Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

JENI uite, www.ikea.ro/product/show/code/90130078" target="_blank">asta imi place

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

JENI uite, www.ikea.ro/product/show/code/90130078" target="_blank">asta imi place

BRAVO acelasi saculet ca si Oana
ma bucur pt ca e simplu de tinut minte si asa sigur nu le incurc.
Ai idee daca este masura universala sau........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am ras fetelor sa imi pice bine.

Joy a facut iara febra .

Ina eu zau de nu il atac pe barbatumeo zilele astea! pai nu se mai poate mai:)

Roxana apropo de gay sa stii ca fratimeo nu e sensibilu ca toti gay`i. E machista rau. Adica barbat barbat care vrea sa fie barbat in casa cu un barbat drept femeie:))) mie mi-a luat mult timp sa inteleg si inca ma cert cu el de fiecare data:))

Ami te-ai suparat??? dau si eu print screen daca vrei sa vezi ca eu nu am:(

Cu intalnirea eu zic ca ne adunam oricum si ne aciuim printr-o crasma daca ploua? ufff ca daca era la mine faceam intalnirea in curte:))

Andra ne auzim sambata sa vedem cum facem cu masinile. Sanzi?

Jeni nu am mai gatit deloc:) am facut odata orez din ala dar nu am avut condimente din alea arabesti! daca te induri adu-mi si mie si iti dau banii pe ele luni cand ne vedem la cafea:)

eu zic ca trebe sa facem o petitie sa inceapa sa livreze si online Ikea asta!

Castelana nu vrea sa bea decat din siringa din aia de Nurofen. altfel:) imi pierd vremea! cat despre atins eu nu vad de ce atata ganduri negre ca cine stie daca s-a spalat pe maini. cand sta pe jos cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

GABY voiam sa te intreb, treci prin Brasov cand te intorci din Ikea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui jeni_h

Castelana, pai bine bre, sa ti tu ascunsa o asa minunatie de baiat? Ti-e frica sa nu-l fure fetele de pe aici?

i'll be back soon

mami de Sarah Maria 27.02.2010

draga mea, merci dar sunt o soacra mare-n devenire!
si ma pregatesc, ai vazut miria ca de acum se vede cum sta ea cu parul valvoi si floare-n piept la nunta lui Casi!
pup fetele!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Of, ce zi lunga... si nici n-am facut asa multe :)

Inot dimineata, apoi Jodie la scoala de la 1 la 3 jumate, timp in care am facut scoala cu John, apoi am dus copiii cu puculitele la banca -- aveau peste 30 de euro fiecare :) -- i-am depozitat, apoi am mancat, am facut baie si s-au culcat.

Frigul -- sa ii dea Dumnezeu sanatate cui a spus ca se scoala copiii de frig (nu mai retin cine...). Aici sunt in momentul de fata 20 de grade, ferestrele deschise, iar Jane e imbracata intr-un body cu maneca scurta si niste pantaloni de bumbac, fara sosete. Dormea mai mult dezvelita si de 3 ore de cand se culcase se trezise de 3-4 ori. Dupa ce am citit ca se trzesc copiii vostri de frig, data urmatoare cand s-a trezit, am invelit-o cu o plapuma mai groasa si doarme de o ora nemiscata. Nu m-as fi gandit...

Castelana -- vreau sa vad si io poze cu voi!!!! Nu se indura cineva sa downloadeze macar o poza doua sa imi trimita si mie??? Pleeeeasee

Si despre chinezii obsedati de copiii albi, eu una simt ca innebunesc. Era mai rau la primul copil, mai ales ca el statea mult in carut, cu Jane care e mai mult in Ergo am mai mult control, dar si asa se mai trezeste vreunul sa ii puna mana pe fata sau mai rau, sa o ia de mana -- cand ea baga mainile in gura mereu iar Chinezii nu au sapun mai niciodata in toaletele publice, se spala doar cu apa pe maini...

Iar despre poze, copiii mei cei mari le cer bani (!!!!) ca sa faca poze. Toata lumea vrea sa faca poze cu ei si nu stiu cum i-a venit lui JOhn ideea sa ceara bani (cam 2 lei romanesti) ca sa faca poze cu ei. M-a consternat prima data, acum ma amuza si si-au invatat si prietenii sa faca la fel. Dar lasand gluma la o parte, eu nu pot sa pricep ce castiga ei dintr-o poza cu un copil pe care nu il cunosc, ce fac cu ea... sa nu mai spun ca mergem la zoo, la muzeu, mai nou la World Expo, unde vin de departe ca sa viziteze si ei fac poze cu copiii mei... In fine... vorba aceea, mare ti-e gradina...

Ma duc sa ma culc, poate nu mai uitati cu pozele...

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Child sa stii ca ne intoarcem pe Pitesti! ne ducem in bucuresti si ne intoarcem pe Pitesti! dar na... daca e vreo schimbare te sun!

teama mea e sa nu fie tot bolnava fata ca nu plec nicaieri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia tare de tot john :))))))))))

child

gaby mai e si genul ala de care ziceam eu ca.mi place....adevaru e ca toti buni ori sunt gay ori insurati

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana nu fata nu m.am cufurit inca!
eu nu.s dr inei, dar n.ar zice ca e obez, ca nu arata deloc gras
pai mai multe falci si colaci au aia de pe aici de au in jur de 8 kg, si silvanei abia ii indes pampersul intre picioare

castelana fii-mea e blonda cu ochii albastrii si se si increteste, cred ca seamana cu mine, doar ca eu sunt blond inchis:))))

POZE

fata iti duceam grija ca din cauza pozelor mele te-a taiat emotia, m-am mai linistit.
Am vazut ca Silvana seamana cu tine serios, tu asa blond inchis ;))))
Body-ul de care zici mi-a fost tare drag, l-a purtat in prima luna, il primise din Italia.
Castelanul meu nu e gras, ca este si lung, la 4 luni juma avea 70 cm.

gata l-am culvat, ma luasem pe aici cu voi ( sotul nu-i acasuca) si ma si gandeam de ce e baiatul agitat si nu mai tace, de fapt era ora 10 si nu vazuse nici baia nici mancarica.
Acum l-am rezolvat.
sper sa nu se mai trezeasca, nu stiu ce are de cand papa piureul are trezirea asta de contrul cam la o ora de la adormire...

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana ah e body...credeam ca e doar bluzita
oricum tare seamana
da probabil ca e lung de aia nu se vede asa, silvana daca ar avea 10 kg ar lua-o ivan la joaca pe post de minge :))

POZE

Mergi la inceput