Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 6
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Sali pe bune nu stiam ! Am pierdut ceva? mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
habar n-ai tu ca F vine de la Frapin si M vine cel putin de la Montale!
daca nu chiar de la Maitre Parfumeur et Gantier!
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
habar n-ai tu ca F vine de la Frapin si M vine cel putin de la Montale! daca nu chiar de la Maitre Parfumeur et Gantier! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Eu imi facusem speranta ca e Frederic Malle.
sali spune:
off topic sau nu : pacat ca DC_ul nu are si sonor.....am vb azi iar cu rose .....a-d-o-r-a-b-i-l-a cu accentul ei bernezo /banateano/frantuzesco/carpato/danubiano/pontic!
seamana perfect cu katie puckrik cand pronunta eau de parfum. pt tine , only, rose :
Perfume" by Sparks
Geneviá¨ve wears Dior
Margaret wears Trésor
Mary Jo wears Lauren
But you don't wear no perfume
Deborah wears Clinique
Marianne wears Mystique
Judith wears ShalimarBut you don't wear no perfume
That's why I want to spend my life with you
Anna wears CK1
Jeanie wears Opium
Trisha wears No.5
Susan wears St. Laurent
Janie wears L'Air du Temps
Kirstin wears DavidoffBut you don't wear no perfume
The olefactory sense is the sense
that most strongly evokes memories of the past
Well screw the past
Geneviá¨ve wears Hermes
Annabelle wears Arpege
Betty Lee wears Guérlain
Katie wears GiorgioLily wears Moschino
Jenna wears Kenneth Cole
Carol wears Cacharel
Lana wears Tommy Girl
Cynthia wears J'AdoreBut you don't wear no perfume
Jennifer wears Céline
Laura wears Armani
Deborah wears Polo Sport
Gina wears Vera Wang
Sheila wears Helmut Lang
Dinah wears Oxygene But you don't wear no perfume
Jody wears Gaultier
Peggy wears Jean Patou
Stella wears LagerfeldBut you don't wear no perfume
rose_selavie spune:
Mersi mult pt melodie Sali .
Asta se potriveste clubului chic cu numele noastre in loc de cele din text. Eu sunt Trisha.
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali dar nici unul nu se ridica nici macar pana la genunchiul lui ALIEN, right? |
eu zic altfel: nici unul nu atinge ANGEL-ul! alien-ul ....mai are niste "veri" prin lume de-al nu stiu catelea grad dar ii are - vezi narciso for her !
teo30967 spune:
azi m-am dat cu eau de jade - prive colection armani - mi-a venit cu atomizor, dupa ce am comandat pe viorisparfum trei atomizoare si un parfum de la ei sa vad cum e !
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
dar nici unul nu se ridica nici macar pana la genunchiul lui ALIEN, right? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Ohhh...yeahhhhhhh !!!!!!!!!!
Fac niste combinatii de alien-uri..mama mia....dimineata ma dau cu clasic si pe la pranz cand mai paleste, vin cu prospetime de eau luminescente peste. Mi_ri_fic !!!!!!!!
tumpi spune:
Rose,din Belle am dat un puf mic, inca nu mi-am facut o impresie.
In schimb ieri m-am dat cu Alien si azi imi miroase parul de la el.
Cand mi-am luat ultimile parfumuri am primit niste monstre de la noul Armani "Aqua din Gioa", m-am dat dimineata, e fresh de primavara/vara , dupa parerea mea.
Am mai primit si un "Gucci- Guilty" dar pe asta inca n-am apucat sa-l testez.
Abia astept sa vina ziua mea ca am dat comanda la un "lolita Lempicka" .Am unul mic de 20 ml,da-i prea putin,asa ca am cerut unul de 100
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui tumpi Rose,din Belle am dat un puf mic, inca nu mi-am facut o impresie. In schimb ieri m-am dat cu Alien si azi imi miroase parul de la el. Cand mi-am luat ultimile parfumuri am primit niste monstre de la noul Armani "Aqua din Gioa", m-am dat dimineata, e fresh de primavara/vara , dupa parerea mea. Am mai primit si un "Gucci- Guilty" dar pe asta inca n-am apucat sa-l testez. Abia astept sa vina ziua mea ca am dat comanda la un "lolita Lempicka" .Am unul mic de 20 ml,da-i prea putin,asa ca am cerut unul de 100 "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Tumpi draga din ce-am observat eu e ca Lolita trebuie luata exclusiv la 100 ml....vezi exemplul lui Sali, creeaza dependenta , cu doar 20 ml de Lolita oricine adora parfumurile dulci ar intra in hipoglicemie
tumpi spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Tumpi draga din ce-am observat eu e ca Lolita trebuie luata exclusiv la 100 ml....vezi exemplul lui Sali, creeaza dependenta , cu doar 20 ml de Lolita oricine adora parfumurile dulci ar intra in hipoglicemie mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Haha, ce tare e asta.Oricum eu am LL simplu nu L de Lolita care mi se pare oricum mai dulce
Oricum de fel parfumurile mi le iau la 100.Mai mici numai cand sursa mea nu le are si le vreau atunci imi iau din magazin sticlute mai mici de care trag cat pot de mult
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)