A fost si serbarea Biei...de-a dreptul superba. Dovezi nu am ca m-am trezit la gradi ca nu-s bune bateriile din aparat. Am sa ma rog de o mamica ce a filmat sa-mi faca si mie un CD.
Chiar am fost impresionata, intai au spus poezii si au cantat cantece de iarna, apoi au colindat, apoi au urat. Asta a durat o ora. Si cu mici scenete cantate, cu renii lui mos craciun, cu solouri cantate, tare de tot pentru ei. Dupa ora asta a aparut doamna cu care fac dansuri si ne-au prezentat 2 dansuri si apoi a aparut Frau si a inceput programul in germana, cu poezii si colinde. Inutil sa mai spun ca eram noi parintii obositi, copii, noroc ca tocmai se trezisera. Apoi mosul le-a dat cadourile, niste seturi cu papusi Bratz (oare asa s-o fi scriind), si dulciuri si fructe iar la baieti nu-s ce manusa ce se transforma in nu stiu ce (probabil o sa le invat si pe astea).
Bia a fost craciunita, alte fete au fost ingerasi, fulguleti, iar baietii spiridusi, clopotei, reni, unul anul vechi si altul cel nou. Impresionant, cel putin pentru mine, se vede ca s-au straduit.
Daca pun mana pe ceva poze sau filmari va arat.
Va pup ca plange Victor...
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian