Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila uite eu una nu am nici o problema sa o atinga!! sa o ciupeasca DA, dar cu atinsu nu:) Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
eu cam am si cu una si cu alta, ma gandesc daca sunt spalati pe maini.
Mai ales ca ii gaba degetul intre degetelele lui si aici mi se cam urca parul pe cap...
dar in fine si cand doarme saracul il trezeste si ei se distreaza, imi vine sa ma urc pe ei uneori.
dar imi trece in secunda doi si asta e.
deci s-a elucidat cu sexul...
m-am uitat si eu ca mata-n calculator, cum doar eu umblu cu asta... la mine cucu virtuale.
castelana mami fericita
castelanaC spune:
citat din mesajul lui ami_84 Castelana - sa va traiasca micul imparat! Irina (8 martie 2010) "Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan) |
multumesc din suflet!
si tie sa-ti traiasca Irinuca!
castelana mami fericita
iliraluca spune:
Am vazut-o pe Silvana cum mananca...hahaha. Ce mutrita a facut la sfarsit. Roxana, este superba printesa ta.
Ina, tu ai un adevarat barbatel acolo, este si activ social, am vazut, prima petrecere, bravo.
Castelana, puiul tau este adorabil. In body-ul acela cu cravata este superb. Chiar ma gandeam, cum isi seteaza fiecare asteptarile, eu credeam ca este muuuult mai brunetel.imparatul
Despre intalnire este ok, locatie si in functie de vreme, nu?
castelanaC spune:
citat din mesajul lui iliraluca Castelana, puiul tau este adorabil. In body-ul acela cu cravata este superb. Chiar ma gandeam, cum isi seteaza fiecare asteptarile, eu credeam ca este muuuult mai brunetel.imparatul Ileana si Kira Maria (11.03.2010) poze |
multumesc!
nu ar avea cu cine sa semene brunet.
sotul meu e mai deschis la piele si culoarea parului ca mine, suntem sateni deschis amandoi si cu ochii deschisi la culoare.
dar si eu aratam cand eram mica cam la fel.
acasa mi-a aratat soacra mea poze cu sotul la 4 luni, ziceai ca-i fii-miu alb negru.
mai am speranta la culoare ochilor sa ramana albastri si la par sa i se increteasca
castelana mami fericita
Ramy77 spune:
Buna ziua tuturor,
Vad ca s-a scris mult azi...de-abia am recuperat
GABY, ma bucur ca e mai bine Joy,sanatate multaVa invidiez pentru intalnire...
OANA, votat, ai primit 9 l vin
Am vazut ca a pus CASTELANA poze cu imparatulVezi ca e folositoare o vizita la stomatolog?Sa-ti traiasca mica minune!
AMI, nici la mine nu apare bookmarkul cu pricina,tot de-ale noastre sunt,deci....
MIRIA, sunt frumosi saculetii de dormit,sa-i foloseasca Casi sanatos.
ROXI, dar Silvana papa chiar frumos,nu stiu de ce ziceai ca se porcesteE o dulceata, ca de obicei...
Nu mai stiu ce-am citit,sunt zombi, fii-mea nu a mai dormit de la 5,avea chef de joaca si mie imi picau ochii in gura de somn...
Am fost la cumparaturi si printre altele i-am luat o caciulita de iarna Brianei.Am vazut si un costumas gros frumos, dar era doar pentru 2 ani,ziceau ca mai primesc de-acum hainute groase.
Ma duc sa-i dau papa si revi mai incolo daca ma lasa.
toata lumea
castelanaC spune:
citat din mesajul lui Ramy77 Am vazut ca a pus CASTELANA poze cu imparatulVezi ca e folositoare o vizita la stomatolog?Sa-ti traiasca mica minune! Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010 |
multumesc mult!
am stat 4 ore acolo, daca era mama cred ca ma intreba: cati ani are stomatologul si daca avea verigheta!
ma duc cred in fiecare zi pe la el... ca cica-s probleme mari, mama lor de masele, poate asa slabesc!
castelana mami fericita
ami_84 spune:
Alina - sa-i fie de bine papica lui Asteropi. De ce nu pui bucata de mango la congelator? Se pastreaza mai bine.
citat din mesajul lui andra_s Ami dupa ce postezi pe aici ca vrei sa ii arati Roxanei ceva, legat de baietii smecherosi cum ii plac ei, apoi ii trimiti PM, pai nu putusi sa-i dai din prima PM si sa nu ne mai gadili curiozitatea |
Promit ca nu mai fac.
Castelana - sa mergi mai des la stomatolog, ca sa il mai vedem pe Cezar.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
sunt curioasa daca zice cineva: eu, ma, eu! Mami de doua minuni: Luca si Mara I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Si eu sunt curioasa.
Citat: | ||
citat din mesajul lui GabyHila
ami sa stii ca m-am logat si apar bookmarkurile mele. :)) oricum mozilla nu tine bookmarkuri pe cont de picasa. nu prea vad cum!!! iti spun eu ca trebe sa il intrebi pe sotul tau!!!:)))) Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
In primul rand, sotul nu prea le are cu tehnica, si in al doilea rand el foloseste IE si eu mozilla. Eu cans sunt logata pe user-ul comun nu imi apar bookmark-urile mele. Va pun o poza sa vedeti ce imi apare mie.
Gata am pus si poza sa nu zceti ca vb aiurea...
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Diverse#5524926402561669218
Irina (8 martie 2010)
"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)
andra_s spune:
citat din mesajul lui GabyHila Andra, Rebi eu as zice la ora 3 in fata la catedrala din targoviste! Andra daca vrei hai la Moreni si plecam de acolo cu masinile. macar asa sigur ne intalnim noi doua:)))) Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
Asa ma gandeam si eu, sa te urmaresc cu masina pana acolo sau pe Sanzi
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Dianami spune:
Salutare! Am citit in goana calului ce ati scris azi si am retinut doar datele intalnirii. In principiu venim si noi, doar sa-mi spuneti unde e Mitropolia. Daca intreb, stie toata lumea pe acolo?
Copiii mari au ce vedea in oras? Nu stiu daca-i pot tine prea mult la o masa undeva .
Abia astept sa ne vedem! Si sa-i dispara lui Gaby complexul ca e grasa!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)