Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Lia, multumesc de raspuns. Inteleg ca-s creioane cerate. O sa caut si eu.
Oliv, eu tot cred ca la un moment dat Luca va incepe sa le lege. Cat despre educatoare - intelesesem de la a noastra ca la pregatitoare trebuie sa-i invete sa lege literele intre ele, nu-mi aduc aminte daca si sa stie sa citeasca, dar parca nu...
Alice, beton gizmo! Bravo!
Daria,

un we linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Mamaaa, da ce liniste paici ! Sper ca sinteti ok cu toatele si cu piticii din dotare !
O saptamina faina va doresc, la Bucuresti a iesit soarele si se pare ca va fi o zi minunata !!
Pupici multi !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
imi e friiig frrriiig . in casa e teribil de frig, stam non stop cu aerul conditionat care normal ca nu poate incalzi cum trebuie. gr!
ma duc sa vaz niste poze poate ma incalzesc.
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutari si de la noi. Tot frig Si voi avea si o saptamana cu sefii`n cap tare greu va mai trece.
Care ce ati facut in we ?
Noi am bifat teatrul, a fost tare-tare fain, apoi seara o pictura pe fata daca tot am iesit cu rolele
Giulik la 7 era in picioare

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Roxi uite si de la mine niste poze ca sa te mai incalzesti
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/de%20toamna%202010/
Alice dar Gizmo citeste foarte bine!!
Noroc ca-i luni si ma pot odihni si io la servici...a fost fain si la petrecere si la teatru...vremea de week-end a fost nasoala rau,da' azi se pare ca avem soare
In rest saptamana asta-i nebunie generala in tot orasul....cand stau in bucatarie ma simt ca-n Las Vegas,pentru ca pe geam vad un spectacol de lumini si muzica...de la muuulteee cotzomedii sau cum s-or mai numi
Hai sa avem o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

L-am admirat pe Andrei citind, tare frumos!

Eu am ajuns vineri acasa terminata (la microscop merge non stotp aerul conditionat pe racire, e setat pe 20 de grade...dupa ce am stat acolo vineri de la 9 la 17 eram zombi).
In weekend Oana a bolit, tuseste tare urat, azi il chem pe nenea doctorul. Urat e noaptea, cand se trezeste tusind si ruseste cate o ora, de abia o culc la loc...
Asa ca ma astept ca vinerti sa ma adun cu farasul de pe jos...

Am uitat sa va spun ca m-am apucat sa invat sa cant la pian. Era frustrant pentru ca trebuia sa repete cu mine si eu ma uitam ca prostu, nu intelegeam nimic....:)))
In weekend i-am zis ca trebuie sa faca lectii cu mine, sa ma invete si o platesc cu ora
Cand a gresit si am inceput sa o corectez s-a cam prins ea ca o pacalesc. I-am explicat ca eu vreau sa ma invete corect, altfel nu ii dau bani...hahaha

Ma duc la munci. O saptamana frumoasa si calduroasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ca sa ma incalzesc bine de tot am incarcat masina, maine plec la targu mures (azi la bucuresti).
am apucat sa vaz si poze - o gramada!!! bai ce copii frumosi. si mai ales talentati
sa aveti o saptamana buna.. ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

n`am vazut pozele inca da` promit s`o fac mai incolo. is avariata az`nuapte am fost la nunta si`am dormit numa` vreo doo ore
cristal, spor la clape va dorim
edit, ca nu v`am zis ca`i soare, vroiam sa ma laud;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce tigrisor frumos-foc

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

geoana, vazut tigroaica, meyy, da` mister gorodica se misca cu talent pin bucatarie
pe gizmou nu`l poci videa acu ca`mi trebe sonor

Mergi la inceput