Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 18
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Buna fetelor,Nu stiu daca va mai amintiti de mine, pentru ca nu am mai trecut de un car de vreme pe aici. Am avut o vara super ocupata , dar superba. Rose stie ea de ce. In rest in materie de parfumuri nu mi-am mai cumparat nimic, dar nimic pentru ca nu am avut timp nici sa dorm dar sa ma mai duc prin magazine dar acum incep sa recuperez.Sambata am fost in Sephora si am vazut Guerlain Aqua Allegoria, Flora Nymphea care mie mi s-a parut super.Un parfum dulce lejer, de flori de calitate sa spunem asa, un aer chic mi se pare parfumul asta.Daca ati mai vb de el sorry. Apoi am mirosit Serge Lutens Chergui si acum cand ma uitam pe net am vazut ca, este un parfum barbatesc.Mie una mi s-a parut mai mult feminim cu arome florale si chiar cu o urma de vanilie. Cait www.biomonde.ecosapiens.ro |
desigur ca ne amintim, eu in mod special...zilele trecute ma gandeam la tine, ce draguta ai fost, cate mostre mi-ai trimis
ma bucur ca ai avut o vara frumosa, cum putea sa fie la Nisa, nu? Vreau sa stiu si eu de ce, nu numai rose
geniest spune:
Dana, dar nici tu nu ai mai trecut de un car de ani pe aici . Cum e la casa noua ??
Intrebare: tu mai mergi din cand in cand in Ungaria ???
rall spune:
citat din mesajul lui manumanu RALL, cred ca garnitura ta de tren e cam fake... |
Foarte posibil, o sa cercetez
rose_selavie spune:
Merci Dana !! Atunci e bine.
Pe Fragrantica Femme Mont Blanc e comparat cu Kenzo Jugle , o versiune mai usoara a lui.
teo30967 spune:
rose s-o iau in ordine cronologica : iti sant datoare cu o descriere amanuntita a lui joy de jean patou !
uite in ghidul parfumurilor ce zice de el :
"joy de jean patou 1930 Joy a fost lansat ca o riposta la criza financiara de pe wall street, din 1929.
Fiind in majoritatea lor americance, clientele caseide moda s-au simtit reconfortate in aceasta perioada de criza de extravaganta bogatie a parfumului JOY.
Asadar JOY, a fost creat ca un cadou special, destinat clientelor fidele si preitene ale statelor unite , printre care se numarau si vedetele constance benenet si louise brooks.
Indicatiile lui jean patou adresate lui henry almeras, parfumierul casei, erau clare :'"Uita ca suntem sub presiune, ca cifra noastra de afaceri a scazut, pentru ca multe dintre clientele noastre nu mai sunt atat de bogate pentru a cumpara. Te las pe tine sa alegi cele mai frumoase componente, pentru a face un cadou acelor cliente ale noastre care nu pot veni la paris anul acesta ".
trandafirii bulgaresti, iasonie de grasse si trandafirii de mai, in cantitate nesabuita, plus cateva tuse de tuberoza si ylang -ylang, se unesc strans in aacest pretios buchet, asamblat de mana maiastra al lui HENRI almeras.
astfel, zece mii sase sute de flori de iasomie si patruzeci si opt de duzini de trandafiri sunt necesare pentru a realiza o uncie de parfum JOY,care in flaconul lui de cristal de baccarat, ramane ""parfumul cel mai scump din lume". In celalalat flacon al sau, conceput de louis sue, apare ca o capodopera de rigoare si de simplitate luxoasa.
Joy este pentru parfumerie ceea ce este rolls royce in materie de masini: un parfum foarte luxos de foarte inalta calitate, putin cam greu, fara o originaltitate deosebita, decat aceea a remarcabilei utilizari a celor mai frumoase ingrediente , astazi aproape de negasit in parfumeria actuala. JOY nu este usor de purtatsi nici de cumparat, dat fiind pretul lui foarte mare . se potriveste la o tinuta simpla si eleganta , mai ales la o rochie neagra. nu este un parfum pt femeile tinere, ci mai degraba pentru cele mature si elegante. Joy a fost multa vreme semnatura parfumata a lui jackie kennedy si cua asta am spus totul .""
da cam asta despre joy pe care am inteles ca l-ai testat si te-a cucerit .
si mie mi-a atras atentia insa as vrea sa miros o mostra . cred ca am sa mi comand una .
nu m-am simtit bine...nu suportam nici ideea de a mai citi despre parfumuri de mirosit .....credeam ca nu o sa mi revin ....dupa ...m-am luat cu altele si acum de sf mihail si gavril avem lume noua n casa : are miha un pisoi !
va dati seama ca gravitam amandoua in jurul lui ....
voi raspunde in continuare la restul intrebarilor: orhidee , parfumuri caron si quelque fleurs ...si bineinteles pt manumanu si celelalte fete
rose_selavie spune:
Iti multumesc Teo pt mesaj! Iti doresc sanatate, sa te faci bine si sa revii in forta in club chic.
Pe JOY l-am testat in parfumerie, dar l-am comandat de pe net la un pret mai bun. Zilele astea trebuie sa ajunga si astept postasul cu o nerabdare copilareasca.
Cat despre mostra, nu vrei sa-ti trimit cateva pufuri pe matase intr-un zipbag?
Cum e pisoiu? Il pastrati? Eu am lasat la mama un motanel gri pufos cu sosete albe, Maddox il cheama, are niste ochi asa frumosi, dar e cam ...psihopat cu niste apucaturi...stateam linistita pe canapea cu el langa mine pe fotoliu amortit in somnul lui pisicesc si brusc sarea in sus si se infoia, miorlaia la un dusman invizibil, doamne.! Acum e la curte si are multa libertate, ii cafteste pe ceilalti motani pe o raza de un km patrat cred.
danamiha spune:
citat din mesajul lui geniest Dana, dar nici tu nu ai mai trecut de un car de ani pe aici . Cum e la casa noua ?? Intrebare: tu mai mergi din cand in cand in Ungaria ??? |
chiar daca nu scriu va citesc aproape zilnic
de casa pot sa zic doar ca: mi-e dor de viata de la apartament, dar e bine pt copil, curte mare, loc de joaca, de mine e mai rau ca e spatiul mare, 300 mp, dar casa e inchiriata asa ca am sanse sa locuiesc din nou la bloc
nu merg des in Ungaria, am fost intr-o zi la cumparaturi la Debrecin, cam 60 km de la Oradea, si am descoperit la unele produse preturi mai mare, intr-adevar la unele sunt mai mici.
ai nevoie de ceva de acolo, te pot ajuta cu ceva? aici la noi la piata sunt multi vanzatori care aduc produse de acolo, chiar mi-am comandat cascaval.
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
chiar daca nu scriu va citesc aproape zilnic de casa pot sa zic doar ca: mi-e dor de viata de la apartament, dar e bine pt copil, curte mare, loc de joaca, de mine e mai rau ca e spatiul mare, 300 mp, dar casa e inchiriata asa ca am sanse sa locuiesc din nou la bloc nu merg des in Ungaria, am fost intr-o zi la cumparaturi la Debrecin, cam 60 km de la Oradea, si am descoperit la unele produse preturi mai mare, intr-adevar la unele sunt mai mici. ai nevoie de ceva de acolo, te pot ajuta cu ceva? aici la noi la piata sunt multi vanzatori care aduc produse de acolo, chiar mi-am comandat cascaval. |
Dana, ti-am trimis un PM...
tumpi spune:
fetele parfumate, care isi c-da parfumuri de pe ParfumMania.ro?
am participat la un concurs, n-am castigat,dar am primit un cupon de 10 RON.la cumpararea de la ei il puteti folosii si primit si o monstra gratuita.
daca cineva e interesat sa-mi trimita PM
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)