Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, clar e bun pretul, e la reducere 60%, dar... doar daca il vrea mama... eu acum am deja mai multe decat "pot duce" (vezi daca ai pus articolul ala, mi-ai confirmat matematic temerile "filosofice" pe care le aveam deja...). Il pun pe Je reviens langa Allure, pe "raftul cu dorinte" (suna mai bine decat "wishlist") de peste cativa ani...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Vin cu o noutate, noul Shalimar vanilat:http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Ode-de-la-Vanille-10251.html

Ma asteptam sa ma intampine din start o vanilie bogata si gurmanda, dar a trebuit sa treaca o ora pana cand am primit primele note dulci-dulci. E Shalimar clasic cu note mai tari de lamaie,( de coaja rasa de lamaie), lipsesc notele de rasina, opoponax, tamaie, ce spunea asa de bine odata Carina "nota de cauciuc incins" - aici nu se mai simte.

per total merita incercat, mai ales ca din cate stiu e vorba de o editie limitata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

Buna tuturor
am vazut ca unele dintre voi ati comandat parfumuri de la strawberrynet si as vrea sa va intreb daca vi s-au parut originale sau nu. Spun asta, pentru ca dupa vreo 5 comenzi dela ei nu sunt foarte sigura deoarece
-am avut parfum la care atomizorul ramanea in dop - deci foarte prost finisat
- prin vara au avut promotie platesti 1 primesti 2 si ambele parfumuri aveau acelasi cod - acelasi numar - inscriptionat atat pe ambalaj catsi pe sticla
- rujul Nina Ricci mi-a cazut urgent din suport, desi nu era caldura saspun ca mi s-a topit si nici nu il apasasem prea tare pe buze

astept raspunsuri, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ORADEANCA, bine ai venit!

Eu tocmai am primit a opta comanda de la strawberry, parfum si un produs de ingrijire. Parfumuri am comandat doar de 2 sau 3 ori, in rest creme, sampoane si uneori produse de machiaj. Cu parfumurile n-am avut niciodata probleme sau dubii, am fost foarte multumita si de calitate si de ambalare. O singura data mi s-a deteriorat o cutiuta cu crema de la transport. Rujurile (Clinique, Estee Lauder si ultimul cadou de la ei CK) au venit ambalate impecabil si fara probleme. S-ar putea sa se fi intamplat ceva si de la transport, in cazul tau, adica sa fi fost tinut la cald pachetul daca a cazut rujul din suport...

Citat:
citat din mesajul lui oradeanca

Buna tuturor
am vazut ca unele dintre voi ati comandat parfumuri de la strawberrynet si as vrea sa va intreb daca vi s-au parut originale sau nu. Spun asta, pentru ca dupa vreo 5 comenzi dela ei nu sunt foarte sigura deoarece
-am avut parfum la care atomizorul ramanea in dop - deci foarte prost finisat
- prin vara au avut promotie platesti 1 primesti 2 si ambele parfumuri aveau acelasi cod - acelasi numar - inscriptionat atat pe ambalaj catsi pe sticla
- rujul Nina Ricci mi-a cazut urgent din suport, desi nu era caldura saspun ca mi s-a topit si nici nu il apasasem prea tare pe buze

astept raspunsuri, multumesc

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

multumesc pentru raspuns manumanu - mai astept pareri :)
nu am avut probleme nici cu ambalarea - desi 1 parfum a venit fara tzipla dar parea ok - nici cu transportul. Doar despre produsele in sine nu sunt foarte sigura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Oh my God...Multi nebuni pe lumea asta...

www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Funeral-Home-8018.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Funeral-Home-8018.html

Pup,parfumatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

citez primul review:

The next scent will be called "Dead People".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

subiect nou

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput