Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Dragelor, trimit si eu un mesaj, ca sa stiti ca inca exist . Nu apuc deloc sa ajung la zi asa ca nu stiu ce s-a mai discutat.

Acum pitica supervizeaza textul asa ca trebuie sa ma grabesc - ma asteapta la joaca

Noi suntem ok. Sara papa cam 2 mese (supa de legume cu carne e bine primita in schimb fructele nu prea...), noaptea se trezeste in continuare de n ori indiferent de cat mananca inainte de a adormi. Am avut ceva probleme si cu constipatia, dar ne-au ajutat prunele

Ziua papa la 4 ore. In schimb e vesela, sta in fund, se rostogoleste in toate partile, deci e ok

Eu mananc o tona de dulciuri si sunt cam obosita de cand cu vremea asta care trage la somn, e mai greu

Incerc sa recuperez ca tare mi-e drag de voi. Va pup pe toateee!

PS: Daca va milostiviti sa-mi trimiteti si mie parola si sau userul care e schimbat... va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana ah e body...credeam ca e doar bluzita
oricum tare seamana
da probabil ca e lung de aia nu se vede asa, silvana daca ar avea 10 kg ar lua-o ivan la joaca pe post de minge :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

lasa fata nu te supara, e la fel.

dragelor ma culc, a venit si jumatatea mea de la intalnirile sale.
daca sex virtual nu am avut parte sa ma bag in seama cu el, poate ne antrenam pentru surioara!
va pup si noapte buna!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Child, Oana sa ma lamuriti cum e cu masura la sacii de dormit. Sau daca nu, ma lamuresc eu la fata locului
Castelana, fata sa "muncesti" cu spor

Fetelor, eu va las acum, imi vine sotioru acasa,asa ca .......poate o iau si eu pe urmele Castelanei ca vorba lu' Gaby , ma sperii daca vad una ca nu prea mai stiu ce-i aia

Sa aveti o seara cat mai placuta si calduroasa (eu am dat drumu la centrala inca de ieri ca nu se mai poate).

Va pupacesc pe toate fara exceptie si "ne auzim" maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jeni sacii din ikea de 75 sunt mici , tre sa luati de 85 de cm, dar aia pe rosu si albstru sunt doar de 85 asa ca sunt ok

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Da JENY sunt de 85 cm, asa cum zice Roxana.
Multumesc

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Gagici ce mai aveti bebei si experinete cu urata asta de enterocolita, va rog da-ti ceva retete de regim. A mancar pana acuma mar copt cu orez, orez cu morcov, branzica cu mar.... banane cu cereale, titi, ceai si cam atata.

Si inca ceva. febra asta tot apare asa sporadic pana trece virusul??

Febra trece mai repede cu Nurofen sau supozitor? face temperatura de 38 cu 9 in 15 minute si cand vad termometru ii dau nurofen si in max 10 min trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

jeni_h wow ar fi super..te sun si stabilim o intalnire saculeti sunt pe masuri..eu am luat o masura foarte mare...

noi am luat din Kiabi...

fetele care vreti saculeti de dormit,va sfatuiesc daca aveti conditii si caldura destul de mare in casa nu luati asa gros...mie nu imi place ca l-am luat prea gros,este prea cald cu el...

http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Adelina123?authkey=Gv1sRgCPfV8cGMkKbMZg#5524100266982484242

noapte buna...o seara linistita...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Gagici ce mai aveti bebei si experinete cu urata asta de enterocolita, va rog da-ti ceva retete de regim. A mancar pana acuma mar copt cu orez, orez cu morcov, branzica cu mar.... banane cu cereale, titi, ceai si cam atata.

Si inca ceva. febra asta tot apare asa sporadic pana trece virusul??

Febra trece mai repede cu Nurofen sau supozitor? face temperatura de 38 cu 9 in 15 minute si cand vad termometru ii dau nurofen si in max 10 min trece.

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

oo mititelul...dai nurofenul periodic si nu il intrerupe...asa este face temperatura foarte des...eu zic sa pui si supozitor..

multa sanatate si insanatosire grabnica...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Intreb si eu ceva si apoi recuperez ce s-a scris: Cum cumpar de la bazar? Am gasit ceva, nu e licitatie, e pret fix, imi apare ca am cumparat, dar nu stiu ce mai fac. Cum se face plata? DE expeditie presupun ca se ocupa vanzatorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Bey am ras de ma doare burta!!! De azi dimineata ma tot chinui sa va ajung din urma!! (emoticon cu limba scoasa de un cot de cat a alergat :)))

Gaby vii la Buc!!! Yupiiii...Pt mine e cam greu de ajuns in Ikea, ca nu am carnet si trebuie sa schimb 3 mijloace de transport pana acolo. Dar ziceai ca pleci pe Pitesti?!!! Pai asta inseamna ca treci "pin fata casei mele". Daca nu te opresti o juma de ora la o alta cafea, in Cora Lujerului, nu mai vorbesc cu tine!!! Ma auzi?????
Castelana m-am bucurat sa iti vad baietelul. Si eu mi-l imaginam brunet si falcos. Sa va traiasca!

Ma enervez, ca aveam atatea sa mai "vorbesc" cu voi, dar trebuie sa facem baita si sa halim lapticul. Deja nu mai are stare!
Pup si am tulit-o!

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput