Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 10
rose_selavie spune:
Da, tu Sali si mai e si cu Halle Berry acum, iti dai seama ce combinatie exploziva? Stau in cumpana care dintre ex-ul ei model sau actualul partener Olivier Martinez e mai hot...
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Stau in cumpana care dintre ex-ul ei model sau actualul partener Olivier Martinez e mai hot... mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
tu ca tu, dar iti dai seama in ce cumpana sta KYLIE MINOGUE, cand se gandeste care e mai misto, fostul martinez sau actualul veleconso !
cum naiba sa alegi intre un francez si un spaniol?
kylie poate sa moara si maine, dupa parerea mea!
http://ainsi-bloggait-zarathoustra.fr/wordpress/wp-content/uploads/2008/03/olivier_martinez-kylie_minogue.jpg
http://www.blogvedete.com/wp-content/gallery/kylie-minouge-amp-andres-velencoso-love-is-in-the-air/kylie-minogue-si-andres-velencoso1.jpg
rose_selavie spune:
Aoleu! Asta e acum cu Kylie??? Seamana putin cu Chris Cornell solistul de la Soundgarden pe care il adooor, iar Chris Cornell seamana un pic cu sotul meu ...Bun, intre sotul meu si modelul lui Kylie intervin ochelarii roz prin care eu vad casnicia un pupic pt dragul meu barbat!
doniro spune:
Fetelor, ajutooooor!!!
Sunt o habarnista in materie de parfumuri, desi pot spune ca am avut cateva cu renume, dar niciunul nu m-a dat pe spate, nu m-am oprit la nimic special, deci acum sunt in cautarea "acelui" parfum, care sa ma defineasca.
Am folosit o groaza de parfumuri din cam toate categoriile, sa zic asa, gen: Chanel - Mademoiselle (nu il mai simt, nu il mai suport, imi da stomacul peste cap), Ralph Laurent - Romance (m-am plictisit), Lancome - Poeme (cam prea dulce), Christian Dior - Dolce Vita (miroseam prea a bomboane), Givenchy - Amarige (parca prea banal si intepator)etc...
Acum as vrea ceva dulce/oriental, dar neaparat persistent. Ma gandeam tot la casa Givenchy.
Ceva sfaturi? Multumesc!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui doniro Fetelor, ajutooooor!!! Sunt o habarnista in materie de parfumuri, desi pot spune ca am avut cateva cu renume, dar niciunul nu m-a dat pe spate, nu m-am oprit la nimic special, deci acum sunt in cautarea "acelui" parfum, care sa ma defineasca. Am folosit o groaza de parfumuri din cam toate categoriile, sa zic asa, gen: Chanel - Mademoiselle (nu il mai simt, nu il mai suport, imi da stomacul peste cap), Ralph Laurent - Romance (m-am plictisit), Lancome - Poeme (cam prea dulce), Christian Dior - Dolce Vita (miroseam prea a bomboane), Givenchy - Amarige (parca prea banal si intepator)etc... Acum as vrea ceva dulce/oriental, dar neaparat persistent. Ma gandeam tot la casa Givenchy. Ceva sfaturi? Multumesc! Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) |
Bine ai venit Doniro! Nu stiu ce sa-ti recomand de la Givenchy, as fi zis Ysatis, dar e floral si tu vrei unul mai oriental....Eu zic sa intri prin parfumerii si sa mai testezi cele de la Guerlain (cele clasice cat si ultimele noi aparute: Shalimar edt si L'Instant Magique sunt foarte feminine si placute, sau de la Therry Mugler Alien. Sau poate vrei ceva mai special si atunci iti recomand cele de la Serge Lutens, are multe parfumuri deosebite, inedite, arome unice (mai ales daca ai avut Dolce Vita o sa recunosti varianta ei mai fresh in Feminite Du Bois Serge Lutens). Bafta la parfumat!
doniro spune:
Oscilez intre Versace Crystal Noir si Givenchy Hot Couture. Pareri?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
rall spune:
rose, cred ca azi ajunge plicul la tine. Sa nu te sperii ca am inclus si un Arden, era chiar in fatza mea cand faceam plicul si am spus why not Mie imi miroase a lotiune de maini, e ff dulce si pudrat
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui rall rose, cred ca azi ajunge plicul la tine. Sa nu te sperii ca am inclus si un Arden, era chiar in fatza mea cand faceam plicul si am spus why not Mie imi miroase a lotiune de maini, e ff dulce si pudrat |
Iuhuu abia astept sa vina postasul! Orice e binevenit, ma bucur de Arden, nu le stiu pe toate de la miss Arden, imi place 8 hour cream de la ea, desi mirosul e cum e ca si crema f buna iarna. Si am avut un ruj mai demult bun si el, cremos...in plus imi place de Catherine Zeta Jones ca imagine a casei Arden. Rall tu unde locuiesti? De obicei din RO imi ajung mai greu coletele prin posta, cam 2 sapt.pusi, scriu imediat cum il desfac.