Club chic (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Teo, (tot) in aburi de Angel - The lily, incerc si Lalique - Le Baiser (asa ca nu garantez acuratetea) Incepe FOARTE floral si - sincer, neplacut. Adica e ok, dar flori peste flori... peste flori. Dupa putin timp devine pudrat si cumva ascutit, mai proaspat decat inceputul, dar tot in stil old-fashioned. Eu sincer nu l-as cumpara, nu ma reprezinta. E domol, vechiut, floral, poate elegant si fin pe anumite persoane. L-am aplicat doar de 5-8 minute, daca se schimba in mod flagrant, te anunt

rose, am primit adresa, luni trimit plicul. Oare cum e cel mai bine sa trimit, sa ajunga ok la tine aromele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

azi am incercat BEYONCE- HEAT....seamana izbitor cu J.LO-LIVE LUX(l-am avut), care seamana izbitor cu editiile de vara ESCADA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:
citat din mesajul lui rall

rose, daca imi amintesc bine, am si eu Lalique-ul acesta. Daca vrei, iti trimit prin posta, intr-o zip bag sau cumva, sa il mirosi si tu

Merci Rall, esti o scumpa!!! Da, vreau, iti las PM cu adresa.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Rose, voiam sa-ti trimit un pic di eu: am lotiune de corp si miniatura. Da-mi lasi adresa, iti trimit si cateva picaturi di alte miresme minunate; eu am o colectie de miniaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Rall sunt multe variante, dar probate si garantate astea doua: pui pe un cartonas sau pe o bucatica de matase.
Se pastreaza cel mai bine si nu se amesteca intre ele daca vin puse individual in cate o punguta mica din aceea oooof imi scapa numele, aia cu inchizatoare etansa .
Uite cum reusesc ceva simplu sa fac sa para complicat.

Blue Eyes ma simt de-a dreptul rasfatata , sigur ca vreau. iti las in PM adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

L-am aplicat doar de 5-8 minute, daca se schimba in mod flagrant, te anunt

Dupa ~ 13 ore, The Lily troneaza pe piele, Le Baiser e long gone

Rose, zip bag

Mergi la inceput

Zip bag da da
Sunt tare curioasa cum e Angel the Lily, mi-am luat saptamana trecuta Innocent si nu regret, e un fel de Angel mai purtabil si fructat, asa ca ma intereseaza si unul mai floral cum banuiesc ca e the lily.

Camelia si mie imi place L'Heure Bleue Guerlain demult! Tot zic ca mi-l iau si hop apare altul care ma zapaceste, in plus e la un pret destul de mare apa de parfum:
http://www.marionnaud.ch/e_commerce/guerlain/dufte/damen-c-4-m-812-g-458.htm

nu stiu paritatea exacta franc-euro, ar veni in jur de 110 euro/75 ml, cam asa...poate aleg varianta de 50 ml edt, mai vad eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

va rog ajutati-ma cu un raspuns: vreau sa-mi iau un dior hypnotic poisson elixir. vi se pare un parfun exclusiv de seara? eu l-as vrea pt "uz" zilnic, nu pt ocazii....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

E bine de stiut ca si varianta edt clasic Hypnotic Poison e destul de tare. E decizia ta cat de puternic doresti sa fii parfumata peste zi la servici. Eu sunt incantata de el in orice varianta sau doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Eu tot la Chrome - Azzaro, raman. Mi se pare un absolut minunat parfum barbatesc!

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

E si preferatul meu!

Mergi la inceput

Hali-Halo, sa va spun despre ultima mea achizitie, cu alte cuvinte "the ultimative seduction stuff" si anume Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle...E un parfum atat de misto incat exista 2 motive temeinice de a-l testa: 1) daca va place varianta clasica de Hypnotic Poison da-ti va rog un puf pe incheietura cu cel nou si vedeti ce reactie placuta veti avea, sau 2) daca nu va place Hypnoticul clasic din varii motive de genul ca miroase a plastic doll si a medicament aveti, din nou, sansa sa va placa noua varianta. De ce? Pentru ca e un parfum intr-adevar senzual, oriental, vanilat si fructat, cu nota de portocala rosie si extract de orhidee, vanilie gurmanda si o tusa de mosc. Si e de iarna. Si mirosi toata ziua. Si e dezarmant. Si e un must-have. Si e purtabil. Si are o compoztie rotunda, echilibrata. Si lista poate continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
De ce? Pentru ca e un parfum intr-adevar senzual, oriental, vanilat si fructat, cu nota de portocala rosie si extract de orhidee, vanilie gurmanda si o tusa de mosc. Si e de iarna. Si mirosi toata ziua. Si e dezarmant. Si e un must-have. Si e purtabil. Si are o compoztie rotunda, echilibrata. Si lista poate continua...

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

...si abia astept sa -mi ajunga mostra !

Mergi la inceput