Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ah, Fulgule' nu cumva e vreun burete pe acolo? ca eu cred ca ala pute. A venit si fimea prin primavara cu o planta si tot asa putea crunt. Noroc ca era caldut afara si am convins-o repede sa pune planta in ghiveci la usa.

da meeeeeeyyyyy , d-aia cu burete...azi o arunc, fir-ar!

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

eveline, uite asa tre sa sune unu din cantece
http://www.youtube.com/watch?v=Ow5Xajl7Fko
...poate te ajuta cu pronuntzia
cred ca le gasesti si pe celelalte pe net...
haha..spor la invatat germana...ca io tot o invat de 10 ani de acnd sunt p-acilea...

paxela, fi-ta e o scumpa, ca de obicei...mai mult s-a fatzait decat a spus poezia dar asta a fost tot farmecul

otilico, o vazui si pe nora mea mica cu cadoul...seamana din ce in ce mai mult cu Ana si e o frumoasa...ha!

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI RUXANDRA!. Sa fii sanatoasa si fericita!

FULGU - multam'! Mi-a facut cineva cadou un CD ce are colinde in germana, problema e ca nu prea am eu timp si rabdare, e tare imbarligata limba asta. Si eu am impresia ca Bia nu retine mare lucru..mai degraba a retinut expresii si cuvinte in engleza de pe la PC sau televizor...sau poate ca mai vb eu cu ea, cine stie. Dupa fiecare ora de germana vine acasa cu fisa facuta la germana, cu ce au invatat (de exemplu acum e la capitolul "iarna" si scrisa de mana si pronuntia), mai vb noi, asa o zi doua dar vad ca nu prea are nici ea atractie... oricum, ce e clar e ca intelege ce le spune profa. Anul trecut intr-o zi am mers sa o iau de la gradi si fosta Frau i-a zis nustiu ce, crede-ma, insa fata s-a ridicat si si-a strans penarul si i l-a dus ... se pare ca asta ii spusese
Ma duc s-o vad pe Deliuta

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fulgule macar a venit in fata , na plans, a recitat( vai de recitatul ei) dar sa si auzit ceva

a fost un haos general acolo fix ca la grupa mica, copi urlatori , parinti crizati, care in loc sa isi calmeze copilul tipau la el sa nu mai planga ca ii fac de rusine, ca nu sunt in stare de nimic, ca ii dezamagesc si alte apelative "finute" tocmai potrivite pentru un copil de maxim 3 ani
marea majoritate a poeziilor nu sau auzit sau de urletele celorlalti sau de spusul in soapta
oricum a fost frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI , DRAGA NOASTRA RUXI!!!!
Sa fii sanatoasa, multe bucurii!!!!!!

Mergi la inceput

OTI, hihihi, seriozitatea ANEI am recunoscut-o la multe fotomodele de pe FTV (fashion tv) . Superbe fetele!!!!!!!!

Mergi la inceput

Doamne ce pozitii adopta Ana, m-a terminat!!!!I-as arata pozaasta peste ani, cred ca i-ar tresi inimioara ce cocheta si dragalasa a fost la doar 6 ani!

Mergi la inceput

Deliuta e "FOTOMODEALA" odiseei, de ce trebuie mai sa spuna ea poezie cand e atat de frumoasa si moderna si delicata????? Nu e mai frumos si simplu sa primeasca aplauze pentru ce vede publicul , adica o fetita-dosmnisoara in devenire?????? la ce bun poezia??? E un supliment optional..daca vrea bine, daca nu...iarasi bine, nimeni nu iese in pierdere, cu atat mai putin publicul!!!!!!!!!!!!!!! ^Tare de tot Deliuta!!!! la anu' o sa fie invers: la ce bun margelele cand spune poezia asa frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Ruxiii!!... La multi ani... sa cresti mare si sa fii sanatoasa....!!

Raluca, Bumbacel, Miki... sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii... Scuze de intarziere!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Otilia... ce frumuseti de fete ai... Doamne cat au crescut...si ce pozitii au la pozat... Niste frumoase... sa iti traiasca, sa fie sanatoase..

Mergi la inceput