Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Gaby ce face Joy?
cum se mai simte?

sanatate!

castelana mami fericita

Doarme in brate la tata. A trecut ce a fost greu! oricum ma felicit pentru decizia de a o vaccina de rotavirus. pacatoase rau sunt enterocolitele astea. sa nu iti spun ce am tras cu hidratatul. nu vrea dle si nu vrea sa bea....

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

saracuta!
of Doamne sa se refaca cat mai repede.

Nici eu nu stiu cum sa-i dau apa sa bea, mai ales ca am introdus piureul...nu vrea nimic in afara de san, daca-i dau la lingurita ia apa... asa ai incercat?
sa-i dai apa, lichide cu lingurita?

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Haideti la Eric sa va dea lectii de hidratare. Tocmai a bagat 120 de ceai dupa masa.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Fetele cand sunteti logate pe user-ul sclipiciosi2010 in mozila aveti optiunea de bookmarks. Si acolo e salvata o pagina cu sex virtual... deci cineva care are parola de la user-ul nostru a pus-o.

Oana - multumesc.

Mai citesc ca ati scris o multime.

Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Pfai ce m-am distrat de poza cu chinezii si Cezar. Is curioasa cum ar face daca l-ar vedea pe Eric de Briza asa blondut cum e.

sunt foarte curiosi si le plac cred copii mici.
ai lor sunt mici, mici, nu asa draguti la fata cand sunt bebei.
am prietena mea cu fetita blondaaaaaaaaaaaa si ochii albastru deschis, si ea "taie" bilete cand iese afara.

ceea ce ma deranjeaza este ca pun mana pe copil: pe fata, pe maini, il ciupesc, chiar daca doarme, am sa scriu o placuta: don't tuch!
pentru ei e normal sa-l atinga, sa se joace cu copilul.

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Eee Castelana, si aici se poarta, eu doar m-am luat la harta cu una in piata pe tema asta si cred ca a zis ca sunt nebuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Fetele cand sunteti logate pe user-ul sclipiciosi2010 in mozila aveti optiunea de bookmarks. Si acolo e salvata o pagina cu sex virtual... deci cineva care are parola de la user-ul nostru a pus-o.

Oana - multumesc.

Mai citesc ca ati scris o multime.

Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)

ami sa stii ca m-am logat si apar bookmarkurile mele. :)) oricum mozilla nu tine bookmarkuri pe cont de picasa. nu prea vad cum!!! iti spun eu ca trebe sa il intrebi pe sotul tau!!!:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

uite eu una nu am nici o problema sa o atinga!! sa o ciupeasca DA, dar cu atinsu nu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Gaby - magiun de Topoloveni am luat in iarna din Cora Lujerului. In ultima vreme nu am mai trecut pe acolo. S-ar putea sa aiba.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Eee Castelana, si aici se poarta, eu doar m-am luat la harta cu una in piata pe tema asta si cred ca a zis ca sunt nebuna.

eu le-am mai explicat ca daca doarme sa nu-i faca nimic, sau daca e treaz le-am zis ca are o alergie si trebuie sa nu-l atinga.
am vazut ca asa a mers mai bine cu alergia.
Cu cearta... n-as face decat sa ma enervez eu, astia aici sunt calmi, si rad toata ziua, la final as fi eu un pachet de nervi si ceilalti sa rada la mine ( s-a intamplat)
Asa ca am devenit si eu cam ca ei, mai calma si sar mai putin la cearta. N-am spor cu astia si pace!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Hai mai Roxana, Silvana papa ca o adevarata domnisoara! Nu se "porceste" deloc cum ai zis tu. E mult mai frumoasa decat in pozici si imi plac ochii ei.

Castelana - sa va traiasca micul imparat!

Oana - si Irina se uita mereu la usa ca stie ca tot pe acolo vine si tati a ei. Uneori mai si zambeste de ma face si pe mine sa ma uit.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput