Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

M-a rugat o prietena sa pun la bursa:

1. Calvin Klein - Eternity Moment, EDP, 30 ml, pufait 1 data, in ambalaj original.
2. Body Mist Victoria's Secret - Sexy little Things Noir (pufait de 2 ori).
http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265321527484&c=Page&cid=1284548320208&pagename=vsdWrapper
Parfumul este luat de pe fragrancedirect.co.uk, iar Apa de corp din America.
Pretul se discuta pe PM.
Accepta schimb cu Paco Rabanne - Lady Million.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Mi-am luat Alien in aceasta iarna presimt ca imi voi cumpara si al doilea parfum de la Thierry Mugler

A sosit si al doilea parfum de la Thierry Mugler este www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-704.html" target="_blank">Angel sticla este exact cum este in foto 2.

Un parfum perfect pentru zilele friguroase

Care iti place mai mult dintre cele doua?

Mihaela

Angel este potrivit pentru tinute mai elegante, se potriveste foarte bine cu o rochie de seara-asa il simt eu
Alien merge si la tinute neoficiale, oricum mi-am comandat rezerva de 60ml la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

anne, unde ti-ai comandat rezerva pt ALIEN?

balenciaga- CRISTOBAL ce mai face? mai traieste?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

anne, unde ti-ai comandat rezerva pt ALIEN?

balenciaga- CRISTOBAL ce mai face? mai traieste?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

De pe ebay.co.uk
CRISTOBAL-Balenciaga este mai mult pentru sezonul de iarna, asa ca astept zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna,
Stiu ca sunteti experte in parfumuri si va gasesc cele mai in masura sa imi dati o mana de ajutor. Va fi ziua de nastere a unei prietene. Implineste 40 ani si vrea un parfum. Nu stie de care dar a mai folosit:de la Hugo Boss Deep Red si XX , de la Armani Diamonds si Code,de la Laura Biagiotti: Laura si de la Burberry: Touch. Habar nu am daca sunt dulci, fresh, de zi sau seara. Va rog tare mult sa-mi sugerati alte parfumuri care ar fi in ton cu cele enumerate mai sus. Multumesc mult, mult

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Buna,
Stiu ca sunteti experte in parfumuri si va gasesc cele mai in masura sa imi dati o mana de ajutor. Va fi ziua de nastere a unei prietene. Implineste 40 ani si vrea un parfum. Nu stie de care dar a mai folosit:de la Hugo Boss Deep Red si XX , de la Armani Diamonds si Code,de la Laura Biagiotti: Laura si de la Burberry: Touch. Habar nu am daca sunt dulci, fresh, de zi sau seara. Va rog tare mult sa-mi sugerati alte parfumuri care ar fi in ton cu cele enumerate mai sus. Multumesc mult, mult

ai putea merge tot pe boss , un fresh/dulce, ca cele pe care le-a avut ea.
BOSS WOMAN ar putea fi o sugestie , e un parfum neagresiv, usor de purtat,comfortabil, aerisit, curat, deci se preteaza la job , fresh , modern ,un pic floral( in notele de mijloc) , e un parfum placut, bun de zi cu zi.
http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Woman-381.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Pentru cadou, eu as zice Ferre by Gianfranco Ferre sau un parfum din 'seria' Poison de la Dior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

sali, imi place descrierea parfumului pe care l-ai propus, am o singura retinere ca e tot Hugo Boss
mihaela, Poison de Dior mi se pare cam "greu" si de seara. In schimb Dior si Gianfranco Ferre suna bine.

Multumesc mult de raspunsuri si deja am variante si stau mai linistita. Mi-ar place o combinatie intre cele doua raspunsuri: Un parfum de zi care sa fie in aceeasi gama cu cele mentionate in mesajul anterior dar cu nume "greu".

Mergi la inceput

Ai putea sa incerci cu:
Jaipur Saphir by Boucheron sau cu Obsession Night Woman by Calvin Klein;
sunt primele parfumuri orientale pe care mi le-am cumparat dupa ce am schimbat prefixul(tot cu 4 in fata)

Dar nu sunt "nume grele".
Dior nu am decat Diorissimo.
Cred ca de la Dior merge J'adore, Addict2 sau Dolce Vita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Moniland, un parfum potrivit si mai degraba reconfortant la "schimbarea prefixului" mi s-ar parea mie Allure de la Chanel. E "luxos" si in acelasi timp tonic, tineresc si in acelasi timp potrivit si pentru "floarea varstei", unde mai pui ca miroase atat de bine incat da dependenta! Eu pe asta l-am pus in capul listei cu cadouri la 40 de ani... mai e ceva pana atunci.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput