuceritor. am citit comentarii ca ar fi precum l`eau par kenzo pour homme ... dar eu nu l stiu ...cert e ca e pe acelasi loc in topul preferintelor la min e cu black orchid dar sunt diferite "jade"e mai tineresc si mai feminin ...
citat din mesajul lui sali si listeaza o data la bursa, ca ma omori! astept sa vad daca pui unul anume! |
sali pana sa pun la bursa ...le=am maritat deja ....de asta nu am mai pus acum mai am my queen si pour une femme ca mie mi place fleur de rocaille, pour une femme e prea subtil pt mine adica nu bubuie !
azi m-am dat cu boudoir si pe frigul asta m-am simtit in al 9-lea cer!
tu ce vrei de fapt pe care l astepti?
teo30967 spune:
geniest tu de care orhidici ma intrebi de cele din ghiveci sau de black orchid ?
ca ...stiu ca ambele te ineresau la un moment dat...
mare dezamaagire si pe tine ca rose si-a luat womanity nu -i asa ?
ce o fi gasit la el ? dupa alien si angel ...i-a pierit talentul ..
teo30967 spune:
rose o sa mi iau arpege de lanvin in sticla neagra ! oricum e peste womanity
sper sa reusesc sa te "stresez"putin ..