Floricele de Liliac mai - iun 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

si acum http://www.youtube.com/watch?v=-z-UxEZ6yA0&feature=relatedsa va arat ceva .....ce m-a speriat daca nu ma apuc de treaba

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Wow ... ce naspa ! Noroc ca slabesc pe zi ce trece, tocmai m-a luat soacra la rost ca m-am ascutit .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Am fost la doctor.
Bebelusu susu e racit(asta stiam deja),mi-a dat Panadol,Nurofen,Humex si amoxicilina(dar sa nu-i dau inca)
M-a tinut o gramada in picioare de se enervase asta micu,a inceput sa planga de nici nu am mai inteles cati ml sa-i dau pe zi,decat sa nu-i dau amoxicilina deocamdata.
Au intrat o gramada oameni tineri in fata mea,desi eram cu copilul in brate,apoi in cabinet,doctora a completat jdemii de fise inainte sa-l vada,desi miezul deja maraia.
I-am zis ca inca nu are lacrimi si a zis ca poate asa plange el.
Atata nesimtire in tara asta si nepasare,parca ne meritam soarta sa ne mistocareasca strainii,si sa ne considere pubela societatii.
Nici un pic de respect

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Sanatate piticului !
Off, off vremea asta, ne-a dat copii peste cap .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Laura, nu glumeam . chiar e cel mai frumos al meu, pe bune. nu l-as da pe niciun altul .

Legat de 2/3 copii, mie nu mi se pare atat de dificil. si nu am nici mama care sa ma ajute, nici soacra, nici bona...doar gradinita pt cel mare, ceea ce nu e putin, intr-adevar.
dar depinde f mult de copii, unii sunt mai linistiti, altii mai agresivi, mai dependenti, altii mai independenti, unii mai intelegatori, altii mai egoisti...nu poti sa compari experientele.
eu, care am diferenta de 2 ani si 9 luni intre copii, am zis uneori ca e o diferenta buna pt altii, dar groaznica pt mine (se suprapune cu mica adolescenta, care e pe undeva intre 2 ani jumate si 3 ani jumate si se manifesta cu problemele de la adolescenta, dar la alta scara, adica toane, fitze, probleme de tot felul). dar acum, dupa ce s-au mai calmat apele, mi se pare si mie o diferenta buna, david intelege cand vorbesc cu el, uneori ma ajuta cu lucrurile marunte (gen adus un scutec, dus la cosul de gunoi, adus un prosop, etc.), intelege ca bebe trebuie hranit si nu se opune sa ma "doneze" fratelui lui.
cred ca a trecut deja de criza mare, acum il iubeste foarte mult.

cand iesim afara, ne imbracam pe rand: eu prima, apoi david si ultimul damian (ca damian nu are rabdare sa astepte imbracat). pe cel mic il pun in carut, david de manuta. am noroc ca david nu fuge de langa mine, chiar nu mi se pare greu sa iesim toti. si iesim aproape zilnic, macar pt drumul de la gradinita pana acasa.

si eu am visat ca-s gravida . iar in viata reala ma incearca si niste greturi, eu totusi sper sa nu...

iesim dupa de-ale gurii, pasta de dinti si periute .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

din cauza asta nici nu mai apuc sa scriu pe forum..doar va citesc..

Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''

Sincer ma mir cum de ai timp sa mai si citesti !!! Eu pe al doilea nici nu ma gandesc sa il incep mai repede de 2 ani ... bine ... asta in cazul in care nu mai "suferim" din nou un accident .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Sorana, bafta in continuare la sala!
Sanatate puiului mare, sa nu dea la cel mic!

MOnyca, daca ne citesti, spune-ne te rog, care-i atitutinea fata de alaptat in Belgia? Ma astept sa fie mult mai incurajat acolo, iar maternitatile sa fie "prieteni ai copilului".

Vero, legat de nebulizator am mai spus aici: cica nu e indicata folosirea lui la copiii sub 4 ani, pt ca ar mari capacitatea toracica si ar predispune la astm. Eu sper sa nu fie asa si ma intereseaza sa imi procur...daca afli mai multe, anunta-ne!

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mary citsem ce ai scris despre nebulizator si astm(bine inteles am uitat cine a scris si ce motive s-au invocat)
eu ma gandesc ca daca nu se foloseste in exces, si doar il lasi sa respire aer cu ser fiziologic(daca e vb de o raceala mica) nu e daunator
am citit cate un pic despre nebulizatoare dar nu pot face o teza despre asta
imi imaginam doar ca aceasta dezinfecteaza caile aeriene...cred ca exact aceeasi operatiune ar fi posibila in baie, cu aburi , daca ai pus in prealabil sare in apa
sau cel putin asa mi-a sugerat cineva

legat de alaptare, nu va speriati ca nu mai spun nimic inflamator...ieri am cunoscut o mamica in parc, care ne si citeste ,Gabi(daca prinzi mesajul asta ar fi frumos sa ne povestesti chiar tu) care de 2 luni isi alapteaza pruncul cu biberonul(George are 4 lunite)
si scoate pana la 200 de ml in 10 minute de muls
are o super pediatra ce merge pe scoala americana si care recomanda sa continui sa te mulgi 5 minute dupa ce nu mai iese laptic

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Cand M a avut asa, muci in gat, care nu puteau fi scosi, i-am dat Ambroxol 3-4pic de 3x/zi. I s-au fluidificat si i-a inghitit..si am scapat de ei.

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Ambroxol ii dadeam si eu lui Ale, dar lor oare le pot da asa de mici la 6 luni?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Sabina, am luat eu de la C&A un set de 2 body-uri, maneci si picioare lungi, cu 35 lei. Iar in Auchan sau Kiabi gasesti si cu 10 lei bucata. Mi-a luat mie mama

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

merci mult. Eu nu ma refeream la body, ci la combinezon cu totul cu picior si maeca lunga flausat. In Kiabi nu am rabdare sa caut, ma enerveaza teribil magazinul ala, in Auchan ajung atat de rar. La C&A imi propun sa ajung de nu stiu cand dar uite ca nu reusesc. Eu astept azi comanda de la hopababy, set de 3 salopete la 58 de lei si 3 bodyuri cu maneca lunga la 35 de lei. Acum ma uit pe site si vad ca au bagat marfa proaspata. Deocamadata sunt cei mai ok calitate versus pret. Eu sunt f multumita de tot ce am luat. Le importa din State.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata!

am luat decizia de nu ii da cu nici o crema(Locoid, Vitella)asta si la sfaturle pe kre mi le ati dat legate de cortizon
am sters o aseara cu ceai de musetel si i am dat cu Trixera si azi am facut la fel
obrajii sunt curati si fara urma de pata, sa dea dzeu sa mearga asa
sanatate multa puisorilor bolnaviori
va multu pt sfaturile date
vivela ma gand sa ii fc si testul acela panel4 alergen, tu ce zici?dak are intradevar dermatita si forma usoara sa descopar de la ce face...care este factorul?
Crissy si mie mi a rec dr.dermato vitella

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Iusti a mea azi a baut 80 ml de suc de mere. Sunt f multumita ca ii place si ca e papacioasa. Ekaterina e mai mofturoasa,seamana cu sora-sa.

Discordia te asteptam cu cele mai bune vesti.

Sorana naspa faza pe care ai patit-o. Soacrei mele i-a intrat unul tot asa in casa,a vea pe atunci un pisoi birmanez f agresiv si ala s-a infoiat tot, a inceput sa scuipe si omul a plecat, ea a fugit dupa el, dar nu a apucat sa ii vada silueta din spate. Acel birmanez intre timp a murit, a adunat Silviu altul de pe strada tot aceeasi rasa, care e la fel de isteric. Daca nu ii place de tine te ataca. Ma refer la straini. Cateii sunt cam tolomaci, daca nu sunt dresati, noi am avut un ogar rusesc superb, dar era atat de prost, ne-am trezit cu gunoierii pe balcon si el dadea din coada, in schimb afara era fiara, dar cu alti catei, se credea mascul feroce, pana l-au linistit niste dobermani in parcul Doina, l-au pus jos si au facut toti cerc in jurul lui. Saracul acum e si el oale si ulcele de vreo 10 ani. L-am iubit tare asa prostovan cum era.

Succes in cautarea gradinitei ideale. Eu ieri deja m-am dus si am facut ordine pe acolo. Copilul a cerut un pahar cu apa si nu i s-a dat pe motiv ca nu si-a baut ceaiul. Ea nu bea ceai, i-am rugat sa nu o forteze cu masa, Copilul a stat fara apa pana a ajuns acasa. Cand mi-a zis Ale m-am ds val vartej si m-am infipt in poarta gradinitei. SI alta chestie ce m-a deranjat, ea are gustare si nu i-a dat-o pana acum, ba mai mult ieri m-au mintit cu nonsalanta in fata ca a primit mar. Iar am facut circ, sa vedem azi. In rest ca si educatoare si ceea ce invata acolo pana acum sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Bun gasit la cafeluta virtuala
Rocsy a ta bebita cum se mai simte? Al meu inca are tusea aia seaca din cand in cand. Nu febra nu muculeti nu stiu de la ce poate fi.
Ieri am reusit sa ies cu Alex 25 de min nu stiu azi cat de rece e afara dar poate il scot tot asa scurt ca ii face mare placere.
Va pup si o zi faina tuturor,

Bia

Mergi la inceput