Comori de nov-dec 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochi_verzi Tiiii, ca am inceput cu sarbatoritii. La multi ani, Denisa! La multi ani, Mihnea! La multi ani, Monica! Mihaela si Diana/ 22.11.2004 ...de la croitorie, la bucatarie |
si de la noi si multe felicitari pianistului Mihaita.
Felis, cine exerseaza cu el acasa? tu? Ma gandesc sa o inscriem si noi pe Ana dar noi nu avem nici unul habar de muzica.
Ioana poate daca bea si Paul prin de si el pofta. Cumva se va invata el sa bea din cana/pahar. Noi am inceput intierea la 6 luni, numai bine ca era cald rau si avea nevoie de apa in parc sau afara.
Din pacate eu pe Elisa am intarcat-o cu multe urlete din partea ei. Nici nu vreau saa imi amintesc ce urat facea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
mirandolina spune:
Buna seara!
Am decis ca dupa multa vreme maine sa raman acasa cu baietii. probabil ca o sa regret in chiar prima parte a zilei cand ma vor iscodi treburile casei, insa cel putin vom fi impreuna. Din cauza grevistilor am fost chemati mai dimieata la munca, sa evitam busculada - si bine au facut ca azi dimineata au fortat iar portile si s-au calcat in picioare - eu apucasem sa intru - copiii ii trezesc mai dimineata si ii duc la gradi tot mai devreme. Am obosit si pe ei cred ca ii oboseste ritmul acesta alert. Totusi Matei se trezeste dupa voia lui la 6!!! si in 10 minute e imbracat si pregatit de micul dejun. OK, nu va speriati, asa suntem noi, nu iesim din casa cu burta goala...
Azi baietii au fost la muzeu, se pare ca le-a facut doamna si poze, abia astept sa le vad. La gradi sunt cumintei, lui Adam i s-a nazarit sa ducem flori doamnelor si le-am luat 2 ghivece micute, pui de Guzmania cu flori rosii - pe placul lui. Dar a venit dezamagit ca nu i-a multumit; doamna oare asa sa fie?
Si mai am ceva de zis: Matei azi s-a plans de dureri de dinti ati ghicit, au inceput sa se clatine lopatarii din fata curand va fi stirb!!! E foarte fericit ca va veni Zana Maseluta in vizita Pentru el inseamna recunoasterea varstei de copil mare, 6 ani!!! Asta seara mi-a aratat cat de frumos si-a impaturit hainutele pentru maine, apoi si-a luat singur pijamalele, fara interventia verbala a lui tati.
Acum e randul lui tati la povestea de seara.
Maine planuiesc o mega petrecere, ca sambata dimineata, sa intram in atmosfera de we, nu?
Va pup si ma retrag la baietii mei!
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!In sfarsit am si eu mai mult timp sa butonez ca deh, e vacanta...bine, am activitate, dar nu se compara cu cea in care sunt si copilasii ca atunci muncesc triplu.
Noi suntem bine, eu am fost beteaga, am luat de la copii cu varf si indesat si cred ca si de la matzulina ca ea a fost racita in doua ture. Am avut saptamana asta si sapt trecuta foarte multi copii bolnavi incat ieri am avut doar 9 copilasi prezenti restul acasa pe tratament.
In rest...m-am inscris la completare de studii(cred ca am mai zis, dar deh, baba uita) si sambata ma shcolesc, dar azi avem liber, nu stiu de ce, dar nu trebuie sa mergem.
La scoala, cateodata zici ca vorbesc spaniola, parintii nu lucreaza cu ei acasa, nu citesc pagina din manual ca cica nu-s litere, dar eu le-am explicat ce inseamna fiecare liniuta, cerculet, bulinuta si multi doar cu ce raman din clasa. La matematica se misca mai bine, dar si acolo cand vine vorba de stanga, dreapta, compus si descompus numere sau vecinii numerelor intra intr-o ceata totala, dar sper ca incet, incet sa ajungem la mal pana la sfarsitul anului.
Diana-i bine,ieri a avut petrecere la gradi si a vrut sa fie vampirita asa ca alaltaieri am cusut pana noaptea...ete si vampirita mea. Tot pe acolo mai sunt cateva poze recente cu ea(putin mai jos). N-am mai incarcat poze si-n alta parte ca nici nu mai am timp, dar mai am cateva poze...aici se imbracase in una din uniformele Biancai si acestea-s de saptamana trecuta de la Balul bobocilor. Parca si ea e colega cu fetele mele
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!
FELIS spune:
Otilia... nu exerseaza nimeni cu el acasa... exerseaza el singur... iar melc melc l-a si uitat... deja... din acest motiv... Oricum.. la inceput cantecelele sunt f simple... Pentru Ana nu se pune problema ca i-ar trebui cineva acasa sa exerseze... ma gandesc eu... dar Monica stie mai bine...
Oricum... Monica are tehnicile ei si fff multa rabdare cu copiii.. Cel putin cu Mihai... ma mir ca nu a renuntat pana acum... iar Mihai profita si e din ce in ce mai alintat la orele de pian...
mirandolina spune:
ochi verzi cand citesc experientele din cls I, imi amintesc de instrcutorul de la scoala de soferi La fiecare inceput de drum cu cate un cursant ii venea tare greu, insa cu multa rabdare le descurca pe toate. Apreciez mult munca voastra, a instructorilor, indiferent de domeniu, pentru ca necesita calitati aparte si multa rabdare. Sunt putini care inca mai au toate calitatile astea la un loc.
Eu in we am stat mai mult orin bucatarie, dar m-am si jucat cu piticii. Demaine ne aventuram intr-o noua saptamana... Sa veti o saptamana usoara si pupici!
P.S. baietii mei nu intra in vacanta, canu am cu cine sa ii las...
La multi ani Kenzo! Multa sanatate si tot ce iti doresti, puiule! Poate mai intra mami pe la noi
onitza spune:
Salutare. Suntem la Moreni, maine ne intaorcem si noi acasa, fara paul, el ramane sa se rasfete cu bunicii pana la sf saptamanii.
OTILIA, bea binisor cu pahar mic dar ma gandeam sa ii dau LP cu cereale seara sa incerc sa il intarc numia ca n-am cu cine, clar. E dependent, daca incercam sa il culcam altfel decat la san e jale, urla, stie ca inceercam sa il pacalim.
Wow, Monica, acum am vazut, a fost ziua ta!!!!!
LA MULTI ANI!!!!! Sa fii sanatoasa, numai bucurii in viata alaturi de cei dragi tie. Confirm si eu ca Monica are rabdare de fier!!!!!
NU pot acum sa vizionez pozele ca plange tzunchi pe langa mine. Dar imi fac eu timp azi.
PS: azi ma vopsesc si eu, uraaaa!
onitza spune:
LA MULTI ANI, KENZO!!!!!!!
Sa fii fericit, multa sanatate!!! POate revine mami cu poze de la petrecere, ce mi-ar placea sa te mai vad!!!!
onitza spune:
MIHAELA, am admirat pe "vampirita fioroasa", ce haioasa e in ultima poza!!! F tare tortul pentru ziua nepotelei!!!
FELIS spune:
Alexia- Moss... la multi ani!!... Multa sanatate si numai bucuriii... OAre ce mai face Moss???
Kenzo... La multi ani... muuulta sanatate si numai bucurii!