Comori de nov-dec 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 16
LuminitaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui FELIS David de Fulguletz... La multi ani!! Tudor de LuminitaB... LA multi ani!! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!! Felis si Mihai-Cristian (06.12.04) Bucatarelile mele Blogul lui Mihai pozele noastre, |
Multumim pentru urari, Felis! si ca nu ne-ai uitat.
Sa stiti ca eu va tot citesc in continuare aproape in fiecare zi dar nu apuc sa si scriu. Ma simt foarte aproape de voi si ma bucur ca voi scrieti si eu am ce citi.
Tudor e in clasa intai, ieri am primit primul report card pe trimestrul intai si totul merge bine, el de felul lui e un copil sociabil si care nu creaza probleme in colectivitate. Ii place la scoala, se tot straduiesete sa citeasca, deja cuvintele scurte le nimereste aproape de fiecare data. Azi avem o mica petecere pentru ziua lui la un loc de joaca. O sa pun ceva poze dupa sa vedeti ce mare s-a facut :).
In alta ordine de idei sunt cam trista ca vroiam sa vina mama la noi de sarbatori si se pare ca nu vom reusi, au trimis-o sa isi faca analizele medicale pentru viza si s-a prelungit tot procesul. Intotdeauna inainte de sarbatori ma apuca melancolia si dorul ...
Va pup pe toate si va doresc Craciun fericit si sa vi se implinesca visurile.
Luminita
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mirandolina spune:
Fulguletz ti-am vazut nazdravanii si imi plac maxim!
Luminita, fruntea sus, intotdeauna ai tai vor fi langa tine, chiar daca nu fizic. Cu sufeltul conteaza mai mult!
Sa aveti numai bucurii si un Mos darnic!
monica-elizabet spune:
La multi ani! Mihaita, sa cresti mare si sanatos
Felis, iti multumesc pentru un party minunat si pentru reintalnirea cu fetele si piticii lor, ma bucur tare mult ca v-am revazut paxelina, onita
o zi buna tuturor si un Mos darnic
eveline spune:
LA MULTI ANI MIHAI! Sa cresti mare si sa umpli de bucurie ca si pana acum inimile celor ce te iubesc!
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
Otiliav spune:
Bianca, multa sanatate si noroc in viata!Eveline, cum a fost petrecerea? cadouri multe si frumoase?
Mihaita, multa multa sanatate, sa iti bucuri parintii!
Luminita pai bine mami nu spuneai si tu ca e scolar Tudor. Sa am si eu cu cine sa ma sfadesc pe aici.
Si-a dat si Ana drumul cu cititul. Insa normal ca noi in casa avem carti 99% in romana asa ca trebuie sa stie si diacriticele. Si are ezitari la vocala "o" pentru ca in norvegiana se citeste in generall "u" (ei au "ø" care se citeste mereu "o")asa ca e cam debusolata cateodata si o inteleg.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eveline spune:
OTILIA - multumim frumos! A fost frumos, am avut un tort mare cu Tom si Jerry si sampanie cu Hanna Montana cu aroma de mere si joaca multa impreuna cu verisoara ei. A primit un microfon, o papusa Belle, un set de culori acrilice si pe o rama o panza cu conturul renului aluia cu nasul rosu, imi scapa numele, pe care l-a colorat ulterior, un joc cu niste lana ce trebuie impletita nu stiu cum (azi ii dau de cap si ne apucam) si multe carti. I-a luat mama "Coloreaza si rezolva 100 teste, jocuri si intrebari - pentru copiii de gradinita", de la Teora. Tare faina insa cred ca-i trebuia ceva pentru copii de scoala. Am stat juma de ora cu ea si a citit vreo 20 teste pe care le-a facut pe loc.
Apoi cu saniuta la bulgareala afara.
In fiecare zi cand vine de la gradi, alt joc nu vrea decat "tu esti doamna si eu copilul, daaa?" - "tu" fiind eu sau taica-su. Si noi trebuie sa-i incepem ceva pe caiet si ea sa continue, semne grafice, litere sau matematica. Si nu stiu ce sa-i mai dau ca deja ii dau de genul 4+3-2+5 = si le termina rapid. Cu scrisul e cam lenesuca, daca incearca si nu-i iese se enerveaza si nu mai vrea sa scrie...si chiar o las in pace da doar nu eu o pun sa faca asta... Cred ca o dau si eu de la anul la scoala, sa vad daca mai gasesc locuri.
Azi am fost la vaccin cu cel mic, tot ce sper e sa nu faca febra, ce groaza mi-e de asta.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
fulguletz spune:
La multi ani, Mihaitza! iti doresc sa fii puternic, sa reusesti in viatza , sa treci cu capul sus peste greutatzile care te asteapta
mirandolina, cum adica se uita la tv la gradi?!
sa fiu sincera, mi se pare complicat programul cu pedepse si recompense ales de tine...n-as fi in stare sa tin minte atatea .
Din ce am intrebat si am mai citit e mult mai eficient sa scurtezi durata de timp. De ex. (iti spun acu pararea unui expert si nu a mea)in loc de 5 puncte albe(dinozauri, sau ce ai tu acolo etc) reduci la 3. Important este sa-i motivezi, altfel isi pierd interesu.... Daca nu vor reusi la inceput, nu vor mai fi interesati sa coopereze. Dupa ce vezi ca ei participa si isi iau prima recompensa le marasti durata(ingreunezi procesul).
La noi a functionat : 3 nopti fara pampers si pipi in pat primesti o surpriza mica!Noi inca ne luptam cu pampers noaptea...va zic io...o sa se insoare cu pampers pe el
haha...voi vorbiti acileasha despre cate de repede citesc ai vostri si cati turci omora stefan cel mare si io ma plang ca nu scapam de pampersi......haha...
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
onitza spune:
FULGULE, n-o sa te consoleze ce iti spun acum , dar ai copil perfect normal si sanatos chiar daca se intampla astfel de accidente: eu am suferit de enurezis si am facut pipi in pat, noaptea, pana la 8 ani. M-a dus mama la doc, i=a zis sa stea linistita ca nu am nimik defect si ca o sa treaca de la sine. A sfatuit-o sa ma trezeasca (si acum am un somn f profund ) pe la 11 noaptea sa fac la wc si sa nu mai beau lichide dupa 7 seara.
Fericiti copiii cu ce au gasit in ghetute?
Paul a fost incantat. La noi Mos Nicolae vine cu dulciuri , iar Mos Craciun cu jucarii. Asa e traditia .
FELIS spune:
buna seara si multumim de urari FULGULET, EVELINE, DIANA, OTILIA,MONICA
MONICA... daca aveam casa mai mare reuneam mai multe comori ... mie mi s-a parut a s-au simtit tare bine
PT CINE NU PREA ARE TIMP... CATEVA POZE PE BLOGUL LUI MIHAI
pt cine are chef si timp sa vada 4 dintre comorilr de aici cu familiile lor, mai multe poze aici: http://s485.photobucket.com/albums/rr214/FELIS_74/Mihai/