Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Allure mie nu imi place, imi pare asa impersonal... ca o garnitura de tren

excelent!

Mergi la inceput

Annie si mie imi place Femme de Mont Blanc, dar nu-l am, chiar nu stiu ce m-a oprit de fiecare data sa-l iau.
In seara asta am redeschis mostrele de Caron de la Carina ( ) sa vad daca Montaigne mi se mai pare atat de deosebit...si da! este. E superb!!
Cred ca-l iau in contul Craciunului.

Si eu aveam obiceiul (total nepractic in cazul meu) de a pastra anumite parfumuri extraordinare pt ocazii speciale si nu e bine, regret ca acum stau pe jumate folosite fiindca acum imi plac altele si mai mult. Mai bine le consumam la vremea lor. Deja am inceput sa nu mai tin cont ce/cum folosesc, ma dau cu ce imi surade in momentul respectiv si-l savurez la maxim.

Mergi la inceput

Cine are/a avut/ parfumuri Caron? Imi puteti spune va rog cum sunt urmatoarele, daca le stiti:

-Nuit de Noel

-Parfume Sacre

-Narcisse Noir

-Miss Rocaille si Fleur de Rocaille

-Infini

-Muguet de Bonheur

-Bellodgia

-Aimez Moi

Montaigne il stiu si e superb, elegant si vintage, timeless beauty.

Teo ne citesti? Ce mai faci? Imi moare orhideea! Mare help!

E Phalaenopsis, cu flori marunte albe, o delicata, o frumoasa!
Little lady era numele ei, a primit-o Mara cand a implinit o luna....
Florile s-a scuturat, si a ramas in paharelul ei original care mi se pare cam stramt pt radacinile ei. A facut un pic de mucegai jos de tot, dar tulpina e buna, are frunze sanatoase. O tin langa geam la lumina si ii pun apa la 5 zile si scurg surplusul.
Ma tem totusi sa o mut in alt ghiveci mai mare, sa nu o ranesc. Ai un sfat pt mine? Sa-i iau un pamant special si niste vitamine pt orhidee?
Tot pe tine Teo te intreb si despre Ouelques Fleures Houbigant, parca il ai. Cum e exact? E foarte aldehydic? In genul lui Nr 5? Daca da , e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

La pagina 14 am postat despre Calvin Klein si Victori's Secret. Ar fi super daca ar fi pe prima pagina, la propuneri de schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

RALL, cred ca garnitura ta de tren e cam fake...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, ce bine ca ai scris de orhidee... si eu am una care nu se simte prea bine si chiar nu stiam pe cine sa intreb, uitasem de TEO si minunile ei... Si a mea e Phalaenopsis, cu flori mici alb cu roz, i s-a uscat una din ramurile principale, e tot itnr-un ghiveci micut, cu radacinile iesind pe-afara. Am vazut ca a dat un lastar nou, dar nu stiu ce sa fac cu radacinile... exista pamanat special? Trebuie sa stea in pamant, le face rau daca stau asa in aer?

Scuze de off-topic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

ROSE, ce bine ca ai scris de orhidee... si eu am una care nu se simte prea bine si chiar nu stiam pe cine sa intreb, uitasem de TEO si minunile ei... Si a mea e Phalaenopsis, cu flori mici alb cu roz, i s-a uscat una din ramurile principale, e tot itnr-un ghiveci micut, cu radacinile iesind pe-afara. Am vazut ca a dat un lastar nou, dar nu stiu ce sa fac cu radacinile... exista pamanat special? Trebuie sa stea in pamant, le face rau daca stau asa in aer?

Scuze de off-topic

Am vazut ca exista pamant special pt orhidee, in marile supermarketuri la raionul cu plante, sau in magazinele cu articole pt gradinarit. Eu am un vesnic talent de a-mi ucide plantele, dar pe asta ma incapatanez s-o salvez .
O asteptam pe Teo, poate ne dumireste ea cum e cu radacinile si cand trebuie inlocuit ghiveciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

La pagina 14 am postat despre Calvin Klein si Victori's Secret. Ar fi super daca ar fi pe prima pagina, la propuneri de schimb.

Gata, Geniest, am rezolvat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc mult, mult !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, eu am avut o mostra din Ouelques Fleures Houbigant, cred ca e la teo, dar nu mai stiu exact. Mie nu imi place, miros batranesc, gen Chanel 5, deci... cred ca iti va placea

si mie imi place Femme de Mont Blanc, atat EDP cat si EDT (am avut EDT), e deosebit!

Mergi la inceput