Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nici Victor nu citeste asa bine si cursiv ... doar daca vrea el sa se chinuie. I-am cumparat o carte "corpul meu" cu poze si explicatii...nu mai stiu daca v-am spus, a dormit cu ea deschisa la pagina cu fetita si baietelul in pielea goala. De cand a vazut acele poze a spus: "stiam eu!!" (ce stia... el stie) Ei bine, pe acea carte s-a chinuit sa citeasca. Pe altele le trateaza cu flit. Acum are o poezie foarte faina "vocale portocale" se numeste si este despre niste animale care invata vocalele si isi aleg fiecare o vocala si mananca o portocala ... e super haioasa, dar a invatat "a e i o u a, a i"

In rest, se bucura ca vine antrenorul la 3 si il ia de la gradi si scapa de scris litere, cifre si alte minuni. Mi-a spus de o mie de ori deja ca stie el ca la scoala o sa fie groaznic, si ca ar vrea sa existe un "aparat de marit" sa-l faca si pe Mircea mare, macar sa fie impreuna in clasa sa il ajute si pe el cineva. A spus ca el l-ar apara pe Mircea de copiii care ar vrea sa il bata si Mircea i-ar putea scrie pe caiet, ca "oricum lui ii place sa scrie ca fraierul"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, nici Maria nu citeste...si am descoperit intamplator ca stie mai multe litere decat imi spune mie (credeam ca stie numai M, A, R, T, I, O, N...cat sa scrie maria, ioana, mama si tata). Ii e pur si simplu lene si nu vrea lectii...

Eu o zapacesc destul cu pianul (care nu se prinde deloc de mine, sunt antitalent! mi-e frica sa nu o invat gresit!) asa ca nu insist cu cititul. Sper sa prinda drag la scoala.
Insa azi am rugat-o sa-mi spuna o litera de la un titlu si a stiut toate literele. Cand a vazut ca am intrebat-o inca una si-a dat seama ca o verific si a luat-o in balarii

Am stat cu ochii in microscoape de sunt iar zombi, se anunta un weekend de refacere...dinnou! :)))

O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vorbii cu Vrabiuta, Lia citeste literele de tipar

Ce-mi place de Maria ta Cristal, imediat ii pica fisa
Giulia n-are fise de`astea

Andries, ce infipt e Victor Ai pus-o

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Victor este super tare si orientat!!!
Ok..deci suntem cativa in gasca..apropo de de ce spune Mani..de asta mi-e si mie frica daca stie tot,nu va fi atent!De citit literele de tipar mari si cateva mici de tipar v-am spus ca stie si el..dar nu le leaga.
Lia la fiecare intrare in gradi (sunt 2 ) este dimineata cate o asistenta medicala si-i controleaza. Una dintre asitente m-a sunat ieri ca tuseste rau Luca si ca a stat langa el pana a adormit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Iete, Daria a implinit 18000 de mesaje...Uau!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Doamne cat am putut scrie

No apoi atunci dau de beut cine ce vrea :

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

o facut febra la tasta
meyy ce vorbe de duh scoate mircea
edit, mey da` nora iar disparu? noricooo, hai brei ca`i rost de mahmureala, da daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Vin la baut ...ca azi mi-m pierdut pastila de munca

Monica- ti-am spus ca noi am renuntat la lectiile de pian - si culmea acum avem o mobila noua in casa - keyboard-ul dar ma duc sa-l sterg de praf si sa-l pun in cutie, poate asa i-a veni chefu'
Profa de pian... dupa ce ne-a luat banii luni de zile - cind l-am retras a a zis- da, cam devreme la 51/2 sa inceapa pianul ..pe la 7 ar fi ideal . Asa ca pina prin mai il las in pace

Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui - nu e bine sa comparam
aici sunt copii cu un an mai mare ca A si academic sunt mult mai in urma ...asta nu-l face pe al meu geniu sau pe ceilalti altfel...pur si simplu asta e

sa ma laud si eu ? luni la innot i-au invatat stilul butterfly ... si culmea ii place mi mult ca oricare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bereeee !!! Mama si ce sete mi-este, ca mincai niste hamsii, fii-miu de cite ori mergem la auchan, nu rateaza raionul de pescarie, de unde isi ia hamsii (pe care le mincam noi in mare parte), asa ca berea e mai mult decit binevenita !
Dario, mai, pina la ce cifra merge numaratoarea asta pe DC ?? Vaz io ca ti-ai pus in cap sa bati recordu, bravos !! Mere berea, face bine si la tuse, parol donor !!
Andriesule, mie imi place la max de Victoras, cred ca lectia aia de i-ai servit-o cu descurcatul in viata si-a insusit-o de minune ... in felul lui personal ! Dar mi-a placut tare faza cu solutia de marire, hehe !!
Mani, felicitari pentru reusita la innot ! Si eu sint de parere ca tre sa existe o solutie de mijloc in ceea ce priveste lectiile astea, doar ca invatamintul in Romania este V A R Z A !! De aceea unii nu au habar de altii si nici de ce fac ... si copiii sint cei care pierd in cazul acesta !
Cristalina dearest, aveti grija la ocheanele dumneavoastra, mai bagati si relache printre masuratorile alea, daaa ?? Si succesuri multiple cu pianul, io-s antitalent la asta, nu poci pricepe si basta cum sa faci mina stinga sa cinte altceva decit dreapta (crez ca imi lipseste vreo conexiune neuronala ceva) !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ah, uitasem ... Olivia, relaxeaza-te cu cititul, filmuletul acela l-am pus sa vedeti ca daca vrea, copilul poate si citi, in rest ori de cite ori incerc sa facem ceva lectii acasa, e jale, primul raspuns e "nu" !!! Dupa care incepe jelirea, ca e greu, ca e mult ... ca de ce nu poate scrie later, sau doar doo rinduri in loc de cinci ... da s-a rupt creionul (pe care l-a izbit de masa, logic ca i s-a rut virful), da-mi altul, care are acelasi sfirsit ... si tot asa ! Cu Florin ce e mai atent si mai dornic sa scrie sau sa citeasca, cu mine e plin de figuri si jelanii si texte !!
Mai nou avem acasa acelasi set de caiete de lectii pe are il au si la gradi, sint curioasa cit va lucra din el !
Si azi am fost la selgros, ca ma trimese Lia dupa culorile alea (pe care nu le-am gasiiiiit !!), dar am dat de raionul de carticele, mama ce de chestii interesante, fel de fel, daca aveam si io pe vremea mea dastea, ce fericita eram !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput