Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Asta era parfumul mamei de acum vreo 30 si ceva de ani http://www.fragrancenet.com/miss-dior-perfume/christian-dior/womens-fragrances/wf/en_US/01668?cur_letter=M

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Asta era parfumul mamei de acum vreo 30 si ceva de ani http://www.fragrancenet.com/miss-dior-perfume/christian-dior/womens-fragrances/wf/en_US/01668?cur_letter=M

Ce frumos . Il stiu bine si imi place ca e floral-clasic, elegant buchet pentru o femeie chic. Probabil ca Miss Dior din prezent nu mai seamana cu cel de atunci, din cauza reformularilor, oricum e un parfum bun, dar nu pentru oricine!

Ironia sortii face ca eu sa am un Miss Dior CHERIE pe care efectiv nu-l mai port deloc, pe atunci nu puteam aprecia asa Miss Dior clasic, care de altfel n-are nimic in comun cu prajitura asta de capsuni cu miere si popcorn!

Mergi la inceput

Da, parfumul asta e printre "madlenele" mele favorite, ma transporta efectiv in timp si vederea sticlei sau un miros similar. Alta "madlena" e pudra pulbere de la Caron (se gasea pe vremuri in reteaua magazinelor Romarta), am pastrat o cutie goala cu cutia de carton originala, si sa stiti ca miroase la fel de bine, mirosul acela unic, de... pudra... Cred ca aveam vreo 3-4 ani. Ce bine era... Pe urma, cand nu a mai avut cum sa faca rost de Miss Dior, mama a primit o sticla de Giorgio beverly Hills, de care s-a indragostit, a tras de sticla respectiva cativa ani, iar dupa 1990 - mai precis dupa 1999 - am inceput sa-i aduc eu Giorgio de prin cele strainatati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaclau spune:

camelia daniela - Alexander McQueen - Kingdom - este de 50 ml din care a consumat cam 15 ml
- L - Lolita Lempicka - tester 80 ml , consumat cam 10 ml.

Buna,ma intereseaza pret si ceva detalii despre el.am incercat sa trimit pm dar nu l-ai activat.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

a venit charriol -ul nu i al meu dar e de noi !
adica e de mine si de fiica mea . puternic, oriental,lemnos, spicy,sofisticat si luxos, are o anumita caldura ...dar nu e moale.

in orice caz ...cred ca ziua merge doar un puf ...tre sa l mai incerc sa vad mai bine cum efinalul ...

si eu imi doresc sa ma opresc asa la un parfum doua pe anotimp ....dar doar imi doresc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:

ROSE, eu ma regasesc... doar partial, dar da, ma regasesc. Nu vreau sa fac calcule ca ma ingrozesc, chiar daca nu mai am nici pe departe atatea parfumuri ca pe vremuri. Am devenit foarte selectiva.

Ieri mi-a venit JOY-ul de la Strawberry. Este... mmmmm... atat de clasic si de "classy" si de fin si de ... frantuzesc!!! Minunat, intri intr-o atmosfera cu totul speciala cand te dai cu el (mie imi aduce aminte de copilarie, avea mama un parfum de la Dior, imi scapa acum numele, stiu ca avea un ambalaj cu patratele alb cu negru, o sticla foarte frumoasa si mirosea asemanator, iubeam sticla aia si parfumul!!!

manu ce ai luat edp sau edt ?

Mergi la inceput

EDT, dar, ca si Dune (care exista numai sub forma de EDT si Elixir), este foarte puternic si persistent... cred ca EDP ar fi fost prea puternic pt mine...

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:

ROSE, eu ma regasesc... doar partial, dar da, ma regasesc. Nu vreau sa fac calcule ca ma ingrozesc, chiar daca nu mai am nici pe departe atatea parfumuri ca pe vremuri. Am devenit foarte selectiva.

Ieri mi-a venit JOY-ul de la Strawberry. Este... mmmmm... atat de clasic si de "classy" si de fin si de ... frantuzesc!!! Minunat, intri intr-o atmosfera cu totul speciala cand te dai cu el (mie imi aduce aminte de copilarie, avea mama un parfum de la Dior, imi scapa acum numele, stiu ca avea un ambalaj cu patratele alb cu negru, o sticla foarte frumoasa si mirosea asemanator, iubeam sticla aia si parfumul!!!

manu ce ai luat edp sau edt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaclau

camelia daniela - Alexander McQueen - Kingdom - este de 50 ml din care a consumat cam 15 ml
- L - Lolita Lempicka - tester 80 ml , consumat cam 10 ml.

Buna,ma intereseaza pret si ceva detalii despre el.am incercat sa trimit pm dar nu l-ai activat.
Multumesc.

Alina, ti-am trimis PM.
Daca imi raspunzi, sa imi trimiti si adresa ta de mail.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Un alt parfum pe care l-a avut mama tot prin anii 80 si care mi-a ramas ca un "grand classique" a fost "Je reviens" de la Worth. A avut un flaconas mic de 10 ml, adus de cineva de prin Germania, mi-aduc aminte ca era ambalat intr-o cutie eleganta captusita cu satin alb, eu o deschideam pe furis si miroseam pe langa dopulet, ca mi-era frica sa-l scot, sa nu vars din greseala continutul... mmmm. Parfumul este acesta http://ro.strawberrynet.com/perfume/worth-paris/je-reviens-eau-de-toilette-spray/29328/#DETAIL.

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

Ce frumos . Il stiu bine si imi place ca e floral-clasic, elegant buchet pentru o femeie chic. Probabil ca Miss Dior din prezent nu mai seamana cu cel de atunci, din cauza reformularilor, oricum e un parfum bun, dar nu pentru oricine!

Ironia sortii face ca eu sa am un Miss Dior CHERIE pe care efectiv nu-l mai port deloc, pe atunci nu puteam aprecia asa Miss Dior clasic, care de altfel n-are nimic in comun cu prajitura asta de capsuni cu miere si popcorn!

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Manuuu il stiu! Je reviens e iarasi din categoria celor care-mi plac. Pretul e bun pe strawberry, am comparat cu cat stiu ca e in parfumerie aici ( e in jur de 60 de franci sticla de 50 ml, in euro cam 45, aproximativ pt ca nu stiu exact paritatea).

Mergi la inceput