Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 12
mcoca spune:
Marina, subscriu
. Tu ce faci? Cum esti cu sarcina?
Turtu, ai nascut mai?
Maine e frig si urat la noi, si rochia mea e cu bretele
, am o etola, dar na. O sa-mi iau si paltonu, dar nu as vrea sa stau cu paltonu in bisercica? UUfff, sa nu botezatzi iarna mai fetelor
.
Acum imi pica ochii in gura. Abia astept sa plec acasa. Am lucrat aseara pana tarziu acasa, asa ca azi plec devreme.
Vicky si Printzesone
Gini75 spune:
Vicky, eu cred c-o sa botez prin noiembrie
, undeva pe la Sucevita. Poate vom avea parte de zapada.![]()
turturica spune:
vicky, marina, n-am nascut, dar sint in depresie pre-natala

Sint racita cobza si nu-mi trece, am facut ruptura la muschi de la tuse cica si ma doare ingrozitor dar nu poci lua medicamente, barbatu-meu a primit o oferta la Londra si vrea sa plecam de aici, iar eu nu, etc, etc.
In plus aici vine iarna, ne ameninta cu maxime de 5-6 grade in zilele care urmeaza, n-am mai vazut soarele de nu stiu cite zile si ma afecteaza rau treaba asta. N-am pregatit nimic pentru bebe, ma simt fara vlaga, fara chef, bolnava si grasa. Sa mai continui? ![]()
Distractie placuta la botez.
Care-i treaba cu rochitele la fete? Eu o imbrac intruna pe Mara cu rochite, chiar si in perioada asta rece. Ii dau niste strampi grosi, rochite de blugi sau din ceva material mai gros si ii merge foarte bine.
Mami de Mara (19.08.2008)
Marina_1609 spune:
vicky, eu sunt bine...aproximativ. as zice chiar excelent fata de data trecuta
. am zilnic reprize de dat la boboci, ameteli etc. dar inca rezist![]()
turtu, te inteleg perfect cu plecatul. avem si noi cam aceleasi discutii dar acum cu sarcina chiar nu imi vine....si chir eram entuziasmata inainte....
eu nu am ineles un lucru, cum poti sa faci ruptura de muschi de la tuse?care muschi?
----------------------------------------
Marina
7+ &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
bujo spune:
Turtu nu te lasa. Te inteleg cu tusea, am patit si eu. Am facut nevralgie intercostala si am avut niste dureri de am ajuns la urgenta. Cu toate minunile de antiinflamatoare m-au tinut 4 luni de zile durerile, pana s-au refacut nervii.
De ce nu te tenteaza Londra? Sotul tau in ce domeniu lucreaza?
bujo mami de Filip
bujo spune:
Marina ma bucur ca esti mai bine fata de sarcina trecuta. Imi amintesc cand am citit povestea nasterii si ziceai ca te-ai hranit doar cu suc de morcovi.
Si noi discutam intens despre plecare insa nu ne-am pus de acord inca cu locatia si nici cu faptul in sine. Mai dezbatem.
Cu tusea sa stii ca e pe bune, muschii intercostali sunt foarte solicitati la tuse. Eu am avut o viroza urata rau, tuseam pana ma lua cu lesin, imi apareau pete pe piele si mi se inroseau ochii de la capilare sparte. Coastele ma dureau atat de tare cand respiram incat credeam ca mi-am rupt vreuna si incercam sa-mi amintesc in ce context. Groaznic.
bujo mami de Filip
monalac spune:
sunt posesoarea unui obraz umflat din cauza unei anestezii gresite la masea...si ma doare de mor...stiu,numai mie mi se putea intampla...acum stau cu pungi de gheata sa se resoarba hematomul si iau antibiotic.colac peste pupaza,codi face febra,iar de maine dimineata sunt sg pana poimaine la pranz....
dupa un msj pesimist,sa va zic ceva care sa va inveseleasca.azi,in masina,in drum spre med pediatru...era muzica la radio...eu,in spate cu copiii,il intreb pe g ''ce se aude cu banii de haine?''[tb sa le intre banii pt tinuta]....codrin se uita la mine mirat si mi spune ''nu se aude banii de haine,se aude muzica''....
Didi81 spune:
Mona, mi-e groaza cand aud cate patesti tu de cate ori ai de-a face cu doctorii 
Simpatic foc Codi 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
Mona, doamne mai, tu nu trebuie sa mergi pe la doctori. Sanatate multa, sa se rsoarba repede hematomul ala.
Ieri a botez a fost f bine. Vreme de kko, dar biserica incalzita :). Bebitza a plans un pic. Am dansat si ne-am distrat, a fost bine.
Vicky si Printzesone
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Am prins si eu o pauza si am zis sa mai intru sa vad ce mai faceti...
Mona imi pare tare rau de experienta urata de la dentist...offf, mare ghinion ai cu doctorii...
Sper sa-ti treaca repede si sa te simti bine! Super dulce Codi
...ce fain de voi ca va desfatati cu perle!
Vicky sa va fie de bine botezul, ma bucur ca v-ati distrat. La Maya i-a placut?
Turtu sper sa gaseasca sotul tau jobul perfect, intr-un loc in care sa va simtiti bine! Cat mai ai pana vine bebe?
Noi suntem bine, Miruna cred ca a avut ceva puseu de crestere, ca dintr-o data a inceput sa se dezvolte, sa stie mai multe, evolueaza la vorbit, in sensul ca zice mai multe cuvinte, tot pocit, la unele pe care le zicea a mai adaugat cate o silaba (de ex. la zahar ii zicea ga, acum e gag#259;... mi-a luat ceva pana m-am prins ce zice). De vineri accepta sa-i fac codite (a.k.a. "chishe"
), e asa de dulce cu ele...
Aaa, si am intrat in faza independentei...vrea singura la olita, si zice cand are nevoie (asa deodata, ca tot ziceam mai sus de puseul ala), dar nu accepta s-o dezbrac eu, oh nuuu, singura trebe, daca incerc ma impinge, se imbraca la loc si incearca iar sa se dezbrace...inca nu-i chiar reuseste, ca trage de pantaloni numa dintr-o parte si nu-i poate da jos, asa ca sfarseste facand in pampers, da' macar intentia conteaza, mai lucram la sincronizare.
Tot la capitolul independenta, azi si-a facut singura painea cu ou. Eu am asistat-o, dar ea a spart oul (eu am scos cojile
), a batut si ea si a inmuiat painea in ou...a fost porceala mare, dar distractiv tare...
Acum am vazut ca face diferenta intre mic si mare, stie formele si ceva culori, aaa si a invatat-o mami sa zica "mama mia" cand face vreo boacana. Ieri a aruncat sapunul in veceu si a venit la mine zambind si zicand "mama mia"!
Gata cu sesiunea de cra-cra
, fug si eu sa fac o baita si ceva de papa pana doarme little shmoo.
Va
o duminica placuta va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008)