Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 11
alinaclau spune:
Salut iar fetele parfumate!Va citesc aproape zilnic si nu pot spune cat oftez,sau "salivez" dupa a testa unele parfumuri...Descrierile voastre ma ajuta muuuult!
Din pacate trebuie sa spun ca am o experienta neplacuta de pe e-bay uk cu un parfum cerutti ce s-a dovedit a fi o replica ieftinuta desi mama-lui de utilizator avea peste 1000 de feedback-uri + !!!!
Na,asta e de-acum ...
In fine,m-am lungit(si racorit ) dar n-am ajuns la subiect:va rog cine are timp,respectiv chef sa-mi spuna si mie diferenta intre angel si angel stars in the sky.Si desigur ma refer nu la cea de pret .
Pupici si multumesc pentru relaxarea oferita cand va citesc!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinaclau [Din pacate trebuie sa spun ca am o experienta neplacuta de pe e-bay uk cu un parfum cerutti ce s-a dovedit a fi o replica ieftinuta desi mama-lui de utilizator avea peste 1000 de feedback-uri + !!!! Na,asta e de-acum ... |
care e sellerul de pe ebay?
si cum adica asta este, deschide-i proces! ce demersuri ai facut ?
alinaclau spune:
care e sellerul de pe ebay?
si cum adica asta este, deschide-i proces! ce demersuri ai facut ?
"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling
[/quote]
Pai noua fiind(pe-atunci) in ale e-bay-ului si fara prea multa pricepere am acordat feedback-ul si-apoi am studiat problema mai cu atentie,cand mi s-a parut ceva suspect ca persistenta,miros, ..
Daca as fi descoperit inainte de acordarea calificativului atunci da,aveam un cuvant de spus dar dupa...ce sa mai fac..Asadar,fapt consumat!
Nu vrea nimeni sa-mi spuna nimic de ce intrebam anterior??
manumanu spune:
citat din mesajul lui sali http://octaviancoifan.blogspot.com/2010/10/cel-mai-scump-parfum-din-lume-e-semnat.html "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Wooowwww!!!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anne16 spune:
diferenta intre angel si angel stars in the sky. |
Aceasta denumire angel stars in the sky precis ai gasit-o pe ebay.
Uite ce am gasit, tot acolo:
http://cgi.ebay.com/ANGEL-Stars-Sky-Eau-Parfum-Gift-Set-SEALED-/180575125998?pt=fragrance&hash=item2a0b1dc1ee
foto 4
Edit: Dupa o cautare pe google, uite ce variante de Angel am mai gasit
1992 Angel(W)
1997 Angel Celestial Sparkle (W)
1998 Angel Innocent (W)
1998 Angel Innocent (M)
2002 Angel Fatal Star (W)
2005 Angel Garden Of Stars - Le Lys (W)
2005 Angel Garden Of Stars - Pivoine Angel (W)
2005 Angel Garden Of Stars - Violette Angel (W)
2006 Angel Stars (W)
2006 Angel Garden Of Stars - La Rose Angel (W)
2007 Angel Caprice de Star (W)
2007 Angel Forever (W)
2007 Angel Stars in the Sky (W)
2007 Angel Innocent Illusion (W)
2007 Angel La Part des Anges (W)
Nu am gasit care sunt notele acestui parfum
alinaclau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
Aceasta denumire angel stars in the sky precis ai gasit-o pe ebay. Uite ce am gasit, tot acolo: http://cgi.ebay.com/ANGEL-Stars-Sky-Eau-Parfum-Gift-Set-SEALED-/180575125998?pt=fragrance&hash=item2a0b1dc1ee foto 4 |
Buna Anne ..nu,nu pe ebay am gasit varianta aceasta de angel ci pe un site din ro,iar ambalajul nu este identic cu acesta(cel gasit de mine are intr-un colt niste "aripi" gri-argintii si este travel set).
Edit: Dupa o cautare pe google, uite ce variante de Angel am mai gasit 1992 Angel(W) 1997 Angel Celestial Sparkle (W) 1998 Angel Innocent (W) 1998 Angel Innocent (M) 2002 Angel Fatal Star (W) 2005 Angel Garden Of Stars - Le Lys (W) 2005 Angel Garden Of Stars - Pivoine Angel (W) 2005 Angel Garden Of Stars - Violette Angel (W) 2006 Angel Stars (W) 2006 Angel Garden Of Stars - La Rose Angel (W) 2007 Angel Caprice de Star (W) 2007 Angel Forever (W) 2007 Angel Stars in the Sky (W) 2007 Angel Innocent Illusion (W) 2007 Angel La Part des Anges (W) Nu am gasit care sunt notele acestui parfum |
Uff....mda,asta vreau sa stiu daca este(sau nu)exact angel,cu notele si compozitia initiala desi incep sa cred ca nu ...altfel nu ar fi existat ataaaatea variante.
multumesc insa de ajutor!mai caut...
ps:nu stiu daca cineva de-aici iubeste moments-p.presley insa eu daaaa si nu pot sa nu va spun cu cata nerabdare astept coletul din departari!
anne16 spune:
Am vazut si acel ambalaj pe ebay.co.uk
Am fost la mirosit parfumuri barbatesti
Mi-am luat lista cu mine si din parfumurile propuse de Rose nu am gasit:
Dior- Home Intense; Dior- Eau Sauvage; Equipage by Hermes
Binenteles ca m-au inebunit vanzatoarele cu Hugo Boss, Calvin Klein si Armani
Mi-a placut www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Bleu-de-Chanel-9099.html" target="_blank">Bleu de Chanel il voi cumpara cadou sotului de "mos"
Mi-am luat Alien in aceasta iarna presimt ca imi voi cumpara si al doilea parfum de la Thierry Mugler
sali spune:
citat din mesajul lui anne16 Mi-am luat Alien in aceasta iarna presimt ca imi voi cumpara si al doilea parfum de la Thierry Mugler |
cat mai costa un ALIEN in the real world?
adica in magazin?
super achizitie!
vineri mi-am reincarcat si eu sticluta de ALIEN, de 30 ml, din refill-ul de pe fragrancex! si mi-am dat, eram imbracata in violet!
iar in alta zi mi-am dat cu ADDICT din belsug si iar mi s-a parut tare misto ! si persistenttttttttt ! eram imbracata in albastru turcoaz !
iar in alta zi , tot saptamana asta, cu HOT COUTURE ! ( blugi si geaca rosie!
iar in alta zi cu ALLURE ( edp) ! eram in crem/bej si mi s-a parut ca Allure e asa fin ca bejul si ar merge!
iar in a cincea zi cu MIDNIGHT POISON ! imbracata in bleumarin , desigur !
si gata saptamana!
luni incep cu lolita, sa mi mearga bine toata saptamana!
puteti sa va distrati dar pt mine asta e "trista" realitate , sunt in etapa in care potrivesc culorile hainelor cu ale parfumurilor, altfel mi s epare ca-s imbracata ca dracu!
adica in vecii vecilor n-as putea sa ma imbrac in mov si sa ma dau cu CINEMA, de exp! amin!