Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 15
rose_selavie spune:
Daaa Allure Chanel edp ! De cate ori il port ma simt extraordinar cu el, e un miros aproape unanim adorat de toate parfumistele care vor un parfum oriental-vanilat pt toate ocaziile. Allure are calitatea de a fi elegant la o serata si in acelasi timp casual peste zi la job sau pt o intalnire cu prietenele.
Azi am mirosit un Bond 9 pe care nu-l stiam, e din seria Andy Warhol se numeste Success is a job in New York ,un oriental spicy cu un complex si intens mixaj de condimente pe un fond floral dulceag, e usor vintage compozitia si m-ar fi dus cu gandul la un parfum clasic daca il miroseam cu ochii inchisi. Cred ca daca le-as lua pe toate Bond-urile la rand la mirosit as descoperi cateva extraordinare, dar m-ar ruina asemenea achizitii. Poate unul/an
Astept sa soseasca Lanvin Oxygene....si Jaipur Boucheron...si mai urmeaza JOY Patou... si....gata anul si incepe 2011 cu noi liste de dorinte!
Moniland spune:
Sali, mihaeladm, manumanu, anne16, rose_selavie va multumesc mult. Ma duc cu lista sugerata de voi la parfumerie si cu siguranta voi alege ceva .
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
danamiha spune:
eu mi-am cumparat Allure pt ca era descris ca fiind oriental vanilat, dar nu am simtit urma de vanilie in el, pe mine nu m-a cucerit
rose, felicitari pt achizitii, asa-i ce bine e cu paypal...
rose_selavie spune:
Danamiha nu-mi merge paypal-ul fiindca deocamdata nu am carte de credit. Am luat Jaipur via Targoviste numai si numai datorita bunei mele prietene Sali !
Lanvin Oxygene l-am comandat de pe net din Elvetia de la o parfumerie care vinde si online si mi-au trimis factura in posta, chiar acum a sosit coletul! A fost un blind buy bazat pe review-urile bune si pe propriul meu instinct ca va fi ok. E chiar foarte ok, pot spune acum dupa ce l-am testat pe mine. E un parfum tare, oh la la are o putere care ma surpinde, e clar un miros picant-floral, simt piperul, e aproape unisex, un miros contemporan si reconfortant. Chiar miroase a curat! Il am de 10 minute asa ca nu stiu cat va tine pe piele, prognoza e totusi buna zic eu.
E asa de fain, culoarea e turquaz si sticla e rece si aburita de la frigul de afara.
Aseara am revazut filmul Parfumul. Scena care m-a incantat totdeauna e cea cand maestrul parfumeur Giuseppe Baldini inspira din parfumul creat de Grenouille si se transpune in paradis inconjurat de flori si vine o mandra codana la el si-i spoteste "te iubesc".
Annie80 spune:
intru sa va sugerez sa incercati "La Prairie" au o gama de 6 parfumuri,
Life threads: platinum, gold, silver, ruby, sapphire si emerald
rose_selavie spune:
Anne am ajuns azi in parfumerie si am testat Life threads-urile de la La Prairie. Pe Ruby l-am testat pe piele si am gasit si Silver Rain, pe restul le-am incercat doar pe cartonase.
Acum ce pot sa zic despre parfumurile astea aparute in decurs de 2 ani e ca la Prairie e o gama foarte scumpa de produse de anti-ageing care investeste enorm in cercetare si selecteaza cele mai de pret ingrediente pt creme.
Se pare ca targetul lor a fost la fel de inalt si in ceea ce priveste parfumurile, adica au vrut sa atinga aceeasi cota ca sa fie aliniati cu toate produsele pe acelasi etaj superior al luxului.
Cum expectantele clientilor fideli cat si a potentialilor cumparatori de Life Threads sunt deopotriva de mari, eu personal ma declar usor deziluzionata de ce-am testat azi. NU zic ca sunt parfumuri slabe, sau ca nu si-au dat silinta, din contra! Dar imi rezerv dreptul de a judeca la rece oferta: Ruby nu e altceva decat o vaga reminiscenta de Shalimar! sa te inspiri nu e rau atunci cand poti lua ceva de la un maestru, nu? Furi un pic de meserie dar la banii astia mai bine imi iau din start Shalimar daca-mi place.
Mi-au placut in rest celelalte, desi la nici unul n-am zis WOW, sunt toate orientale-dulci, cu exceptia unuia, Emerald, un pic mai proaspat. Silver Rain mi s-a parut interesant si placut, am detectat paciuli, ambra, vanilie...
Apoi m-am rotit pe calcaie si m-am dus sa incerc a mia oara Yvresse YSL dupa care oftez din copilarie (glumesc).
Yvresse e atat de parsiv, atat de zglobiu si impertinent!!!
E un miros care imi transmite chef de viata. Nimic nu e mai apetisant, mai gurmand ca parfumul asta. E o explozie de bule de sampanie pe un fond dulce-floral. Ai senzatia ca esti data cu parfum care miroase a lux, a potpurri de Craciun, a cocos si miere si iei o gura de Veuve Clicquot chiar in clipa in care cineva din grup a zis cea mai tare poanta si nu apuci sa inghiti bine ca-ti dau bulele pe nas!
manumanu spune:
Roooooseeee!!! Mi-e dor de o parfumerie adevarataaaaa!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha eu mi-am cumparat Allure pt ca era descris ca fiind oriental vanilat, dar nu am simtit urma de vanilie in el, pe mine nu m-a cucerit rose, felicitari pt achizitii, asa-i ce bine e cu paypal... |
Am doua de la Chanel: Allure eau de parfum( vanilat cum este descris- nu este) si Chanel N°5(notele de jasmine,lacramioare si vanilie- nu le simt)
Concluzie: eu nu ma impac cu parfumurile marca Chanel
manumanu spune:
Fetelor, vanilat-nevalnilat, Allure miroase divin!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
mihaeladm spune:
Rose, pana la urma cum e cu Womanity? Stiu ca iti luasesi, cum te 'impaci' cu el?
Devin curioasa, parca l-as testa si eu.