Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
Ina_3040 spune:
Ami eu te cred pe cuvant cu bookmark-ul
am elucidat misterul: bookmark-ul l-a pus pedofilul
imi place ca vine chiar dupa reteta de savarine
Gaby hai ca m-ai nimerit cu vorba lu frate-to, exact asa sun, ma tachinam cu toti si cand se ingrosa gluma fugeam mancand pamantul.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
2anke spune:
N-am citit ultimul capitol il recuperez azi.
Am fost azi la controlul de 6 luni, Melina are 7700g si 67 cm (eu credeam ca are peste 8). Totul ii f bine la ea. Am intrebat daca pot sa-i pun putina sare in mancare si dr a fost de acord. Zicea sa-i dau cand mancam noi la masa si ei ceva in mana sa roada, incet sa se obisnuiasaca sa manance.
Si eu pun in macarea ei putin ulei de rapita, zic nemtii ca i bun la constipatie si neindicat invers.
Ioanaact hainele de la Saneta sunt f bune, aici ai 2 ani garantie pe ele deci sunt de calitate. Eu optam pe gecuta aceea.
De la 12 am inceput mesajul asta si acum sunt pe fuga.... mergem in gradina ca sun 22 grade la noi
Anca cu
Melina Isabel (28 Martie) si Lucas
child spune:
Buna fetelor!
Ce discutii aprinse, ba ca pune Castelana poze, ba ceva cu sexul virtual , cred ca asta cu sexul e ceva special pentru proaspetele mamici.
Azi dimineata am intrat si eu pe picasa si am vazut albumul Castelanei gol si ma gandeam ca am ratat deja pozele castelanului.
Cea mai tare poza e aia cu motocicleta, unde se vad doua maini pe baiat, dar nici o persoana .
Albert azi e ceva mai linistit, dupa ce aseara m-a adus la un pas de depresie, la cat a putut sa planga.
Btw, l-am inscris pe Albert la curs de inot, sa vedem daca ii va place.
Marti avem prima sedinta.
Sper sa fie totusi mai cald decat zilele astea.
M-am gandit mult daca sa-l inscriu sau nu, dar cred ca am luat decizia buna, macar asa mai alternam activitatile si mai socializam.
ROXANA mai pui, te rog, filmuletul cu Silvana, ca eu l-am ratat si nu mai stiu pe ce pagina sa caut.
Filmuletul cu Maya l-am vizionat, o scumpica fetita asta, atat de diplomata, nu zice nu la mancare, doar ca o scoate tacticos.
Cam asa face si Albert
Eu cu mancarea nu ma mai stresez, mananca bine, nu mananca, iarasi bine.
Azi, dupa piureul de legume, i-am dat un biscuite facut de mine.
Mare greseala, s-a inecat si a varsat si piureul.
Daca maica-sa e atat de toanta si i-a dat biscuite dupa mancare
M-ati inebunit cu Ikea, Next si Gap.
Vreau si eu si saculet de dormit si caciulite .
Cine ma ajuta si pe mine cu cumparatul si trimisul, pliiiizzzz
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
jeni_h spune:
salutare
Oana, poti sa-mi faci ce vrei, dar n-am mai ajuns astazi la Ikea. Promit solemn sa ajung cat de curand - maine, sper sa nu fi suparici pe mine
Asteropi fatoooooo, vin la tine. Moamaaaa ce ma enervezi, zau asa! Pai tu acolo traiesti intr-un mini paradis si vrei aici? Las' ca vine fata la tine, adica je, cu masina - ca-mi place sa conduc, ma relaxeaza condusul masinii- si bananaim fata peste tot. Nu mai zic ca Sarutei mele ii place in masina, doarme de rupe si cand nu doarme se uita pe geam . Asa ca nu zice de doua ori ca nu se stie cu nebuna (io) Da, chiar, cand vii in Romanica?
Gaby, Gaboanta, normal fata ca ne vedem!!! Pai eram gravide cand ne dadeam intalneala, nu? btw ai mai incercat sa faci orez cum te-am invatat eu
Roxana, fata ta e super, nu se porceste deloc, e o dulce
Castelana, pai bine bre, sa ti tu ascunsa o asa minunatie de baiat? Ti-e frica sa nu-l fure fetele de pe aici?
hai ca mai vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat
i'll be back soon
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Buna fetelor! Ce discutii aprinse, ba ca pune Castelana poze, ba ceva cu sexul virtual , cred ca asta cu sexul e ceva special pentru proaspetele mamici. Azi dimineata am intrat si eu pe picasa si am vazut albumul Castelanei gol si ma gandeam ca am ratat deja pozele castelanului. Cea mai tare poza e aia cu motocicleta, unde se vad doua maini pe baiat, dar nici o persoana . Albert azi e ceva mai linistit, dupa ce aseara m-a adus la un pas de depresie, la cat a putut sa planga. Btw, l-am inscris pe Albert la curs de inot, sa vedem daca ii va place. Marti avem prima sedinta. Sper sa fie totusi mai cald decat zilele astea. M-am gandit mult daca sa-l inscriu sau nu, dar cred ca am luat decizia buna, macar asa mai alternam activitatile si mai socializam. ROXANA mai pui, te rog, filmuletul cu Silvana, ca eu l-am ratat si nu mai stiu pe ce pagina sa caut. Filmuletul cu Maya l-am vizionat, o scumpica fetita asta, atat de diplomata, nu zice nu la mancare, doar ca o scoate tacticos. Cam asa face si Albert Eu cu mancarea nu ma mai stresez, mananca bine, nu mananca, iarasi bine. Azi, dupa piureul de legume, i-am dat un biscuite facut de mine. Mare greseala, s-a inecat si a varsat si piureul. Daca maica-sa e atat de toanta si i-a dat biscuite dupa mancare M-ati inebunit cu Ikea, Next si Gap. Vreau si eu si saculet de dormit si caciulite . Cine ma ajuta si pe mine cu cumparatul si trimisul, pliiiizzzz child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
pai te ajut eu cu mare drag. Vrei saculet la fel ca Oana?
let me know
dayanara spune:
child uite aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana6Luni#5524877405249066034
sanzi, ileana, ami, andra, ina, jeni
si pe toate care ne.ati vizionat
se porcea si ea la inceput acum mai rau murdareste hainele cu bale
gaby tare fratele tau! eu oricum simt ceva special pt gay, ii consider cei mai sensibili si mai si, fixul meu...ma rog
oana chiar ca e lectie de hidratare! eu ma tot gandesc la rinichii ei...dupa atata mancare nu vrea apa deloc
castelana nu fata nu m.am cufurit inca!
eu nu.s dr inei, dar n.ar zice ca e obez, ca nu arata deloc gras
pai mai multe falci si colaci au aia de pe aici de au in jur de 8 kg, si silvanei abia ii indes pampersul intre picioare
asteropi fata ta e foarte inalta! ne uitam la ta.su si ne dam seama de unde i se trage, si chiar daca nu are acum 10 kg, tot va creste mare si frumoasa, e chestie de gene, ti.am zis ca tocmai m.am documentat
castelana fii-mea e blonda cu ochii albastrii si se si increteste, cred ca seamana cu mine, doar ca eu sunt blond inchis:))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
carmickey spune:
dayanara da a mea nu sta in saculet,cand vreau sa o pun tipa de mama focului,dar incet incet sper sa o obisnuiesc...
noi am fost afara la plimbare azi ca nu vroia sa manance....acum vad ca a mancat mai bn daca a fost la aer....
sunteti haioase rau...
vreau si eu sa ies cu voi daca aveti timp si placere...:))
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
dayanara spune:
castelana mi.am adus aminte are cesar o bluza in dungulite cu porctocaliu, exact una identica aveam si noi, caut sa vezi
ma eu tot nu m.am prins cine e cu pagina, ami a ta e asa.i?
niki nu mai trage de fiare!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
child spune:
ROXANA ce frumos mananca Silvana.
Si cred ca Silvana seamana cu Albert.
Nu degeaba spuneai tu ca parca Silvana e fiica-mea.
Ei chiar seamana!
JENI multumesc, hai ca ma uit in catalog si iti spun de care.
Cand vrei sa mergi? Luni, cand aveti intalnirea?
Ce fain ca va intalniti, ma bate gandul sa vin si eu duminica in Targoviste sa va cunosc, sa vad ce zice sotul!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel dayanara da a mea nu sta in saculet,cand vreau sa o pun tipa de mama focului,dar incet incet sper sa o obisnuiesc... noi am fost afara la plimbare azi ca nu vroia sa manance....acum vad ca a mancat mai bn daca a fost la aer.... sunteti haioase rau... vreau si eu sa ies cu voi daca aveti timp si placere...:)) FILMULETE POZE mamica de Adelina 16.04.2010 |
normal mai Carmen, esti bine venita!
oricine vrea, este bine venit!
ai uitat ca vroiam sa ne intalnim in parc in ior? noi doua cu piticutele.... Doar ca din pacate n-am mai ajuns Ai nr meu de tel, cand vrei da un semn eu sunt disponibila