Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu compar..doar constat!
Invatamantul in Ro este rigid, neinteresant...
Felicitari pentru abordarea unui nou stil la inot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia inoata pe spate foarte bine in rest cum poate, dar macar ajunge la mal. Sunt mai mult decat multumita de ea
Alice, jmeker rrrau Gizmocea tau

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Ba da,dar tot nu m-am obisnuit cu suma asta!....nu prea le stie pe toate,se incurca in special la a si l...da' nu gasesc carti in care sa scrie doar cu litere mari de tipar.

Ioana sunt la benzinarii. Au un format mai mare decat normal, dar sunt subtiri. A luat fratele meu pentru Adela: Degetica, Alba ca zapada si Pinochio. Poate mai erau si altele dar nu am vazut. E drept ca nu sunt decat 15-20 de pagini, cu poze mari si scris 6-7 randuri pe pagina, dar sunt cu litere de tipar.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

hai ca azi am logoree...dac chef de treaba nu
In primul rind sa va spun ca primii 2 ani au fost un chin cu scrisul? Doar acum il vad ca e 'gata' sa stea si el la masa sa scrie...si tot avem fitiiala obisnuita , ba creionul nu e ascutit, ba aia, ba la toaleta... din 30min daca reusema sa ne concentram 5.
Acum... avem alta metoda
Dimineata mincat, imbracat de scoala si facem 10-15 min mate sau scris- mare diferenta , e odihnit plus ca dupa scoala stie ca daca si-a facut lectiile merge in parc, sau la prieteni sau are el copii la joaca. Si la 6 masa/baia si apoi citim . Plus ca daca isi face lectiile in timpul sapt in wk-end isi alege el ce vrea sa facem: innot, parc, etc.
La citit ..ca nu poate sta locului... ii luam 5 monede de 20p din pusculita lui... le punem pe masa. De cite ori incepe sa se miorlaie..pierde din bani , dar daca dupa aceea isi termina de citit are sansa sa-i recupereze .
Stiu ca suna aiurea- dar si noi suntem oameni si vad ca functioneaza , pina cum nu a piedut nici un p din pusculita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, Mani, 10-15 minute de lectii inainte de scoala ?? Asta da reusita, felicitarile mele sincere, io nu cred ever ca gizmo ar reusi sa fie atent nici o secunda dimineata cind se trezeste !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Alice - nici eu nu am crezut dar ...uite ca recompensele de dupa lucreaza si nu cred ca va deveni un materialist. La el recompensele sunt gen 'pot sa merg cu bicicleta la scoala?' de ce nu ...

Sa va pun la treaba? va mai amintiti de filmul copilariei noastre Daktari? Ati vazut pe undeva sau daca cumva apare cu ziarele imi dati si mie de stire? Sau ciresarii? Azi noapte la 1am eram pe youtube sa acult genericul la Daktari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daktari l-am cautat si eu ..nu l-am gasit ..Ciresarii nu am incerc at inca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, chiar zilele trecute ma gindeam si eu la Daktari, cred ca numa pe torrente il poti gasi, la noi nu l-am vazut niciunde !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu nu cunosc Daktari si m-am uitat pe youtube si tot nu-l stiu

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Daria - esti prea tinara sa-l stii ...

Mergi la inceput