Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 mephala mai ai agentu ? |
il am, dar nu-l mai dau, .
Imi place!
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexia718
Receptionat! am intins antenele! Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
...are si tutun ! OVER!
tocmai m-am dat iar cu untul de corp de la The Body Shop, brazil nut! de-li-cios!
http://www.thebodyshop-usa.com/body-butter/prod4010022
miroase a zahar ars asa....stins cu cappuccino!
rose_selavie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sali
...are si tutun ! OVER! tocmai m-am dat iar cu untul de corp de la The Body Shop, brazil nut! de-li-cios! http://www.thebodyshop-usa.com/body-butter/prod4010022 miroase a zahar ars asa....stins cu cappuccino! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Yum-yum,mmm,ooo, sigur nu vorbim azi despre deserturi?
Receptionat Sali! Caut Hermes Ambre Narguile. OVER!
Fetelor ce parere aveti despre Innocent T. Mugler? Il stiti?
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Fetelor ce parere aveti despre Innocent T. Mugler? Il stiti? |
mi l-a confiscat fiica -ea dar ne place mult ...se zice ca ar fi un angel mai diluat eu il simt ...diferit adica mai tineresc si mai feminin puternic si bun
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
mi l-a confiscat fiica -ea dar ne place mult ...se zice ca ar fi un angel mai diluat eu il simt ...diferit adica mai tineresc si mai feminin puternic si bun |
Merci Teo, l-am vazut ieri in parfumerie si tare imi doream sa stiu cum e, dar nu era tester. (Tin minte ca m-a rugat cineva din club mai demult sa-l testez, nu mai stiu cine...Manu? Geniest? si fiind insarcinata nu mi-a placut).
tumpi spune:
Salutare,
n-am mai intrat de mult pe aici si din lipsa de timp si din lipsa de parfumuri noi mirosite.
Vad ca nu e deloc pe plac noul parfum de la TM, mi-am luat si eu unul mic de 10 ml, e inedit,dar cu timpul pe piele se simte placut.
A incercat cineva Belle d´Opium de la YSL?Ce parere aveti?Mie Opium mi se pare prea tare,dar Belle e varianata mai tinereasca a batranului Opium.
In schimb am primit de la un amic Rose Esentielle de la Bvlgari si mi-l doream de mult timp
Si mi-am mai luat tot asa un parfumel pe care il vanez de mult,dar e destul de scump, mai ales ca e EDT cu toate astea m-am indurat sa-mi iau o sticluta de 30 ml.e vorba de Féerie de la Van Cleef & Arpfel
Mai vanez un Chanel nr 5 si un Alien de la Thiery Mugler
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
rose_selavie spune:
Tumpi avem aceleasi gusturi, mai putin Belle d'Opium.
Belle d'Opium e total diferit de clasicul Opium, in opinia mea nu au nici o nota comuna. Daca Opium e spicy, conservand in el farmecul anilor '80, Belle se confunda usor cu marea masa de noi parfumuri in care nu s-a investit destula creativitate.
Parerea asta vine de la cineva care adora in egala masura atat parfumurile clasice si cat si cele mai moderne si extravagante (ex.Womanity).
geniest spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rose_selavie
Merci Teo, l-am vazut ieri in parfumerie si tare imi doream sa stiu cum e, dar nu era tester. (Tin minte ca m-a rugat cineva din club mai demult sa-l testez, nu mai stiu cine...Manu? Geniest? si fiind insarcinata nu mi-a placut). mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Da, Rose, cred ca eu te-am rugat. Intre timp l-am mirosit si eu si pe el (adica Innocent clasic) si un Innocent movuliu. Cum zice Teo este un Angel mai flu-flu, mai usurel, iar cel movuliu are niste note fff puternice de coacaze. Mi s-au parut dulci, lesinatoare.
De la mugler imi mai place din cand in cand Eau de Star. L-ai incercat ?
rose_selavie spune:
Merci Geniest!
Ma tenteaza Innocent (cel clasic fara coacaze, n-as vrea ceva lesinator) daca e un Angel mai voalat, mai putin "diabetic", mai fin, pt ca Angel imi place exclusiv dupa vreo 4-5 ore...
Nu stiu cum o fi persistenta lui Innocent fiindca e edt. Din pacate negasind la el tester risc sa-l iau pe NV si am sa va spun daca e bun sau catastrofa.
Eau de Star mi-e necunoscut, nu am unde sa-l testez.
O seara faina parfumate dragi
rose_selavie spune:
INNOCENT Thierry Mugler este SUPERB! Am gasit in alta parfumerie un tester si mi-am luat o sticluta din potiunea asta magica. Are exact notele din Angel care imi plac, mai putin patchouli care e coplesitor in Angel (aici nu apare) si e atat de feminin, usor fructat, are nota aceea tipic muglersteineana care il face deosebit de restul parfumurilor si in plus nici nu e asa de purtat. Si tot azi am descoperit ANGEL HAIR MIST, parfum pt par, ff fain, e ca un Angel apa de toaleta, nici vorba de intoxicatie cu patchouli si persistenta e buna..