Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Rose, pana la urma cum e cu Womanity? Stiu ca iti luasesi, cum te 'impaci' cu el?
Devin curioasa, parca l-as testa si eu.

Mihaela

Pai il port relativ des! Mai ales cand ies sa fac lungi plimbari cu fetita mea. E un miros care se impaca bine cu orice sezon.
Eu am zis ca nu detectez in el nota de caviar, in schimb simt si eu nota fructat-sarata, e foarte tineresc, nu e un parfum dulce si nu am cu ce sa-l asociez. E...original pur si simplu! Da, merita sa-l incerci. Nu seamana cu nici un alt parfum de la Mugler si nici de la alte firme.
Exista atatea pareri pro si contra lui incat chiar daca nu-l iei macar sa stii cum e. Ce mai pot spune despre el e legat de persistenta: tine la fel de mult ca si criza financiara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Buna fetelor,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, pentru ca nu am mai trecut de un car de vreme pe aici.Am avut o vara super ocupata , dar superba.
Rose stie ea de ce.
In rest in materie de parfumuri nu mi-am mai cumparat nimic, dar nimic pentru ca nu am avut timp nici sa dorm dar sa ma mai duc prin magazine dar acum incep sa recuperez.Sambata am fost in Sephora si am vazut Guerlain Aqua Allegoria, Flora Nymphea care mie mi s-a parut super.Un parfum dulce lejer, de flori de calitate sa spunem asa, un aer chic mi se pare parfumul asta.Daca ati mai vb de el sorry.
Apoi am mirosit Serge Lutens Chergui si acum cand ma uitam pe net am vazut ca, este un parfum barbatesc.Mie una mi s-a parut mai mult feminim cu arome florale si chiar cu o urma de vanilie.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

rose multumesc ca tiai facut timp sa le incerci si sa scri despre ele... pe mine m-a dat pe spate, Platinum si Sapphire.... daca ar fi sa aleg as alege... nu stiu...si Silver rain imi place la nebunie, .. .dar le gasesc cam scumpe.... si stau si ma gandesc daca fetele care lucreaza zilnic in parfumeri cum fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

La multi ani tuturor Mihaelelor,Gabrielelor...multa sanatate si sa vi se implineasca toate visele!

Dana,pupici suplimentari si speciali pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR!!! Sanatate maxima si bucurii multe va oresc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR !

haideti toate parfumatelor dragi sa atacam tortul asta de caramel si cafea:
http://www.mumbaicakeshop.com/product_image/sm39379.9124074074.jpg

Cait welcome back!
Imi place si mie Nymphea Alegoria Guerlain, am avut asta vara o mostra, e un floral deosebit, usor si bun de vara.

Annie mai trimite-ma la testat, ca asa am descoperit ca-mi place foarte mult Silver Rain . Data viitoare incerc si pe piele cele doua Life Threads-uri daca zici ca esti topita dupa ele.
Dintr-o Berna racoroasa va trimit pupici calzi!

Mergi la inceput

rose nu te trimit ca mi-e frica sa intru in parfumerii ca mi se lipsesc 2-3 de suflet, dar am testat unul si l-am si cumparat pt ca mi-a adus aminte de florile de tei Michael Kors
www.fragrantica.com/perfume/Michael-Kors/Michael-2416.html" target="_blank">Michael Kors

acuma vad ca are si frezii, dar mie tare mult mi-a adus a florile de tei...si pt mine e chiar persistent

ultima achizitie e Pure poison... il iubesc... si atat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

rose nu te trimit ca mi-e frica sa intru in parfumerii ca mi se lipsesc 2-3 de suflet, dar am testat unul si l-am si cumparat pt ca mi-a adus aminte de florile de tei Michael Kors
www.fragrantica.com/perfume/Michael-Kors/Michael-2416.html" target="_blank">Michael Kors

acuma vad ca are si frezii, dar mie tare mult mi-a adus a florile de tei...si pt mine e chiar persistent

---------------------------------------------
"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."

Si tie si lui Sali vi s-a lipit Pure Poison de suflet ca timbru de scrisoare, mie imi place, dar nu-l am ...acum imi savurez in tihna Hypnotic Poison Eau Sensuelle.
Addict iti mai place? Eu credeam ca Addict-ul meu s-a "stricat" ca-i vechi de 5 ani, dar Sali m-a linistit ca si al ei, nou, are aceeasi culoare de coniac...oricum mirosul e bun, e acelasi cum il stiu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

Si tie si lui Sali vi s-a lipit Pure Poison de suflet ca timbru de scrisoare, mie imi place, dar nu-l am ...acum imi savurez in tihna Hypnotic Poison Eau Sensuelle.
Addict iti mai place? Eu credeam ca Addict-ul meu s-a "stricat" ca-i vechi de 5 ani, dar Sali m-a linistit ca si al ei, nou, are aceeasi culoare de coniac...oricum mirosul e bun, e acelasi cum il stiu.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

In legatura cu Addictul... o alta mare iubire a mea, dar Shine.. sunt la a doua sticla care e pe sfarsite asa ca pana apare o alta sticla, mare in schim il fol mai rarut... Si Addict ..(cel in sticla albastra, e o mare iubire a mea, dar inca nu l-am luat.. .rusine sa-mi fie, dar il iubesc

alta iubire a me e femme de Mont Blanc
si mai am iubiri, dar nu asa de mari....

dar nu stiu sunt eu mai ciudata sau... si voi cand aveti un parfum pe sfarsite il pastrati pt zile mai "speciale" ? eu asa fac si nu stiu de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:

dar nu stiu sunt eu mai ciudata sau... si voi cand aveti un parfum pe sfarsite il pastrati pt zile mai "speciale" ? eu asa fac si nu stiu de ce

Eu clar da! Desi imi tot propun sa recumpar Escada - Signature, aman si tot trag de picaturile ramase in sticla! E asa party-like parfumul asta, ma simt cu un picior in New York cand il port

Allure mie nu imi place, imi pare asa impersonal... ca o garnitura de tren E posibil insa sa nu fie original, e cumparat de cativa ani, de pe ebay, pe vremea cand nu eram eu 100% sigura de cum merge treaba

Mergi la inceput