Floricele de Liliac mai - iun 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Laura, inca nu eram gravi cind am citit despre apele minerale, acum imi amintesc: si spuneau despre Bucovina ca e cea mai indicata pt bebei - am avut de curind un bidon de 5l, nu stiu cum sta la continut, insa gustul mie nu mi-a placut deloc... nu am putut sa o beau cu nici un chip...
In alta ordine de idei, in sarcina am urmarit, si mai mereu de fapt: continutul de Na - sa fie mic, cel mai mic: am facut o selectie la un moment dat si-mi iesisera cu continut mic Dorna si Zizin - si cam asta beau si acum... e bine insa de stiut ce-i bine de dat la bebe cind va incepe sa bea... sa aiba si gust bun, pur...

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

Sabina, sorry ca e teapa Pro V Juicer, insa din ce stiu, ce e cumparat de la teleshoping poate fi returnat in 10 zile, daca nu esti multumita. e pacat sa mai inchizi niste bani.

Maribell - multam de sfatul cu "sfircul" de la Nuk - am vz la cineva si nu-mi dadeam seama cu ce seamana.

Mamaaaa... dar ce-a patit ieri forumul? s-a dereglat si a publicat intr-o veselie acelasi mesaj... amuzant!

Mergi la inceput

Sorana, bafta in continuare la sala!
Sanatate puiului mare, sa nu dea la cel mic!

MOnyca, daca ne citesti, spune-ne te rog, care-i atitutinea fata de alaptat in Belgia? Ma astept sa fie mult mai incurajat acolo, iar maternitatile sa fie "prieteni ai copilului".

Vero, legat de nebulizator am mai spus aici: cica nu e indicata folosirea lui la copiii sub 4 ani, pt ca ar mari capacitatea toracica si ar predispune la astm. Eu sper sa nu fie asa si ma intereseaza sa imi procur...daca afli mai multe, anunta-ne!

Mergi la inceput

Cris, - s-a inecat cu suc de piersica, sau cu fructul in sine? Periculos, cu adevarat... - si eu tare ma pierd cu firea cind se ineaca...

Ale, fereste-o cit poti de cortizon - din cite am vz pe prospect, Fucidin il contine. Ni s-a recomandat, am cumparat si zace in "farmacia" personala.

Mergi la inceput

Ramona - ma bucur ca nu e nimic la sin. Sanatate multa in continuare!

Artu - ce surse ai mai folosit, privind BLW?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Fetelor, Iustin al meu e nascut in 26.mai.2010...as fi vrut sa apara si el in lista cu bebei de mai-iunie 2010...e prea tarziu? mai pot face ceva, si daca da..cum anume procedez..MS MULT!!!

PLatesti taxa de reinmatriculare,...si se rezolva!:)

Glumeam, sper sa vada fetele si sa dai si celelalte detalii, gen data nasterii tale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

vivela, stii ceva despre cremele astea?
am citit rectiile adverse si imi este si frik sa ii dau

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Ale, de asta spuneam si eu - mai bine incerci si recomandarile Vivelei, si daca nu si nu - poti sa revii pe creme. E o parere doar, decizia e a ta!
Sanatate printesei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

deocamdata o sa fac ce mi zice dr.
faptul k a mers trat homeopat la vivela poate nu merge si in cazul Karinei

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Sanatate multa atunci!
Poate stie dr ce vorbeste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Seara buna si de la noi!
Am culcat pitica si acu m-am pus pe recuperat paginile necitite. Ma gandeam aseara inainte sa adorm, sa intreb fetele care au doi copilasi facuti la distanta de 2 ani, cum se decurca cu ei? Cum puteti fetelor sa ii impacati pe amandoi, cum e cu baita, cu papa, cu mersul in parc cu carucioarele, unde ii puneti pe amandoi?
Eu, care as vrea bebe 2 destul de repede, ma tot intreb lucrurile astea, ca uneori Ioana e atat de solicitanta ca ma intreb:bine, si daca as avea acum inca un copilas de 2 ani, cum ma ocup si de el?Voi aveti ajutor ceva de la vreo bunica?ca efectiv, sunt momente cand trebuie sa te ocupi de unul(bebe mic sa zicem) si celalalt nu e suficient de mare ca sa aiba rabdare sa astepte cu solicitarile...cred eu... si uite, pe vremea asta cand bebeii ar trebui scosi afara imbracati mai gros, cum ii transportati pe amandoi cu carutul?? sau cum iesiti cu ei din casa, din bloc?...ca eu am o intreaga schema cand ies cu asta mica.intai scot carutul cu paturica, las carutul in fata blocului(stau la parter), ma duc dupa fata care e deja imbracata si pusa in scaunelul leagan, o iau,pun geanta pe umar si paturica de invelit si apoi o asez in carut. la intoarcere invers,intai o bag pe ea in scaunel, apoi recuperez carutul...daca ar fi 2 pui mici, oare cum as face?...
am si eu probleme de management cu pici mici acum...ce sa fac... dar chiar ma tot intreb, ca nu prea am vazut in parculet mamici cu copilasi asa mici unul langa altul...
voi i-ati scos pe pui din casa zilele astea?eu nu, sotzu' ma tot bate la cap ca sa o scot, ca doar nu o pun la dospit de acum, insa azi am fost la piata si m-a luat vantul pe sus, nici prin cap nu mi-a treecut sa o scot pe vremea asta...maine daca nu ploua si nu mai bate vantul, o scot..ultima data am stat 50 de minute, ca m-am congelat eu pe banca in parc,aveam mainile super reci cand am dezbracat-o...
acum sunt la faza de caut pe net scaun de masa,scaun de masina(as vrea unul in care sa stea cu spatele la directia de mers, cat mai mult cu putinta,am citit cat de important e sa ii tinem asa pe copilasi, cat mai mult...sigur, ma tenteaza Besafe, insa cam are un pret...pe de alta parte, pentru siguranta ei, as face orice! si cu masina nu ma joc!). Bineinteles ca nu i-am gasit pana acum manusi, fular, caciulita de iarna, caci vanzatoarea de la magazinul din apropiere iar a fost luata prin surprindere de vremea asta si nu s-a dotat din timp cu articole...asa a facut si la sfarsit de august, afara era frig, ea avea insirate bluzite si rochite de vara...
probabil ca tot pe net voi gasi si lucrusoarele astea.

cam asta e pe la noi prin ograda!

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Sincer, si eu am nevoie de informatiile acestea, pentru ca si pe mine ma preocupa ideea de a-i darui un fratior/surioara, cit mai curind posibil...
Sa vedem ce spun fetele!!
Noi mai iesim: sacul de picioare ma face sa ma simt in siguranta, oricit as gresi la imbracat (prea subtire, adica) - insa la noi nu a plouat. Inteleg ca nu e recomandat sa ii scoatem pe vreme umeda.
fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Alesico daca nu esti sigura de ce are, nu-i da cu crema asta, contine cortizon si chiar si in cazul in care ar fi dermatita atopica din ce descrii tu pare o forma mai usoara si chiar nu se merita sa-i dai cu cortizon :(

eu nu am avut alta alternativa..fata puiului meu era o rana deschisa si-i iesea si un lichid galben din rana ..
medicul cand l-a vazut a zis neaparat crema, altfel riscati ca infectia sa intre in corp... dar repet era fff adanca rana...plus la incheieturile mainilor, picioarelor si in spatele genunchilor se desfacea pielicica mai sa iasa sange...am si plans de mila lui..acum e bine..Slava Domnului dar il urmaresc f atent...Vivela multumesc ptr sfat..m-am gandit si eu..ma interesez pe aici..sa vad unde, cum pot sa gasesc pe cineva..habar nu am unde sa ma interesez..

P.S. NU MAI FOLOSI CREMA DE GALBENELE mai ales daca are puiul dermatita atopica..mai rau face si se poate extinde ...cu exceptia celei facute in casa..

Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''

Oh, saracul pui! Banuiesc si ca a detine info detaliate despre boala (de la ce se face, de unde vine) este fff greu... Asa e?

Mergi la inceput