Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Rall a ajuns plicul! iti multumesc mult de tot! Ma chinui in schimb sa discern care-ce-cum, pt ca s-au amestecat din pacate si am apelat la toate metodele de concentrare ca sa prind notele originale din fiecare. Astea fiind zise si facute nu pot sa-mi formez o parere justa despre ele. Imi pare f rau de situatie, se intampla pusi si sa nu fii suparata!!!
Teo vroiam sa te intreb daca ai/stii Joy de Patou? E supeeeer! Azi l-am incercat, edt era, dar miroase de trazneste (vezi ca nu vroiam sa zic ca pute de trazneste) imi place asa greu, adica eu il simt f incarcat, floral cum se crea acum 100 de ani si cu o persistenta extraordinara. Il trec pe lista.
Am mai testat Amouage, unul din ele, nu e stilul meu, prea condimentat si rasinile prea dure.
Si asta:
http://www.fragrantica.com/perfume/Niki-de-Saint-Phalle/Niki-de-Saint-Phalle-4906.html
un pic "green-aldehidic" dar fain, e un miros clasic.
Si asta:
http://www.fragrantica.com/perfume/Worth/Je-Reviens-5130.html
parfum elegant si rafinat.
Salimi se pare foarte corect cum faci cu asortarile olfactivo-cromatice. Parfumurile au majoritatea darul de a ne si indruma spre alegerile vestimentare potrivite. Imi imaginez un dressing-room plin cu haine si parfumuri in care tu iti compui in functie de starea de spirit combinatia zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui anne16
Mi-am luat Alien in aceasta iarna presimt ca imi voi cumpara si al doilea parfum de la Thierry Mugler

cat mai costa un ALIEN in the real world?
adica in magazin?

super achizitie!

151 lei Alien 15ml in Sephora,dar am sa compensez cu un set de pe ebay

De cateva zile sunt super , am reusit sa-mi sparg sticla de Cinema miroase in casa numai a parfum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:

Teo vroiam sa te intreb daca ai/stii Joy de Patou? E supeeeer! Azi l-am incercat, edt era, dar miroase de trazneste (vezi ca nu vroiam sa zic ca pute de trazneste) imi place asa greu, adica eu il simt f incarcat, floral cum se crea acum 100 de ani si cu o persistenta extraordinara. Il trec pe lista.

Rose, eu pe Joy il numeam "bun de omorat gandacii" pentru ca la inceput e teribil de inecacios! Dupa aceea devine fenomenal. Saptamana aceasta ma uitam pe geschenkidee.ch sa vad ce preturi mai au. Da, 100 de franci, dar face. Am EnJoy acasa, o sa-ti pun in pliculet, dar ai putintica rabdare; eu am intrat in linie dreapta cu mutatul.
Mi-a venit si crema de corp Ma Griffe, iti voi pune intr-o cutiuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Salimi se pare foarte corect cum faci cu asortarile olfactivo-cromatice. Parfumurile au majoritatea darul de a ne si indruma spre alegerile vestimentare potrivite. Imi imaginez un dressing-room plin cu haine si parfumuri in care tu iti compui in functie de starea de spirit combinatia zilei.

In plus, eu le asortez si cu stofa. De ex., MaGriffe e aroma care se potriveste foarte bine casmirului de culoare deschisa, Oro de la Cavalli pentru lāna, LeDix de la Balenciaga pentru matase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Am mai testat Amouage, unul din ele, nu e stilul meu, prea condimentat si rasinile prea dure.

Si asta:
http://www.fragrantica.com/perfume/Worth/Je-Reviens-5130.html
parfum elegant si rafinat.

O prietena are mai multe Amouage. O sa-i cer cateva picaturi.
Je Reviens l-am avut, mi se pare ca am miniatura. Zi-mi daca vrei 2 picaturi. Pentru mine JeReviens a fost dragoste si ura. Nota de mijloc (nu mai stiu ce ingrediente avea) imi provoca ameteli si voma. Trebuia sa astept sa apara nota de baza... asa ca l-am pus pe ricardo.ch!

Mergi la inceput

[navy]Blue eyes Joy asa e cum spui, un parfum extraordinar cu o putere de fixare perfecta. Da, intai e greu, incacios, dar e din cauza concentratiei mari de aldehide si flori, cred si sper ca asa mirosea si in 1929 cand a fost creat... Citez din Fragrantica:"It was presented by Jean Patou as 'the world's most expensive perfume' right at the time of The Great Depression in 1929, when the market of luxury fashion crushed and Jean Patou's house could survive only through the perfumes.

JOY is created of rare flowers in unique concentration of 10600 flowers of jasmine and 28 dozens of roses which adorn the exceptional heart of this perfume. With the time JOY attains enormous success and became the second best selling perfume of all times (the first best-selling is the legendary Chanel N°5)."
Aici costa 73 de franci 30 ml edt.

Ma Griffe inca nu am apucat sa testez, era pe raft si ma invita, dar eram deja data cu Amouage si ma "clatinam" deja de ameteala...

Je reviens la fel, urmeaza sa-l testez, era parfum si pudra de corp.
[/navi]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Uaaa, rose, imi pare rau S-au spart pungulitele adica, alea pline de scoci pe toate partile?? Cum naiba?

Eu pe Je Reviens nu l-am suportat niciodata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Uaaa, rose, imi pare rau S-au spart pungulitele adica, alea pline de scoci pe toate partile?? Cum naiba?

Eu pe Je Reviens nu l-am suportat niciodata...

Nu Rall, cred ca pur si simplu mirosurile s-au combinat de la cum au stat pungutele lipite intre ele, nu-mi dau seama de ce, erau f bine sigilate cu scoci si asta e procedura standard incercata de noi pana acum, de asta ti-am si sugerat idea cu zip bagul.
De ex. odata i-am trimis lui Sali mai multe tot asa si nu am asteptat sa se usuce toate pe bucatile de material si le-am sigilat inca ude. Mai ales Cinema YSL a zis Sali ca e alcool pur . Mi-a parut rau, intre timp a aflat cum miroase si si l-a si luat.
Acum i-am trimis un plic plin de zipbaguri, sunt curioasa cum o sa fie, mai ales ca printre ele e si un lapte de corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Da, pai eu am pus mult din fiecare, ma gandeam sa mai ramana ceva in punguta sa poti incerca si pe mana Deci trebuiau lasate la uscat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Da, pai eu am pus mult din fiecare, ma gandeam sa mai ramana ceva in punguta sa poti incerca si pe mana Deci trebuiau lasate la uscat?

Cred ca e mai bine sa fie pulverizat din parfum pe un cartonas de tipul celor din parfumerii pt testere sau pe un colt de material textil, asteptat pana se usuca si apoi sigilat.
O alta varianta, valabila pt sticlele de parfum cu dop care se desurubeaza e asta: o fiola goala de la esenta de rom sau vanilie se spala cu apa fierbinte pana dispare mirosul si se umple cu parfum, rezulta o mostra aproape perfecta.

Mergi la inceput