Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

aelita eu cred ca se satura caci da drumul la san singurica apoi adoarme cate 5-10 minute si apoi incepe distractia
si in plus ii mai dau si completare lp cat doreste, nu tot timpul il bea si pe asta, si tot asa face
am fost la control si mi s-a spus ca asa e ea mai energica nu ar avea probleme de sanatate sau sa fie flamanda pt ca a luat in greutate normal
problema e ca eu nu ma pot odihni mai deloc si de aici si crizele de fiere cred

fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

intre toate problemele astea cu bebelusii nostri, am uitat sa ma laud si eu putin-putin. am cantarit-o pe isa, a pus 275 g sapt asta, nesperat de mult. deci, am ajuns la 6.945!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

linisteee... e de bine? la noi e liniste iar, isa m-a speriat degeaba 2 zile, acuma papa iar normal, doarme si striga la jucariile de la fisher . mai nou nu mai indeasa pumnisorii in gura, ci incheietura mainii, intai testeaza cu limba!! iar cand isi nimereste degetul mare il baga pana in gat ca se ineaca, mai ca vomita

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Sa ne laudam si noi: kk facut singurica, acum dupa masa de la 6. Primul de pe 23 septembrie fara ajutor. Of si l-a facut fara chin mare.

Isa: felicitari pui drag si foarte elegant!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

tina multumesc de raspuns, sper sa-si revina si la noi buricul!
bumblebe nu ma las eu asa usor sa renunt la LM, fundicul e putin mai bine, este rosu acum si se vad niste rani, dar mai mici si mai mult ca niste urme de rani. Si eu sut la fel ca tine la kg, stagnez de 1 luna jumate.
LA MULTI ANI pt CARLA, MATTEO si ARIANA!
Maurice
Crispo, eu intrebasem de spirulina, mersi! Incearca sa te odhnesti, sa bei multe lichide si sa nu te mai consumi. Si eu stiu ce inseamna sa plangi si tu odata cu bebe, insa nu-i bine nici pt lapte nici pt bebe ca-l agiti mai rau. Stiu ca nu e simplu, dar macar incearca! Iar cu scosul laptelui cu pompa, sa sti ca niciodata n-o sa scoti cu pompa tot lapticul din titi, eu ma mulg de 2 luni cu pompa manuala de la Avent, insa daca atunci cand nu mai iese la pompa il pun pe bebe, lui i se umple imediat gura cu laptic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Sa ne laudam si noi: kk facut singurica, acum dupa masa de la 6. Primul de pe 23 septembrie fara ajutor. Of si l-a facut fara chin mare.

Isa: felicitari pui drag si foarte elegant!

. pe masura ce creste va depune mai putin efort, doar ca ne doare si pe noi durerea lor...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Cristina imi pare rau ca nu prea mai ai laptic, sa iti spun ce am patit eu , copilul a luat in luna a 2 decat 500 gr cea ce este foarte putin, eu ziceam ca am laptic dar el nu se satura, am pus pompa am vazut ca scot putin (si oricum sani erau mai mult goi), si at am inceput sa ii dau LP completare, copilul a inceput sa ia in greutate si nu a mai fost plangacios, din pacate eu acum daca ii mai dau 100 ml pe zi LM , dar ma chinui si il dau si pe asta decat deloc
Eu cred ca este plangacios si ca nu se satura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Offf fetelor,cand citesc ce probleme aveti ma doare si pe mine.Va doresc multa sanatate la bebei iar voua multa rabdare

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tanti, merci... Si al meu a luat tare putin, 300 de grame in 20 de zile... de asta ma necajesc... Daca trebuie trecem pe LP...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna seara dragi mamici

CARLA , MATTEO , ARIANA

Maurice

Si a mea fata a fost cam agitata azi..nici nu prea a dormit ba chiar a avut si 2 reprize de plans

M/am uitat la fimulete cu Ana Culcer...a plans bietul copil la baie de numai

Multa sanatate bolnaviorilor

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput