Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata, pagina 4?;)) veni moldoveanca cu stuchit la tasta
fics acu 10 ani la 9,20 faceam o mitza de cupil de doo chile juma`, azi ma uitam la el ca`i cit mine de inalt, habar n`am cind a trecut timpu`, asa ca pt tuate duamnele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

IONUT
Carmen, sa-ti traiasca minunile

Trimit io soare unde e nevoie
Vrabiuta, ce frumoase sunt fetele tale Si ce mari au crescut
Roberta, un mare si de la noi. Sa vina vremurile alea bune si senine si far`de stres
Nora, ce tare eee Rares
La noi cu banii e simplu, daca am am, daca nu, asteptam bonurile sa ne facem de cap, asa zice Giulik

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

a, da, am vazut si io pozele (alea multe;))) alea vrabiutei, lia e mare donsoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzaasa mai zic si eu sa-ti incepi ziua,cu bunatati de la Carmencita intr-un birou cu caloriferele fierbinti,alta viatza
La multi ani, Ionutz,cu multa sanatate si mult,mult noroc! Carmen sa-ti traiasca tzucurelul cel mare!
Andreeap vezi ca in romanika a cazut deja bruma asa ca treci si spune-ne ce mai fac baietii tai si pune si niste pooozeee ca esti restanta rau la capitolul asta
Roxi cam asa este si la noi,mandra stie ca daca este ieftin cumparam daca nu,nu...deja a inceput sa citeasca si preturile...intr-o zi mi-a sugerat sa-mi cumpar un portofel ca al bunicii de la buzau ca ei nu i se termina banii niciodata
Robi tinem pumnii sa va mutati in noiembrie!
Vrabiutza multa sanatate piticei...fetele tale sunt foarte,foarte frumoase
hai sa avem o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Vaz ca acest capitol e cu bunataturi multe si petreceri inlantuite, asa ca La Multi Ani pentru Ionut , sa fie sanatos si sa aiba o viata lunga, linistita si fericita ! Satz traiasca flacaul, Carmencita !!
Sa stii ca io urmaresc cu mare atentie poveshtirile tale despre Ionu, ca sa stiu asaaa la ce sa ma astept pe viitor !
Revin ...
O zi linistita sa avem cu toatele !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Carmen - sa-ti traiasca feciorul - sa creasca mare si sanatos si sa aduca numai bucurii!!!
Tot ma tin sa te intreb - ai facut murata????

Roberta - las-o incolo de sefa...pt ecranul de la calculator vezi ca exista o folie speciala care nu permite sa vezi ecranul decit daca esti pozitionat perfect perpendicular pe el - daca te uiti dintr-un unghi diferit, nu se vede nimic pe ecran, pare inchis...

Vrabiutza - multumesc mult de informatii! fetele frumoase!

Dana-roller - dar unde a fost seara asta de gatit? Ca mie mi-a scapat daca ai zis...

Edit ca vroiam sa vi-l arat pe Tudor cum a cazut obosit simbata, dupa masa de prinz (se vede ca a mincat, e minjit de mincare pe obraji...) - mi-a cerut creioane sa deseneze si pina am spalat eu farfuriile, uitati-va ce a facut el...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

ntzu, a avut supces rachia asa e facuta din banane, caise si nu mai stiu ce`a pus mosu`n ea da` are o aromaaa.
n`ati zis voi sa gust intii? daca mi`o placut asa n`am mai stricat siropu` de mure, pe ala il dau la cupii io ramin cu gradele;))
edit, vazut poza
hmmm, interesanta folia aia, unde se gaseste?;))

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

Buna dimineata!

Carmen - sa-ti traiasca feciorul - sa creasca mare si sanatos si sa aduca numai bucurii!!!
Tot ma tin sa te intreb - ai facut murata????

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Ioi ce dulce eee Pupam Tudorica artistul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza si un rachiu de la Pasarik...sa tot incepi asa ziua

Am facut ordine la parfumele si le-am verificat,deci miros ca o drogherie
Parasik,te-ai dat cu parfumul cel mai cel sa te pup pe falcutza?Sa-ti traiasca feciorul cel frumos ca o fecioara si destept ca ma-sa? (ca pe tat-su nu-l prea stiu)!!!La multi ani!!!

Leloo...bestiala poza cu ariciul...noroc ca nu pictat si sa pice in acuarele

Ioano...vreau si eu portofel ca al bunicii....dau o bere pentru pont

Roxa...nu te vad in clar cand creste miss Pupu...ai sa iei al doilea job Plus banii dati pe pushca,sa o pazesti,ca e superba...salivez doar cat ma uit la ea.

Robi...sincer,eu ma tot gandesc la tine cand vad ce scrii si ma intreb cat mai rezisti.Macar casa sa o terminati,ca e cumplit sa stai la gramada.Noroc de Matei ca va mai distreaza.Spor la...odihna!!

Dana...pacatele mele...cred ca nu am deschis bine ochii ca am citit tocana cu pisica...brrr...am zis ca v-ati dus in cele tzari asiatice Varza a la cluj prestez si eu saptamana asta

Dario...azi unde va mai duceti? Ai o energie de invidiat...eu obosesc numai cand citesc cat umblati.Giulik e o fericita

Oliv...pe unde umbli?Nu vezi ca-s prezenta?Nu ma sabota,da? Ce faci ?Ati facut planul ce faceti cu banii?

Mergi la inceput

aseara am fo` in parc pana spre 9.
Iar s-a lipit un baietel de Giulia si-i zicea "dar te rog frumos, ia placa mea si da-te cum vrei si cat vrei tu" Giuli doar zambea pe sub mustati
Seara la 10 fierbeam ciuperci ca am primit o cutie asa ca am pus si la congelator si-n premiera a mancat mandra mancarica d`aia buna cu mult patrunjel si smantana
Azi don`soara merge la dans cu dadaca, noi sigur iesim in parc
Maine e vineri, tralalalalaaa, asa ca`st libera si mergem la inot, yuhuuu.

Mergi la inceput