Floricele de Liliac mai - iun 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Virgi...ce sa-ti povestesc..ptr mine e greu, destul de greu mai ales ca sunt singurica, sotul pleaca dimineata si vine seara, nu-ti mai zic si de delegatii care sunt si ele..uite spre exemplu acum sunt singura cu ei doi ..bine ca maine seara se intoarce..oricum mare lucru nu ma poate ajuta..mai o ia pe Eva si-i mai face o baita sau se uita pe carticele dar nu f des deoarece e sleit si el cand vine acasa..de parca eu as fi strong..dar ma rog..nu mai zic nimic...dimineata ne trezim ii fac in primul rand bibe cu laptic Evei, apoi trec la bebe care trebuie cremuit, schimbat, papat..apoi trec la facut papa ptr noi..mai nou si ptr el.. il pun pe masa mare din sufragerie astfel risca sa si-o ia din cand in cand de la Eva..am gasit-o o data urcata si pe masa la el..pana am ajuns in fuga la ei mi s-a parut o vesnicie..am zis ca vor cadea amandoi cu masa...il culc pe el separat intr-o camera dar f greu ca Eva urla, canta, tranteste jucarii, se baga in sifonier si-mi scoate toate hainele si fuge cu ele..dar in cele din urma mititelul s-a obisnuit in galagia asta si adoarme..apoi urmeaza ea..neaparat pe picioare altfel nu avem sanse..dar dupa cateva ture de cazut, de rostogolit, de ras in hohote apoi urlat cat o tin plamanii.....are o energie fantastica copilul asta..e o diferenta asa mare intre copii mei..sotul le zice luna si soarele..

Cu iesitul afara ..e mai complicat dar tot imi fac timp si ies cu ei daca nu in fiecare zi la doua zile tot ies..in cazul in care nu ploua..bebe este in carut..ea pe jos..nu mai sta in carut de pe la 1 an..plange si vrea pe jos..eu ma bucur ca face si ea miscare si se mai oboseste...cand nu mai poate trebuie s-o iau in brate si imping la carut..ce pot sa-i fac..
in parc alearga in toate directiile..vrea uta, tobogan, nisip, galetuse..bebe mai vrea titi si trebuie sa stau cu ochii pe ea ca dispare un' doi'

Cateodata simt ca nu mai am putere si-mi tremura picioarele, abia astept sa vina seara sa dorm..nu credeam sa ajung sa-mi doresc vreodata asta..nu mai stiu ce inseamna un film..adorm la el..sau o carte..o incep si uit unde am ramas..

Astazi cand gateam mi-a scos toti cartofii si toata ceapa si i-a insirat prin toata casa, apoi juca fotbal cu cartofii..am zis ca inebunesc..pune aspiratorul, sterge pe jos..

Faza frumoasa e ca am visat zilele trecute ca am ramas iar gravida..i-am zis sotului si a inceput sa rada..a zis ca abia asteapta sa-l intampine 3 pici la usa
si eu unde voi fi atunci ?????

Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''

Ohh, ce povestesti si tu acolo!!!!
Un sling e prea tirziu de incercat la voi, pt Eva? macar nu o mai duci in brate.
Dar si cind va creste, toata ceapa si cartofii ii va gati domni

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Buna seara!

Tineti-mi pumnii ca maine voi lua rezultatul de la biopsie si sper sa fie bine.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Hai cu Doamne Ajuta! Sa vii miine sa ne spui ca e bine totul, ok?
si sanatate si la bebei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Crissy sincer sunt prastie cu nervii...mi-au aparut si niste pete maronii pe piele..mama zice ca s-ar putea sa fie de la ficat..oboseala si stresul isi spun cuvantul :(

noaptea dorm si eu intre 3-4-5 treziri de alaptat..depinde de el..de multe ori vrea si din ora in ora..intr-o seara m-am trezit speriata ca nu stiam unde e..nu l-am vazut langa mine si-am sarit ca arsa la patut..cred ca prin somn m-am trezit si l-am pus la loc dar nu mai tineam minte...mai greu e in zilele cand sunt singura ca acum..trebuie s-o adorm pe ea intr-o camera, apoi s-o iau in brate si s-o mut cu mine in pat..nu va zic ca noptile se trezesc unul pe altul si incepe circul..cateodata ma pun in fund si rad singura de ce vad si eu...

azi de dimineata cand a plecat sotul, nu am mai mutat-o in camera cu mine si am lasat-o sa doarma linistita pana pe la 8 cand am auzit-o ca plange..am luat-o la mine in camera si a inceput sa se joace pe jos..am atipit cred ca 5 min..eram franta..si m-am trezit cu un pumn in ochi ..am vazut in ceata 10 min dupa..il zgaltaia pe Nicolas in patut..a trebuit sa ma ridic spasita..

sfatul meu de "patita" sa zic asa..daca nu are cine sa te ajute cu bebe..lasa un timp intre ei..macar sa te poti intelege cu unul...si sa te poti ocupa cat de cat in liniste de cel mic..
pe de-o parte e bine caci cresc impreuna..se joaca unul cu altul..scapi de-o grija sa zic asa..pe de alta parte e o munca infernala cu doi copii mici apropiati de varsta...

din cauza asta nici nu mai apuc sa scriu pe forum..doar va citesc..

Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''

De somn am suferit si eu in primele 2 luni ale lui Mateo - o rugam pe mama, care-mi era aproape, sa ii supravegheze somnul pina la primul alaptat, care putea dura 1-2 ore - si eu dormeam in alta camera. Uneori nu mai speram sa dorm legate macar 3 ore....cind a inceput sa creasca nr de ore deja eram alt om: la 3luni dormeam 5 ore... acum dormim si 7 - de fapt nu eu, Mateo:) - eu uite, forumesc de la 11, e 2 acum, el are deja 3 ore de somn.

Sunt avantaje si dezavantaje, insa tot sunt de parere ca e mai bine sa fie de virste apropiate, sa creasca impreuna, cum spunea si Laura
Un pt refacere si somn bun tuturor!!!
Am ajuns la zi, pot fi pontata pe astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mary, te-am pontat

Discordia, sa fie bine

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

www.youtube.com/watch?v=LEXY4rkX5ec&feature=related" target="_blank">Cafea cu zambet pentru toata lumea
Aseara inainte de culcare i-am dat Panadol lui bebelusu susu si s-a cunoscut diferenta,s-a trezit sa pape o singura data la 4(vechiul program)Nu a mai fost agitat,nu a mai plans,a dormit cumintel.
Pe la 12 noaptea m-am ridicat eu sa-l verific si saracutul era plin de saliva si mucisori,probabil stranutase,l-am curatat dar el dormea
As incerca si cu homeopate,cu ce zicea Vivela si Alinutzza,ca am notat pe undeva,dar parca voi ziceati ca tratamentul cu homeopate se da fiecarui bebelus in parte,diferit
Nu prea ma pricep(deloc de fapt)

Pupicei,o zi frumoasa

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Neata

Discordia, tin si eu pumnii sa fie totul ok
Vivela am uitat sa-ti raspund si mi-am adus aminte azi-noapte
Stiam ca glumesti

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

Mary ma bucur, ca ati primit un raspuns pozitiv si ca totul este bine.

Despre Pro Juicer in final totusi sunt multumita de el. Il pot lua cu mine pe peste tot, se curata usor. Am incercat cu el pana acum suc de mere si de portocale. Ieri Iustinica a lins un biberon de 60 de suc de mere. Merge in final si morcovul combinat cu mar, dar iti trebe super forta (pe noi ne ajuta tati). Marul in schimb se stoarce foarte usor. Dupa parerea mea e un pic cam scump, dar totusi m-am hotarat sa nu il returnez.

Of mucii astia nu ne dau nici noua pace. Iusti ii are undeva in gat, nu reusesc sa ii scot nicicum. Maine le sui in masina si le scot la aerosoli la munte in padurea de brazi.

Virgi legat de copilasi, e greu cu ei de varste apropiate si eu as fi de parere sa lasi un timp intre ei, de ex la noi aproape 4 ani eu zic ca a fost ideal. Alex a inteles tot si nu a fost nici o secunda geloasa pe surorile ei dimpotriva le iubeste enorm. Azi dimineata ii spuneam sa se grabeasca, ca ii inchide usa la gradi si ea zice stai mami ca ma striga Iustina si tre sa ma duc la ea, nu pot pleca inca. Iusti o striga Ala Ala si se bucura tare cand vine Alex. Ekaterina e mai lenesa, nu vb nimic, dar chiuie de fericire cand o vede si ea pe Alexandra. Cum povestea si Artu, Alexandra este televizorul lor. Rad amandoua in hohote la giumbuslucurile ei. Si acum si reversul medaliei. Eu una de multe ori ma simt depasita de situatie, niciodata nu sunt cu ele la zi, de multe ori ma trezesc alergand de la una la alta, uneori cedez si nervos, singura mea clipa de liniste este seara la ora 10-11 cand toata casa doarme, atunci respir si eu.

Nici noi nu avem hainute de iarna, am dat ieri o raita scurta prin mall si m-am umplut de nervi de ce scoruri am gasit. Este f costisitor sa ai 3 copii. In concluzie nu am cumparat nimic ptr ele si m-am intors tot la net, majoritatea le cumpar de pe hopababy. Si pentru cine e interesata am cumparat din Kaufland ieri 4 costumase intregi cu picior la 19 lei bucata, numai ca tre sa aveti rabdare sa le cautati si oricum oferta este f f redusa, am luat 4 bucati la fel 2 pe roz, 2 pe albastru, altceva nu era, dar de casa sunt bune. LA noi ca la nimenea.

Mergi la inceput

Sabina, am luat eu de la C&A un set de 2 body-uri, maneci si picioare lungi, cu 35 lei. Iar in Auchan sau Kiabi gasesti si cu 10 lei bucata. Mi-a luat mie mama

Mergi la inceput

Cand M a avut asa, muci in gat, care nu puteau fi scosi, i-am dat Ambroxol 3-4pic de 3x/zi. I s-au fluidificat si i-a inghitit..si am scapat de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Fetelor, Iustin al meu e nascut in 26.mai.2010...as fi vrut sa apara si el in lista cu bebei de mai-iunie 2010...e prea tarziu? mai pot face ceva, si daca da..cum anume procedez..MS MULT!!!

Il trec acum ; poti sa dai si kg, cm , cum ai nascut , la cate saptamani !

Mergi la inceput