Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Inainte sa ajunga clubul chic pe ultima pagina din lipsa de activitate, m-am gandit sa mai postez cu riscul de a fi retorica

Am gasit 3 parfumuri care seamana dupa mine(dupa nasul meu) tare mult unele cu altele, e vb despre Poison Dior, Spellbound Estee Lauder si Loulou Cacharel. Nu stiu care e cel mai PUTErnic (sic!), toate sunt agresive ca miros la primul puf, dar dupa vreo ora devin interesante. Azi am vrut sa vad care imi place mai mult de la Estee Lauder dintre Spellbound si Knowing si castigatorul e Knowing, clasic, elegant, floral, se aseaza f bine pe piele si are ceva ce-l face extrem de remarcabil si feminin. Teo tu pe care-l ai din astea doua? Stiu sigur ca ai unul din ele...
Ieri seara am descoperit ca mai am 5 ml din Aromatics Elixir si cu el pe piele am adormit, e atat de placut daca dai un puf si intri in norul de parfum...
Astept Jaipur....nu mai am rabdareee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Am primit azi un newsletter de la Strawberry cu reducerile de sarbatori... poate intereseaza pe cineva (am vazut ca Joy de Patou e redus bine) http://oth.strawberrynet.com/newproduct.aspx?Catgid=79&trackid=8011400030&Region=OTHERS ...

Eram curioasa cum e acest Joy. Il are cineva sa-l descrie? Din pacate aici la Sibiu nu-l gasesc in nicio parfumerie si deocamdata nu am nicio deplasare la "orizont"

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Am primit azi un newsletter de la Strawberry cu reducerile de sarbatori... poate intereseaza pe cineva (am vazut ca Joy de Patou e redus bine) http://oth.strawberrynet.com/newproduct.aspx?Catgid=79&trackid=8011400030&Region=OTHERS ...

Eram curioasa cum e acest Joy. Il are cineva sa-l descrie? Din pacate aici la Sibiu nu-l gasesc in nicio parfumerie si deocamdata nu am nicio deplasare la "orizont"

JOY e foarte fain, sambata trecuta l-am incercat si am sa mi-l iau cu siguranta iarna asta. Primele minute simti ca o explozie florala (iasomia), concentratia notei florale e uriasa cu toate ca eu am testat formula mai usoara, edt. Dar se domoleste pe parcurs si ii prinzi si alte fatete, e foarte retro-rafinat, a ramas in productie din epoca lui Chanel 5, Shalimar, Arpege...Mie imi plac in egala masura cele de acum 100 de ani cat si Womanity de exemplu care e ceva la polul opus lor (putin zis). JOY e bucurie, nostalgie, e etern...plin de note clasice si e un elixir pur feminin. Vei fi cu siguranta intrebata cu ce te-ai dat de mirosi atat de placut.

Ma enerveaza ca spamul de B.C.R a-s-i-g-u-r-a-r-i imi preia cuvintele si mi le leaga de reclama, sunt agresivi.

Mergi la inceput

ROSE, hmmmmm, m-ai pus pe ganduri.... si nu era in buget asa o achizitie!! Sper sa (nu?) ma pot abtine.

Mergi la inceput

ROSE, din cate stii tu, e bun pretul de pe strawberry (65 USD 30 ml EDT)? Merci!

Mergi la inceput

Citat:

ROSE, din cate stii tu, e bun pretul de pe strawberry (65 USD 30 ml EDT)? Merci!

In parfumeria unde l-am testat costa 73 Fr. 30 ml EDT. Francul elvetian e cam cat dolarul american (aprox.). Un pic mai scump decat pe strawberry, dar daca nu-l gasesti altfel, ia-l de pe straw.
Inca ceva: cat de repede vrei sa-l iei? Cat tine oferta de pret pe straw.? Eu mi-l iau luna viitoare si-ti pot trimite in plic sa vezi daca-ti place.

Mergi la inceput

Mi-am comandat adineauri parfumul Oxigene Lanvin, e un "blind buy". E imens la 75 ml si evident sper sa se merite.
Daca il stiti, va rog spune-ti-mi mai multe despre el!

Mergi la inceput

Oferta de pe strawberry era pana la 31 decembrie, parca... deci nu stiu daca ne incadram cu trimisul mostrei, mai ales ca incepe nebunia cu posta de sarbatori. Oricum, inca nu m-am hotarat, ca am deschis aseara dulapul cu parfumuri si parca totusi am prea multe... sa mai stau, sa nu mai stau... mai ales ca ma cam arde la buget...[aveam in plan si niste cizme.. ouch!!). Pe de alta parte, la inceputul lui decembrie am o deplasare in strainatate si stau mai mult pe aeroportul din Paris, unde schimb avionul... eventual daca il gasesc acolo, il incerc. Merci oricum!

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

In parfumeria unde l-am testat costa 73 Fr. 30 ml EDT. Francul elvetian e cam cat dolarul american (aprox.). Un pic mai scump decat pe strawberry, dar daca nu-l gasesti altfel, ia-l de pe straw.
Inca ceva: cat de repede vrei sa-l iei? Cat tine oferta de pret pe straw.? Eu mi-l iau luna viitoare si-ti pot trimite in plic sa vezi daca-ti place.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Mi-am luat Alien in aceasta iarna presimt ca imi voi cumpara si al doilea parfum de la Thierry Mugler

A sosit si al doilea parfum de la Thierry Mugler este www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-704.html" target="_blank">Angel sticla este exact cum este in foto 2.

Un parfum perfect pentru zilele friguroase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:

Citat:

Mi-am luat Alien in aceasta iarna presimt ca imi voi cumpara si al doilea parfum de la Thierry Mugler

A sosit si al doilea parfum de la Thierry Mugler este www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-704.html" target="_blank">Angel sticla este exact cum este in foto 2.

Un parfum perfect pentru zilele friguroase

Care iti place mai mult dintre cele doua?

Mergi la inceput