Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Aha! Ati pus de-o intalneala si ziceti abia acu'?

La multi ani Mihai, sa cresti mare si voinic, sanatos si fericit alaturi de parintii care te iubesc atat de mult!

Fulgule da, se uita la gradi la desene, mai intai dimineata pentru ca ii duc cu 1 ora inainte sa ajunga doamna, si asta inseamna sa stea nesupravegheati timp in care sunt lasati la desene. Dupa amiaza ii iau ultimii, asa ca d emulte ori sunt la desene, ca doamnele isi fac hartiile lor (caitele copiilor, planse de lucru, corecteaza lucrarile).

Sistemul ...e posibil sa nu dea roade (datorita timpului indelungat), dar fiind si 2, se iau la prostii de imi bubuie capul de cateva nopti se culca tarziu, dimineata e greu cu trezitul. Adam nu mananca la gradi, ca din start zice ca i-a pus prea mult
S-ar putea sa ai dreptate, ma gandesc ca au acum 3 ciupercute si 2 dinozauri... greu sa fie cuminti 5 zile la rand

Va pup ca mai am cate ceva de facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI, MIHAITA!!!!!
Ne-am simtit foarte bine la petrecerea lui Mihai, mami a pregatit papa bun sa le lingi pe degete; mie una mi=au placut f mult salata de beof, eclerele, tortul, in concluzie cam ce a pregatit Felis, s-a vazut ca a pus ea mana. Aaaa, f bun si mortadela cu masline. Ah, numai la mancare mi-e gandul!!!!!!! Iar copilasii au fost la inaltime, s=au jucat frumos, bebe a fost rasfatat de nana lui buna, deci toata lumea a fost fericita....inclusiv Mihaita care l=a iubit pe bebe, a dansat, a dat goluri , a fost in elementul lui!!!

SUnt tare obosita de la Dani pe care nu mai reusesc sa il inteleg: plange de oboseala la ora 20.00- il pun la san adoarme, il pun in patut, urla f tare; il iau incerc sa il culc pe picioare si nu mai adoarme deloc....plange si face scandal pana la ora 22.30 cand reusim in final sa il culcam. Imi faci nervi cat casa....uaf....sa creasca sa ii dau un sut in fund, hai marsh la culcare. Nasa, glumesc, sa stii!
Cum se mai simte Deliuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Maria Alexandra, multa sanatate, cadouri frumoase si sa iti aduca barza ce vrei tu

Citat:
citat din mesajul lui fulguletz
haha...voi vorbiti acileasha despre cate de repede citesc ai vostri si cati turci omora stefan cel mare si io ma plang ca nu scapam de pampersi......haha...

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Cuscra sper ca-ti folosesti vasta experienta acumulta la David si la Eric vei avea succes mai devreme .

Mai fetelor eu nu cred ca exista copilul perfect.
Invatatoarea Anei ne-a spus ca la doua aspecte trebuie sa mai lucreze cu ea. E tot timpul cu mana pe sus si se supara daca nu e pusa ea sa raspunda, adica trebuie sa inteleaga ca doamna vrea sa-i auda si pe ceilalti copii ce raspunsuri au. Si uneori o mai intrerupe ca sa spuna ea ceva.
In concluzie o cam ia gura pe dianainte. Dar doamna ii explica mereu calma si zambitoare si in timp va intelege, asa cred

Altceva ce nu-mi place este ca nu se sterge bine dupa kk si nici nu spune. De cand e la scoala vrea sa faca singura, nu ne mai striga pe noi.

Acum are o perioada lunga de petreceri. Vineri am fost la munte la un parc de distractii, aseara la mos Nicolae cu romanii, pe 14 le serbam ziua la un loc de joaca, pe 9 si 18 serbam putin acasa. Craciun, revelion, rasfat la maxim. Nici la scoala nu fac mare lucru acum. Il astepta pe mos, pregatesc ornamente, sunt ocupati cu Santa Lucia si tot asa.

Vai ce bine s-au distrat copii. Mihaita e tot un zambet. Cred ca acasa se simte cel mai bine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui FELIS

pt cine are chef si timp sa vada 4 dintre comorilr de aici cu familiile lor, mai multe poze aici: http://s485.photobucket.com/albums/rr214/FELIS_74/Mihai/

vazut si placut!

cussscra cuscrishoara mey tocmai va vazui in pozele de la felis . Tu esti neschimbata, tanara si linistita ...Nora-mea e frumusica foc , ca de! d-aia mie nora...mey da cred ca e mai inalta ca David , da nu-i bai ca or reusi ei sa se pupe cumva...Iar pe Alex sa nu-l recunosc ce mare s-a facut.
eu cred ca am pierdut ceva pe drum: voi v-ati mutat iar in ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani, Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina

Aha! Ati pus de-o intalneala si ziceti abia acu'?

La multi ani Mihai, sa cresti mare si voinic, sanatos si fericit alaturi de parintii care te iubesc atat de mult!

daaaa...

multumim frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Vai ce bine s-au distrat copii. Mihaita e tot un zambet. Cred ca acasa se simte cel mai bine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

se simte bine daca e intre copii, iar daca asta se intampla acasa la el... e perfect... fericit in elementul lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguletz
vazut si placut!

cussscra cuscrishoara mey tocmai va vazui in pozele de la felis . Tu esti neschimbata, tanara si linistita ...Nora-mea e frumusica foc , ca de! d-aia mie nora...mey da cred ca e mai inalta ca David , da nu-i bai ca or reusi ei sa se pupe cumva...Iar pe Alex sa nu-l recunosc ce mare s-a facut.
eu cred ca am pierdut ceva pe drum: voi v-ati mutat iar in ro?

subscriu: neschimbata e Monica... si plina de energie si zamete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor si pe voi si pe copilashi
va multumesc tuturor, sunteti taaaare dragute si voi vorbiti??? super sexoasele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI, ELISA ANDREEA!!!!!!!!!!
SA fii sanatoasa, fericita, sa ramai ghidusa familiei!!!!!!!!
OTI, ce si-a dorit printesa de ziua ei, in afara de tortul -ursulet Panda?

Mergi la inceput