Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Am un mare sfat pentru voi: nu cumparati jucarii Bakugan!!!!!!!!!
Am respins ideea inca de la inceput, ai mei nu au nici acum, insa la vin copiii la gradi cu astfel de jucarii si nu vreti sa stiti ce vocabular au: casa mortii, casa diavolului, isi activeaza lupta cu apa fierbinte, cu foc, dimensiunea mortii....lucruri de care sunt convinsa ca habar nu au, dar asa fac Bakuganii
Ma gandeam sa le iau dupa 7 ani, apoi am aflat ca in tarile civilizate (Germ, de ex) sunt considerate jucarii potrivite dupa ...atentie! 10 ani!!!
La noi multi muciosi de 3-4 ani au deja, desi sunt convinsa ca parintii habar nu au ce spun copiii in joaca lor cu chestiile alea, care sunt si foarte urate pe deasupra....

sa vad daca gasesc opoza pe net... sunt atat de multe, cautati voi... practic excesul de energie parca vine (si) din asta, ii inspira, vor numai sa imparta pumni si secvente de arte martiale...e dubioasa rau treaba...e o intreaga colectie, care costa o gramada de bani... mai bine raman la colectia de masini Cars, sunt mult mai ...domestice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Noi avem vreo 5 bakugani acasa, se distreaza fiica-mea cu ei aruncandu-i si vazand cum se deschid. Si atat. Punct. Nu sunt convinsa ca stie foarte bine ce-s cu ei. Am dat intr-o zi pe cartoon daca nu ma insel, sa vad si eu un episod cu astia sa stiu cu ce se mananca, insa Bia a zic ceva de genul: mama schimba, mie nu-mi plac desenele astea cu lupte. Bia e fan boomerang, si mai ales Tom si Jerry.Doi dintre monstrii aia i-am cumparat eu, sigur, ailalti trei nu stiu de pe unde au aparut.
Poate si pentru ca e fata n-am probleme dintr-astea... intr-adevar au un limbaj si o actiune de-ti vine sa te duci in lumea ta...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

La Multi Ani, Denisa! Sa fii iubita, sa ai parte numai de bucurii.
Scuze de intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

La Multi Ani, Denisa! Sa fii iubita, sa ai parte numai de bucurii.
Scuze de intarziere.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana , mami fericita de Paul Constantin (28.11.2004) si Daniel Alexandru (10.02.2010)



Multumim mult!!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

La multi ani Denisa...
Scuze si de la mine de intarziere!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Scriu pe fuga sa laud un baietel istet foc!!!!!!!!!!!!!!!!
MIHAITA exerseaza acasa la pianina cantecelul "Melc, melc, cotobelc" , mi se pare fantastic!!! Felicitari MIhai!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

La multi ani Denisa (Ele)!

La multi ani Mihnea (Roserb)!

Sa cresteti mari si sanatosi!


Felicitari Mihaita! E un succes ce nu trebuie trecut cu vederea
Mie intotdeauna pianul mi s-a parut un instrument foarte greu


Baietii mei sunt bine, tot la gradi. Au 1 data pe luna teatru de papusi la care merg cu placere. Maine merg la muzeul Callatis, pentru ca saptamana toata au vorbit despre orasul Mangalia. Sunt incantati.

Acasa iar le-am suspendat jucariile, am preferat sa le las jocuri noi la indemana si sa petrecem mai mult timp cu ei. Cu mancarea tot slabut - asta seara le-am aratat copii subnutriti pe net, si copii care mor de foame, cu coastele iesite in afara de slabi...cam cum se vede la Matei Saptamana viitoare mergem la spital cu el, la control. Tare n-as vrea sa aibe rezultate proaste la analize, mai ales ca am pompat in el vitamine si suplimente...
Emotional/fizic cred ca Matei nu se hotaraste daca vrea sa fie copil mic (pentru ca inca se alinta, se smiorcaie din orice, se arata neputiincios tocmai ca sa fie ajutat) sau baiat mare de 6 ani, precum colegii lui (se trezeste la 6 dimineata, se imbraca singur, pleaca singur la gradi, cere jucarii de copii mari, abia asteapta sa ii cada dintii ca o recunostere a varstei inaintate).

Cam atat despre noi. Va predau stafeta si sstept vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRANDOLINA, te ocupi prea mult de ei!!!! Glumesc, wow, creierasul tau se odihneste vreodata? Numai idei bune ai mai mami! Te felicit pentru constiinciozitatea cu care iti cresti copilasii frumosi! Lasa-l pe Matei sa se mai rasfete, are timp sa fie copil mare mai ales adult! Este atat de frumoasa varsta la care iti mai permiti sa visezi, sa te rasfeti, spre disperarea parintilor e adevarat , dar nah, sunt ai nostri!!!

LA MULTI ANI, MIHNEA!!!!!!!!!!!!

Noi plecam azi la Moreni, cu mic cu mare, Paul va sta sigur o sapt, noi nu garantam,adica eu si Dani, s-ar putea sa ne intoarcem totusi pe marti-miercuri. ...ca nu rezist cu ai mei care le cauta-n coarne la orice pas.
AM o probl f mare de care ma tot plang, numai ca s=a agravat si nu stiu cum s-o rezolv: azi-noapte am plans in hohote de durere la sfarc, a si stat o ora la san, mare noroc am avut cu mihai care l-a culcat pana la urma el pe picioare. NU stiu cum s-o rezolv fiindca este dependent de san, noaptea daca incerc s ail culc pe picioare (in brate nu vrea deloc) si nu ii dau san urla de se invineteste, nimik nu vrea decat san, ziua la fel, cum sa il intarc??? Cu bibe nu stie/vrea sa bea nimik.
OTI multumim mult, am primit de la nasa (multumim si nasei) canuta/bibe dar ce ma fac ca uite nu vrea si pace??!!!!
M-am plans destul.

ANDREAP, fetele tale mi-au fermecat baietii. Am inteles ca Sara e cretulina, vrem pozeeeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Onitza.... Mirandolina multumim....

Mihnea de Roserb... La multi ani!!!.. Sa cresti mare si frumos... sanatos... si sa aduci numai bucurii parintilor!


Monica... La multi ani... sa fii sanatoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Tiiii, ca am inceput cu sarbatoritii.

La multi ani, Denisa!


La multi ani, Mihnea!


La multi ani, Monica!


Mergi la inceput