Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

teo, iti doresc multa, multa sanatate

multumesc f mult dana de urari !
sper sa mi revin abia saptamana asta am inceput sa ma dau cu parfum...desi ...sunt extrem de selectiva ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

O sa incerc si Kenzo ...daca eu tot iubesc Femme-ul si e parfumul perfect pt mine.....

Merci de urari la fel si tie (macar de weekend , daca acolo nu aveti mini vacanta, dar din contra astept putina racoare , de caldura tot am parte .. :D
mercic mult pt sfaturi1

---------------------------------------------
"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."

si mie si fiica mi ne place kenzo asta :http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html
dar ...cere temperaturi scazute !
altfel e fenomenal ...imi plaaaaace ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

La multi ani domnisoarei tale Teo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

TEO, multumesc din suflet! Chiar acum ma duc sa o pun in apa! Multa sanatate si parfumare placuta!. Super produsele de pe strawberry! Eu am primit acum cateva saptamani de la ei o oferta de "comeback" (nu mai comandasem demult si s-au gandit ei sa ma atraga... au reusit): la orice comanda, 10% reducere, plus cadou un ruj CK culoarea la alegere, un creion de sprancene Nina Ricci si o trusa de anticearcane Stila. Am comandat un sampon de la Kerastase la care am avut inca o reducere de 5% pt a nu stiu cata comanda si am primit si produsele cadou .

DANAMIHA, nu te-am pupaaaat... de Sf. Mihail....... dar o fac acum!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

O sa incerc si Kenzo ...daca eu tot iubesc Femme-ul si e parfumul perfect pt mine.....

Merci de urari la fel si tie (macar de weekend , daca acolo nu aveti mini vacanta, dar din contra astept putina racoare , de caldura tot am parte .. :D
mercic mult pt sfaturi1

---------------------------------------------
"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."

Eu as sugera sa incerci si Versace - Bright Crystal, iar de la Kenzo, Amour e interesant, nu se compara cu Flower (care e ff dulce si e si EDP)si L'eau par Kenzo (preferatul meu pt vara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

DANAMIHA, nu te-am pupaaaat... de Sf. Mihail....... dar o fac acum!

multumesc mult la toata lumea! sunteti niste dragute
(nu sarbatoresc niciodata asa ca habar nu am cand e, de la voi aflu in fiecare an)

manumanu, ai luat cizmele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Teo, poti scrie aici de orhidee, ca am si eu una pricajita, si as vrea so o salvez... i-au cazut florile, i-am curatat radacinile de ceea ce era putrezit si mai trebuie sa cumpar ceva scoarta. I-am taiat si tija si astept sa isi revina. Crezi ca mai are vreo sansa???

da normal ca are sanse !
numai sa nu o uzi in exces, mai ales ca tu totusi stii care este starea radacinilor (adica mai ai !- exista si situatia nefericita cand mai ramane cel mult una ....)nu i schimba ghiveciul. nu inteleg de ce mai vrei scoarta la ea ....ai grija sa o uzi prin scufundare si numai cand i s-au facut radacinile ramase sidefii albicioase .pentru inflorire trebuie sa i creezi niste conditii speciale . in perioada asta trebuie tinuta in balcon si diferenta intre noapte si zi sa fie de 10 grade. altfel nu infloreste!
e normal sa i tai tija dupa inflorire, ce are de astepti sa si revina ? are toate frunzele ?

Teo, are frunzele, dar imi pare apatica ... frunzele parca nu mai au luciul ala "sanatos". In balcon o tin; sper sa-si revina!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANA, n-am luat cizmele...... mai astept reducerile.,,

TEO, cu riscul de a pune intrebari stupide: orhideea se scufunda in apa cu tot cu ghiveciul si pamantul din dotare, nu? Precizez ca a mea, pe langa scoarta de copac initiala, este in ghiveci cu pamant.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

DANA, n-am luat cizmele...... mai astept reducerile.,,

TEO, cu riscul de a pune intrebari stupide: orhideea se scufunda in apa cu tot cu ghiveciul si pamantul din dotare, nu? Precizez ca a mea, pe langa scoarta de copac initiala, este in ghiveci cu pamant.

adica orhideea ta are pamant amestecat cu scoarta ?
ele se tin in scoarta ...ai grija cum o uzi ...pt ca pamantul retine mai multa apa decat scoarta o uzi mai rar doar cand i se usuca radacinile sunt albicioase .
dar cum le vezi?
sper ca ai macar ghiveci transparent ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Teo, are frunzele, dar imi pare apatica ... frunzele parca nu mai au luciul ala "sanatos". In balcon o tin; sper sa-si revina!

da am inteles ...stiu cum e cand nu i mai lucesc frunzele ....vezi sa nu cada razele soarelui direct pe ea ca e in balcon si soarele ucide orhideele ...

Mergi la inceput