Comori de nov-dec 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 19
mirandolina spune:
Otilia multumim!
De data asta ntu m-ai dat gata cu fetele tale! Ana pozeaza deja ca un model adevarat, Elisa are un botic de iti vine sa o mananci ca pe capsunile dulci, iar mezina e o scumpica in brate la mami!
Noi maine avem serbare si desi mi-am dorit mult sa ii fac si lui Matei costum popular, croitoreasa mi-a zis ca ma rezolva ea cu unul. Iata ca vine serbarea
si Matei inca nu are...cica ma rezolva maine... Sper din tot sufletul, ca o sa fie chiar singurul aiurea de acolo...
Lucrarea lui a participat la o competitie pe judet, insa nu stiu inca daca a fost premiata sau nu. Poate aflu maine.
Pana atunci va doresc o saptamana usoara si sanatate multa!
onitza spune:
Revin cu poze proaspete, inclusiv cu cele de la serbarea de Craciun.
SI nu in ultimul rand, filmuletul cu Paul cand recita poezia de la serbare. Nu am filmat de la inceput ca am vrut sa ii fac si 2 poze macar.
Despre serbare nu pot afirma mare lucru, dezamagitor, multe poezii cu fixare pe anumiti copii care au spus 5-6 poezii, restul cate una, cantece fara negative, cantate doar de copilasi, macar daca mai intervenea si doamna sa dea o alta nota melodica, parca toate cantecele aveau aceeasi melodie, s-a tipat nu cantat....nu stiu, mie una nu mi=a placut. F slabuta serbarea. Ei sunt grupa pregatitoare, mergea f bine o sceneta de Craciun cu familia sfanta, dar s-a vzut ca nu a vrut doamna lor sa se complice...lucru care m-a ambitionat si o sa facem noi o sceneta in casa la bunici sa vada si paul aproximativ cum s-au petrecut lucrurile si sa traisca momentul, asta voiam la serbare.... In schimb a fsot extrem de incantat de cadoul primit de la mos...masina lui scooby si toata echipa din deseneel animat. NU stiu de unde au reusit parintii sa le ia cu doar 50 ron ca in magazine eu le-am vazut la un milion.
Dani ma uimeste pe zi ce trece, il duce capul sa faca lucruri la care nu m-as astepta pentru varsta lui, dar tb sa ma obisnuiesc cu ideea ca e mai precoce decat paul. Acum e racit , speram sa treaca mai repede.
eveline spune:
ONITZA - ti-am admirat puiul la serbare, sa va traiasca! Mai, e un adevarat cavaler de-acum.
Nu fi necajita cu serbarea, au timp de scenete la scoala, parerea mea. Intr-adevar e ciudat unii sa spuna 5-6 poezii si altii doar una. La noi, fiecare are acelasi numar de poezii, eventual, cei mai "dezghetati" au unele mai lungi.
Voi sa fiti sanatosi si bine ca s-a bucurat de cadou, asta-i ramane lui in amintire pana la urma.
Bianca va avea serbarea vineri, chiar sunt curioasa cum va fi. Cu doamnele astea noi au avut pana acum o serbare, a legumelor, doar intre copii, una a toamnei cu noi, parintii si asta de Craciun va fi deja a treia. Cateva cantece, poezii, vine mosul si la revedere, eu asa cred. Bianca are 2 poezii scurte in romana si una in germana. Si vad ca a venit cu trei colinde in germana acasa, cica pentru serbare, da cine are rabdare sa le repete (au in medie 5 strofe fiecare.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
fulguletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Bianca are 2 poezii scurte in romana si una in germana. Si vad ca a venit cu trei colinde in germana acasa, cica pentru serbare, da cine are rabdare sa le repete (au in medie 5 strofe fiecare. |
vai de capu tau...auzi tu! 5 strofe fiecare! macar le ai si tu acolosha un pic cu germana?
e la o gradi germana?
onitzo, vazui recitatoru...brava! frumos!
vazui si Craciunitzele(otilico, ratai sa-i spui norii mele La multi ani de ziua ei! rusinica sa imi fie) ...cele mai dulci Craciunitze pe care le cunosc!
apropo de opere de arta si alte alea...David a venit ieri cu una de pute de-mi muta nasu din loc...Pe scurt: pe un balon umflat a lipit ziar pe care l-a pictat si decorat sa arate a arici.Si cumva are si o gaura in care au bagat un ghiveci mic cu plantutze(care tre udate sa creasca). meeyyyyyyyyy si daca nu put plantutzele alea ...br..am pus ghiveciul in wc-ul de servici pana vine David si o sa-i zic sa-l lase acolo ca am citit eu pe net (asta e minciuna) nu tre sa stea la cald, ci la racoare(in wc-ul de serviciu nu prea intram asa des si e mai frig)...
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
eveline spune:
FULGU - tare de tot faza cu David
La Bia la scoala de care apartine gradinita s-au infiintat clase cu predare in germana. Si s-au gandit ei ca ar fi frumos sa infiinteze si o grupa de gradi ce sa pregateasca viitori scoleri.. cum grupa mica necesita o juma de an doar de adaptare au aruncat matza in sacul grupei mijlocii la care era Bia atunci. Asa ca peste noapte (a se citi peste vacanta) ne-am trezit ca o educatoare a plecat si a venit o "Frau" care din momentul in care intra in clasa pana pleca nu comunica cu cei mici decat in germana. Buuun, si trece grupa mijlocie, trece si cea mare, invata picii sa comunice insa Frau ramane insarcinata si pleaca fix la grupa pregatitoare...cand juma de parinti deja isi inscrisesera copii pentru scoala la clasa de germana.(nu e si cazul nostru din fericire). De fapt, raman ambele educatoare insarcinate si vin doua nou noute vorbitoare doar de romana.
Acu, ce sa faca bietii parinti, am ajuns sa platim o doamna care vine miercurea si face o ora de germana cu ei, daca tot au facut doi ani nu era cazul sa-i incurcam cu engleza. Si doamna asta continua traditia din ultimii doi ani ca la serbarea de craciun sa fie si ceva poezii si colinde in aceasta limba... cu care n-am nici in clin nici in maneca daca tot m-ai intrebat. Insa Frau e draguta si trimite copilul cu poezia scrisa acasa si in varianta de pronunte.
Dar totusi colindele sunt mult prea mult pentru mine (au pentru serbarea asta, din cate am aflat doar eu "Kling, Glöckchen, kling"."O Tannenbaum", "Morgen kommt der Weihnachtsmann")...
onitza spune:
EVELINE, multumim. O invidiez pe Bia pentru ca invata limba germana. Acum toata lumea stie engleza, asa ca germana este un plus. Am invatat si eu in liceu si am ramas in cap cu regulile cititului si cateva cuvinte usurele.
eveline spune:
Toata noaptea am visat-o pe PAXELA...de unde pana unde nu stiu. Se facea ca venise la Suceava pentru niste investigatii medicale - btw, sper ca esti bine. Si ne-am dat intalnire si v-am adus acasa la mine(erai cu sotul si imi era ciuda ca nu erau si copii). Pe drum ne-am intalnit cu niste prieteni de-ai vostri (Mitica si Ioana) si i-am luat si pe ei. La mine acasa s-a ajuns cam greu ca erau drumurile blocate de camioane ce se inzapezisera, noroc ca eu am 4 rute de acces spre casa. Si am ajuns intr-un final si am pus de gratare in curte. Si cand sa pleci te-ai oferit sa-l botezi pe Darian (am tinut eu minte cred ca ai botezat mai multi copilasi). Mai, da a fost o intreaga actiune, cu multe detalii pe care nu le mai povestesc aici.
Cred ca o iau razna
Otiliav spune:
Ruxi manechina noastra, sa fii sanatoasa si cuminte!
Si cu intarziere, Alexander. M-am gandit pe 12 la el si cu mult drga la mama lui care nu ne-a mai dat un semn de viata de ani buni.
Fulgule, nu-i bai ca eu am facut-o si mai lata. Atat am amanat sa-i fac tort ca nu am apucat sa i=l fac la timp de ziua ei. E adevarat ca au aparut in program chestii neprogramate si ca bb a cerut multa atentie dar nici eu nu am fost organizata.
Am scapat de petreceri pentru ele. Ii vine Anei o prietena pe 18 sa doarma cu ea dar nu e agitatie mare cum a fost la restul. Eu cu toate grijile, cu ce le imbrac, ce mancare duc, unde se tine, unde parchez.
Am pus poze de la ziua Elisei si petrecrea lor la locul de joaca aici
Ana s-a dat iar putin in stamba, ii place sa o pozez din toate ungiurile
Ioana, am vazut pozele cu baietii tai, amandoi la camasa . M-am mirat de costumatie alb-negru la asa serbare, mi s-a parut cam anosta.
Mai dar pe cat e Paul de serios atat e Ana mea de zuza. Nu stie nici o poezie, de abia are mama ce-mi reprosa Imi pare bine ca nu mai e deloc timid, spune tare bine poeziile. Se vede ca-i baiat mare.
Ah, Fulgule' nu cumva e vreun burete pe acolo? ca eu cred ca ala pute. A venit si fimea prin primavara cu o planta si tot asa putea crunt. Noroc ca era caldut afara si am convins-o repede sa pune planta in ghiveci la usa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
paxela spune:
aici poezia deliei de la serbare http://www.youtube.com/watch?v=8muqYG4YPJk
si aici poze de la serbarea ei http://www.facebook.com/album.php?aid=40578&id=100000713171237&l=d6c20f95f0
serbarea lui http://www.facebook.com/album.php?aid=40562&id=100000713171237&l=25de8c435f
si prima lui serbare pe scena alaturi de noii lui colegi de la contrapunct http://www.facebook.com/album.php?aid=40188&id=100000713171237&l=0c43f1f310
http://www.youtube.com/watch?v=BcHBuYHJZ08
cam cu asta ne-am ocupat noi in ultima saptamana
eveline mai amuzat teribil ce vise cu detalii, noi suntem bine multumim lui dumnezeu, e drept ca nu stiu de unde si daca mai pot dar na trebuie
de botezat botezam cu drag si in vise precum vezi
am vazut pozitele la toti dar cu greu gasesc si timpul necesar sa postez cate ceva
La multi ani Ruxi