Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 21
teo30967 spune:
fetelor va multumesc de urarile de sf mihail si gavril pt fiica mea !
o sa i transmit !
au fost momente cand citea tot timpul pe forum de intrat nu intra dar citea aici si se amuza .
manumanu spune:
TEO... da, e in pamant amestecat cu scoarta... si nu are ghiveci transparent... radacinile au iesit prin pamant. Daca imi dai o adresa de mail, iti trimit o poza... Mai am una alba, o am de 1 an jumate, e tot asa in pamant cu scoarta, asta e de o vitalitate neobisnuita, a inflorit pana acum de nu stiu cate ori, iar acum are vreo 6-7 lastari noi, iar pe unul deja are 4 flori si boboci! Cealalta e mai mica si florile au fost roz, o am din martie anul asta.
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
adica orhideea ta are pamant amestecat cu scoarta ? ele se tin in scoarta ...ai grija cum o uzi ...pt ca pamantul retine mai multa apa decat scoarta o uzi mai rar doar cand i se usuca radacinile sunt albicioase . dar cum le vezi? sper ca ai macar ghiveci transparent ... |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Carmena spune:
Parfumatelor dragi, ce parere aveti de Hypnose de Lancome? Cum l-ati vedea purtat, de catre cine, unde?!
Trebuie sa fac un cadou si sunt in deriva..
manumanu spune:
CARMENA, pe mine Hypnose m-a dezamagit. Eram (si sunt) indragostita de parfumurile Lancome (O, Poeme, Tresor) asa ca am crezut ca si Hypnose imi va placea, dar... mi s-a parut total impersonal, ca multe alte parfumuri aparute in perioada respectiva, un miros comun, "de mall", fara personalitate, repet. Insa e doar parerea mea.
rose_selavie spune:
Carmena eu am Hypnose si il port cam rar, mi se urca la cap la propriu...desi sunt alte parfumuri mult mult mai tari decat asta pe care le port fara probleme. Mirosul in sine e exotic, cremos-vanilat, placut, dar cel mai mult imi place pe haine dupa 2 ore. Tine ok.
Chiar vroiam sa-ti scriu in mod special fiindca azi am testat Eau de Sud Anniq Goutal si stiu ca-ti plac parfumurile citric-florale-ierboase de vara. Ti-l recomand, portocala amara, ierburi aromatice, o combinatie solara, calda, ideal pe calduri mari. Multe vedete de la Hollywood il poarta.
No ca am gasit si eu la capat de an un miros bun de vara
rall spune:
Un vanzator de "nichate" (nu expediaza decat in UK): http://shop.ebay.co.uk/shedpuss/m.html
Moniland spune:
Pana la urma am luat Givenchy, angel et demon- le secret.
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
rose_selavie spune:
Va regasiti in articol?
http://www.nstperfume.com/2008/08/19/perfume-for-life-how-long-will-your-fragrance-collection-last/
manumanu spune:
ROSE, eu ma regasesc... doar partial, dar da, ma regasesc. Nu vreau sa fac calcule ca ma ingrozesc, chiar daca nu mai am nici pe departe atatea parfumuri ca pe vremuri. Am devenit foarte selectiva.
Ieri mi-a venit JOY-ul de la Strawberry. Este... mmmmm... atat de clasic si de "classy" si de fin si de ... frantuzesc!!! Minunat, intri intr-o atmosfera cu totul speciala cand te dai cu el (mie imi aduce aminte de copilarie, avea mama un parfum de la Dior, imi scapa acum numele, stiu ca avea un ambalaj cu patratele alb cu negru, o sticla foarte frumoasa si mirosea asemanator, iubeam sticla aia si parfumul!!!
rose_selavie spune:
Manu ce ma bucur ca-ti place Joy! sa-l porti cu placere . Exact pentru atmosfera speciala, pt aura lui de parfum frantusec pur, cum spui , l-am ales si eu.
Mie inca nu mi-a ajuns coletul, cica 10 zile lucratoare (adica 14 cu tot cu 2 weekenduri), innebunesc aici. Abia astept sa am si eu Joy
Eu in articol m-am regasit, in sensul ca am si parfumuri mai vechi cu care ma dau f rar, deci stau acolo mai mult nefolosite, cine stie cat or mai fi bune unele....imi pare rau de ele , dar n-am ce sa fac, imi modific gusturile cu timpul.
Acum sunt in faza in care imi plac parfumurile vintage, caut esente cat mai naturale si calitative, putin dar bun. Exceptia, pacatul meu major, e doar Innocent cu care ma dau aproape seara de seara.