Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, pt dilatarea pupilelor, nu ? Atropina ?
Stiam de ceata dar nu pt 24 de ore.

La vioara eu una in viata mea nu o mai duc pe Giulia. Deci copilul are grave probleme, dar la cap cred, deci n-a reusit sa scoata o vorba. De tot kktu`. Daca va mai vrea sa mearga undeva, apoi sa mearga singura.
Am cu nervii, ma scuzati

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, pentru tine ! Am cetit si la celalt subiect ... nu stiu ce satz spun sa iti treaca supararea ! Dar daca ma intrebi pe mine, sclipirile din ochii ei mi-ar fi fost de ajuns ! Uel, cel putin pentru moment ...

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sunt varza dar tre' sa-i scriu Dariei...

Lasa copilul in pace, n-are nimic! Nu i-a placut de profa sau s-a intimidat de la mediul necunoscut.
Maria face 1 an (unan! ) de cand presteaza la pian si azi a zis doamna ca nu mai vine la ea!! Nu voia sa citeasca notele, a scos decat doua cuvinte ("vreau pipi!" ) si abia apasa pe clape!
Imi vena mie sa o dau cu capul de pian. A avut una din zilele alea, nu ca i-ar fi ei drag sa faca lectii dar nu face chiar asa urat decat foarte foarte rar (cu doamna de pian se intretzine de nu se poate, o intreaba cand si-a cumparat margelele, o gratuleaza ...vai ce fusta minunata are ...d'astea. Doamna avand 100 de kile si un caracter extrem de nervos )
Eh, azi n-a vrut Maria si pace, cand a plecat doamna cu mari insistente din partea mea i-a spus "la revedere".

Asa ca lasa copilul in pace, nu era in toane pentru vioara sau s-a emotionat prea tare.

Editez pentru ca spusesem ca dama are 10 kile...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am citit ce ai scris la celalat subiect...eu cred ca e doar timida.

Nu pot sa dau sfaturi pentru ca Maria vorbeste de ma doare capul, ceea ce voiam sa spun este ca daca o intreb pe Maria daca vrea sa nu mai vina doamna spune sus si tare "NU!" dar raspicat asa.
Are insa cate o zi din asta cand e muta-muta, ma ia cu "de somn" "de emotie" cred ca se sperie cateodata si amutzeste. Aaaa...tine cont ca noi facem pian acasa! Prima data cand am fost la pian in alta parte, dupa multe lectii acasa, Maria aproape ca nu voia sa se aseze la el.

tu stii mai bine cum sa abordezi problema...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Nu stiu daca intelegeti, dar eu nu am vrut sa o duc, ea insista de la 3 ani nu vreti sa stiti imi vine sa rad si sa si plang in acelasi timp.
Eu nu am asteptari de la ea, va spun cu mana pe suflet, dar nici chiar asa prin comparatie, orice alt copil era acolo se comporta altfel, dar nu asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Daria...n-a vorbit,dar a facut ceva?A pus-o sa faca ceva?A vrut?Si dupa aceea ce a zis fata?Mai merge?S-a speriat sau ce?

Edit: am citit dincolo.Si eu cred ca s-a intimidat.Foarte posibil si un copil extrovertit sa se rusineze in situatii noi,apoi unul timid.Eui cred ca a fost coplesita.Persoane noi,baiatul profei a cantat...iar ea a zambit.Deci i-a placut.Doar ca a fost prea mult,cred...i s-a implinit o dorinta mare si s-a blocat.

Te cred ca esti la limita si iti faci probleme,dar acum poate a fost ceva special.La gradinita raspunde,vorbeste?
Daca la gradi vorbeste,va vorbi si la scoala,ca acolo iti faci tu probleme.Ea se acomodeaza mai greu.
Si apropo de psiholog,daca o duci la cabinet,pun pariu ca nu scoti o vorba de la ea.Daca gasesti medic,ti-as sugera sa mergeti la ea acasa sau sa o aduceti la voi si sa spui ca e o noua prietena.Sa nu spui ca e examinata.Sa stati de vorba si sa o atraga in conversatie.Posibil sa nu scoata o vorba la prima sedinta.
Stiu ca asa a procedat cineva.Si partea buna era ca doctorita avea acasa o pisica.Copilul s-a relaxat,s-a jucat si a vorbit,a desenat.
Acum,nah...nu poti gasi medic cu animal...dar vorbeste intai in particular cu ea si stabiliti strategia.
Dar pana atunci,lasa garda mai jos fatza de Giulik...nu o mai certa si nu-i mai reprosa,sa uite.Sa nu vadaca te preocupa asa tare,sa nu se inhibe mai tare.

Mergi la inceput

Salutare, azi dau eu cafeaua de weekend si trimit soare, desi cu dinti de 3 grade(dimineata).
Imediat terminam la lucru si mergem in parc apoi cineva ar trebui sa ne faca niste curatenie, sa ne spele cele 2 cuve de vase si nu stiu cine iar maine stem la teatru la "Cenusareasa" - poate nimerim iar vreo adaptare moderna
Multu ca m-ati ascultat, sunt oleaca mai calma azi, deh, macar colegii nu se mira de noi

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Daria, ma bucur ca te-ai mai linistit ! O zi faina sa aveti si vizionare placuta la Cenusareasa !! Si multumim de soare, vaz ca s-a mai luminat si in capitala !!
Io-s pe acasa, cu trebile ... baietii s-au dus la o plimbare pafara, macar ca nu mai ploua !!
Va pup pe toate si va doresc un uichend fain !
Ma duc sa descarc un filmuletz de l-am facut aseara, sa vedeti cum citeste gizmoul !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzala noi plouuua de ruupee...io tocmai am fost la shoping cu mandra,sa cumparam un cadou frumos, ca este invitata dupa amiaza la ziua unui coleg....maine mergem si noi la teatru,dar la Cartea Junglei...io abia astept,sunt mai curioasa ca mandra
Alice da' de cand ai probleme cu tensiunea?...cum se mai simte Gizmo azi?....astept filmuletzul tau cu Gizmo care citeste...buna idee...am sa o filmez si eu pe mandra ca sa o incurajez pe Vivia
Daria io n-am cetit inca ce a mai facut Giulik da' io zic sa te linistesti si sa te adaptezi firii ei!!
Ma duc ca sunt invitata la masa de sotiorul din dotare,sunt curioasa ce ne-a pregatit
hai pupicei si un week-end fain sa avem...sunt prin zona mai revin

Mergi la inceput

Dupa lupte seculare, de mi-am prins urechile in nush cite site-uri de descarcat videouri, sper ca am reusit aici, sou iata-l pe www.youtube.com/watch?v=hFxXSYYNqEk" target="_blank">andrei si lectia de citit.

Alice si Andrei

Mergi la inceput