Copilasi de Iulie - August 2004 * 57
Raspunsuri - Pagina 11
roller025 spune:
Lia, multumesc de raspuns. Inteleg ca-s creioane cerate. O sa caut si eu.
Oliv, eu tot cred ca la un moment dat Luca va incepe sa le lege. Cat despre educatoare - intelesesem de la a noastra ca la pregatitoare trebuie sa-i invete sa lege literele intre ele, nu-mi aduc aminte daca si sa stie sa citeasca, dar parca nu...
Alice, beton gizmo! Bravo!
Daria,
un we linistit!
alice2004 spune:
Neatza !
Mamaaa, da ce liniste paici ! Sper ca sinteti ok cu toatele si cu piticii din dotare !
O saptamina faina va doresc, la Bucuresti a iesit soarele si se pare ca va fi o zi minunata !!
Pupici multi !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
roxanaz spune:
buna dimineata
imi e friiig frrriiig . in casa e teribil de frig, stam non stop cu aerul conditionat care normal ca nu poate incalzi cum trebuie. gr!
ma duc sa vaz niste poze poate ma incalzesc.
sa aveti o zi buna!
szivarvany spune:
Salutari si de la noi. Tot frig Si voi avea si o saptamana cu sefii`n cap tare greu va mai trece.
Care ce ati facut in we ?
Noi am bifat teatrul, a fost tare-tare fain, apoi seara o pictura pe fata daca tot am iesit cu rolele
Giulik la 7 era in picioare
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
g_ioana spune:
Neatza
Roxi uite si de la mine niste poze ca sa te mai incalzesti
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/de%20toamna%202010/
Alice dar Gizmo citeste foarte bine!!
Noroc ca-i luni si ma pot odihni si io la servici...a fost fain si la petrecere si la teatru...vremea de week-end a fost nasoala rau,da' azi se pare ca avem soare
In rest saptamana asta-i nebunie generala in tot orasul....cand stau in bucatarie ma simt ca-n Las Vegas,pentru ca pe geam vad un spectacol de lumini si muzica...de la muuulteee cotzomedii sau cum s-or mai numi
Hai sa avem o saptamana excelenta
cristalina spune:
Neata,
L-am admirat pe Andrei citind, tare frumos!
Eu am ajuns vineri acasa terminata (la microscop merge non stotp aerul conditionat pe racire, e setat pe 20 de grade...dupa ce am stat acolo vineri de la 9 la 17 eram zombi).
In weekend Oana a bolit, tuseste tare urat, azi il chem pe nenea doctorul. Urat e noaptea, cand se trezeste tusind si ruseste cate o ora, de abia o culc la loc...
Asa ca ma astept ca vinerti sa ma adun cu farasul de pe jos...
Am uitat sa va spun ca m-am apucat sa invat sa cant la pian. Era frustrant pentru ca trebuia sa repete cu mine si eu ma uitam ca prostu, nu intelegeam nimic....:)))
In weekend i-am zis ca trebuie sa faca lectii cu mine, sa ma invete si o platesc cu ora
Cand a gresit si am inceput sa o corectez s-a cam prins ea ca o pacalesc. I-am explicat ca eu vreau sa ma invete corect, altfel nu ii dau bani...hahaha
Ma duc la munci. O saptamana frumoasa si calduroasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
ca sa ma incalzesc bine de tot am incarcat masina, maine plec la targu mures (azi la bucuresti).
am apucat sa vaz si poze - o gramada!!! bai ce copii frumosi. si mai ales talentati
sa aveti o saptamana buna.. ne auzim cu bine!
carmenp spune:
n`am vazut pozele inca da` promit s`o fac mai incolo. is avariata az`nuapte am fost la nunta si`am dormit numa` vreo doo ore
cristal, spor la clape va dorim
edit, ca nu v`am zis ca`i soare, vroiam sa ma laud;))
szivarvany spune:
Ce tigrisor frumos-foc
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carmenp spune:
geoana, vazut tigroaica, meyy, da` mister gorodica se misca cu talent pin bucatarie
pe gizmou nu`l poci videa acu ca`mi trebe sonor