Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Diana_Eva spune:
Bietul baietel, Eva nu a plans atat toata viata ei!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
racusor2010 spune:
eu sunt supi trebuia sa merg la tuns astazi, maine sa merg la munca sa imi iau actele pentru CIC, sa imi vad colegii, dar sotul sta la serviciu
de fiecare data cand vreau sa fac ceva, el are treaba la serviciu si tot zice ca daca era saptamana trecuta altfel era
nu are nici o vina dar sunt suparata, asa niciodata nu fac nimic pentru mine
pai eu cand ma intorc la serviciu, ce facem?
nu va suparati pe mine, ca am alte probleme voi cu bebei bolnaviori
cris te rog sa nu te dai batuta, sa il pui la san, daca e nevoie mai da-i si completare, dar mereu la san prima data, sa stimulezi sa isi revina lapticul
dar nu ziceati ca voi de la cezarette scade lapticul?daca crezi ca de la asta, mai bine nu mai lua...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
la multi ani maurice sanatate multa si multa fericire!! sa te bucuri de micuta sara si de clipele minunate petrecute impreuna!!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
Rodi, Racusor, merci de sfaturi. il pun si pe bebe, pun si pompa, nu este mare lucru... Azi cum pompa nu mai scotea, bebe nici atat, am scos cu mana, dar m-am muls exact ca pe o vaca... Am stors tot...10ml.. Bebe e acum mai lenes, nu are chef de supt, e obosit, marait... Merg sa il mai iau de la sot, doar in brate vrea,dar tot nu se linisteste, doar ca nu urla asa tare...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
adrianaBuc spune:
Cristina, asa rau imi pare ca bebe Vlad e bolnavior! Cat despre laptic, eu zic sa nu te mai stresezi si din cauza laptelui, ai destule pe cap! Dai cat lapte ai, restul completare. E bine ca are 2luni jumate de laptic matern. LP o sa il accepte cand o sa ii fie foame rau. Si a mea face nazuri la LP, dupa mai multe zile de LM.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, Racusor, merci de sfaturi. il pun si pe bebe, pun si pompa, nu este mare lucru... Azi cum pompa nu mai scotea, bebe nici atat, am scos cu mana, dar m-am muls exact ca pe o vaca... Am stors tot...10ml.. Bebe e acum mai lenes, nu are chef de supt, e obosit, marait... Merg sa il mai iau de la sot, doar in brate vrea,dar tot nu se linisteste, doar ca nu urla asa tare... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
of cristina, imi pare tare rau de situatia voastra....ce pot sa spun e s anu te stresezi mai rau decat atat si mai mult sa nu te invinovatesti...daca asa sta treaba, o sa creasca bine mersi si cu lp...crede-ma...important e sa fie sanatos...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mousel spune:
eladea, spune-mi te rog ce calmante si ce tratament iei pt crizele de fiere ca sufar de aceeasi problema din pacate
dupa ce faci o criza de fiere ii dai sa suga sau ii dai lapte praf? oare nu este afectat laptele din cauza toxinelor eliminate de fiere?
acum sa ne laudam si noi putin ca la 5 saptamani printesa avea 59 de cm si 4400 g, acum nu stiu ca nu am mai catarit-o.
ne luptam in continuare cu colicii si cred ca din cauza asta e foarte agitata, adica mai mult sta treaza si da din maini si din picioare decat doarme (sta si cate 6 ore treaza apoi baga un somnel de 30 de minute si iar incepe agitatia )
suge cam 5-10 min si uite asa din 2 in 2 ore am copilul mufat la san
s-a invata numai in brate sau sa fie permanent cineva cu ea, eu daca e posibil, si astfelnici la wc nu pot merge nu mai zic de mancare ...oricum tre sa tin regim din cauza fierii
lapticul este in scadere caci nu pot manca mai nimic ca mi-e rau ..ceva idei pt mancare de regim aveti ca m-am saturat de gratare si uscaturi
sa stiti ca va citesc mereu chiar daca scriu mai rar
fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)
crispro spune:
Adriana, Eladea, . Stiu ca nu imi face bine stresul la productie... Insa cnd vad cum sufera piticul... Azi iar a facut de 6 ori... Dar cred ca e mai bine, ca nu mai e cu sange, si culoarea e galbuie, nu mai e verdele ala urat, nu e apos... Dar Vlad e mult mai marait, se trezeste plangand, plange si in somn... Acum reiau Bonisan-ul, ca l-am lasat balta de cand cu tratamentul.
Mousel, imi pare rau ca si tu esti cu probleme cu fierea... Poate trece cu ceva homeopat, sa vedem ce zice Eladea...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
aelita spune:
LIA-Felicitari !!!!!! sarcina usoara !! sa ne tii la curent cu analize,ecografii!
CRIStINA,cum mai e Vladut?
RODICA poate nu inseamna ceva rau visul,eu cand visam bijuterii era de bine,dar depinde si de continutul visului in rest.
ELADEA,DENISA-
Citat: |
cantarele astea electronice is f sensibile...daca suprafata pe care le asezi e putin inclinata, sau daca copilul e pus in alta pozitie, deja iti da cu cateva zeci de grame mai mult/mai putin... |
MICHELLE la mine sunt 23,are un body maieu,si deasupra pantaloni si bluza de bumbac f subtiri .cand doarme pun o paturica pe picioare ,subtire.
la 21 e ceva mai frig,as da ceva mai flausat,si paturica atunci cand doarme.
MYCIA,vai,dar ce pacatoasa e infectia asta la bebei,ce greu trece!!!!
MAURICE,La multi ani !
MOUSEL imi pare rau ca nu esti tocmai bine,si ca doarme atat de putin Iulia.poate nu se satura ?
aelita spune:
CRIStINA ai scris in acelasi timp cu mine.
imi pare rau ca inca va chinuiti.Multa sanatate lui Vladut ,sa ii treaca repede si sa nu ajungeti la spitalele ala de care vorbeati..