Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sanzi, scriu repede si fug la biata, ai optiunea sa pui o intrebare vanzatorului(in partea de jos a paginii). Intreaba cum intri in posesia produsului.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

M-ati distrat cu sexul ala virtual! La mine nu apare, sigur e vreun pedofil .
Castelana, Cezar e un baietel minunat!!! Si nu e gras deloc, nu pare de 10 kg, probabil pt ca e inalt, cum zici si tu! Sa-ti traiasca!
Roxi, am murit de ras! (ma rog, traiesc inca, dar...)Sa inteleg ca ai parul blond deschis si cret??
Andra, daca nu plec de dimineata la tara, vorbim, poate mergem in coloana pana la Tgv . Daca plec, ne vedem acolo. Nu am gasit dovleac. Crezi ca ma poti ajuta? Gasesti pe la tine?

Gaby, sa-i treaca repede lui Joy! La cate intalniri ai, ajungi acasa marti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

hallo,

uitati ce am gasit pe amazon si am incercat se trimit si in ro.. plus circa 13 eur de trimis... eu zic ca e ok

http://www.amazon.de/Maxi-Cosi-63602176-PRIORI-DESERT-Kinderautositz/dp/B002SG6P62/ref=sr_1_4?s=baby&ie=UTF8&qid=1286387102&sr=1-4

de obicei toate produsele care vin direct de la amazon se pot cumpara din romania; a ajuns la pagina asta ca mi-au trimis pagina cu toate produsele de copiii ieftinite

http://www.amazon.de/gp/browse.html/ref=pe_62191_22020621_pe_04b/?node=672908011

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Fetele, m-am trezit si eu(cu capul, nu din somn). Haideti sa ne vedem in parcul mare, respectiv cel de la Turnul Chindiei, care este mai mare si mai ok pentru copii mai maricei. Adica daca se plictisesc sunt ruinele acolo, gradina zoologica, asa la mitropolie e mic si tare trist.

Child, eu m-am gandit cum sa faci cu Ikea si caciulite. Veniti si voi duminica la Tragoviste si pana atunci iti luam noi tot ce vrei, a? Buna ideea, stiu

Azi mi-a venit si mie noul carucior dar din niste ratiuni care acum mi se par incredibile l-am comandat la soramea la Bucuresti. Sotul meu rade si acum de mine si pachetul l-a primit soramea la pranz. Masina mea e la revizie si nu am putut sa plec, masina sotului, putin ocupata. Maine nici nu ma gandesc sa nu ajung sa il iau, nu mai am rabdare asa ca maibe scrie ikea si baneasa pe mine. Sper sa nu intervina nimic in programul minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ILEANA sa nu crezi ca nu m-am gandit si la asta .
Dar nu cred ca ajung in Targoviste, dar chiar mi-ar place, n-am fost din 1988 si am amintiri frumoase chiar cu actualul sot .
O sa ma limitez la bunavointa lui JENI cu sacul de dormit, iar cu caciulitele, ma mai uit pe bbshop, poate ma incumet la o comanda.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABY - Regimul alimentar este bazat pe orez fiert, branza proaspata, mere rase, supa de zarzavat strecurata, carne fiarta. Sunt excluse legumele si fructele crude si alte lactate. Regimul trebuie mentinut 2 - 3 zile dupa disparitia simptomelor. Nu ai de ce cauti un regim extrem de variat. Principalul e sa treaca etapa de boala si dupa poti sa-i introduci ce vrei.

Cat priveste tempreratura, da-i Nurofenul atata cat trebuie, dar numai daca depaseste 38 de grade, eventual alternandu-l cu Eferalgan sau Panadol. Adica, nu-i da numai ibuprofen ca-i omori stomacelul si asa chinuit in perioada asta.

Si mai da-i cu lingurita atata cat primeste saruri de rehidratare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

CASTELANA, OANA, ANDRA , GABY, AMI va multumesc mult pt raspunsuri
pt ca am de gand sa ii dau maine cealalta jumatate, l-am bagat la frigider, nu la congelator.o sa tai ce e la suprafata si arunc.
sper sa fie ok..o sa gust inainte sa ii dau, daca o sa imi placa ii dau, daca nu , nu.

sa va spun mai nou ce face fiimea
se agata de marginea patutului ei care e lasata in jos langa patul nostru si se ridica in genunchi...azi daca nu eram acolo sa o vad cadea in patul nostru.
gata, nu mai e de gluma...
pitica e mare deja
bine ca eu nu o las niciodata in patutul ei nesupravegheata, pt ca nu sta
dar acum chiar ca nu mai am curaj sa o las nicaieri fara sa fiu cu ochii pe ea....e prea PERICULOASA
dar e dulce rau si ma bucur nespus pt micile ei "realizari"

ma bag la recuperat ultumele pagini....

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84
Gata am pus si poza sa nu zceti ca vb aiurea...
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Diverse#5524926402561669218

M-am logat pe picasa si-mi apare la bookmarks tot ce-ti apare tie mai putin aia cu sexul virtual. Eu intru cu IE.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

DELIA - Eu sunt aia cu frigul si somnul la copii. Vroiam sa calesc copilul si l-am lasat sa doarma imbracat relativ grosut, dar intr-o camera racoroasa.
Saracul, scancea si gemea si se tot trezea, desi se vedea clar ca ar mai fi dormit. Pana m-a lovit inspiratia sa-l pun in saculeti. Avea Casi fata, mainile si piciorele reci si umede de parca le tinuse in apa. Cum s-a incalzit, cum a dormit fara intrerupere, desi camera era tot neincalzita. Iar obrajorii si manutele se reglasera ca temperatura.

Macar acuma stiu ce sa-i fac, ca il chinuiam in ideea de a nu-l corcoli excesiv.

Mergi la inceput

REBIANA - Ai ramas cu sexul virtual in cap, nebunatico!
Pacat ca n-a fost sa fie sa vedem si noi.

Mergi la inceput