Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
crispro spune:
Bumblebee, si voi cu monstri in burtica??? Of, Doamne. Sa imi spui te rog ce tratament ii dai lui Victor. Va doresc sa scapati repede de probleme...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
baby78 spune:
Multumim pentru urarile de ieri...Suntem mari am facut 2 luni si radem, gangurim...E tare frumos. Duminica am facut si botezul..Tudor a fost un mare urlator pana am plecat de acasa dar in momentul cand am iesit pe usa s-a calmat si a fost tare cuminte mititelul.....Nu a plans in biserica..a fost un artist....Suntem tare fericiti...dar mami tot e cu capu' caci din cand in cand am senzatia ca nu am suficient lapte si vreau sa ii dau completare dar...rezist cu eroism si nu ii dau LP...Maine facem vaccinul de 2 luni si ne cantarim atunci ....Sper sa nu avem reactii adverse la vaccin si deja am dat interdictie la vizite si musafiri pentru urmatoarele 3 zile caci am inteles ca dupa vaccin sunt mai sensibili si se pot imbolnavi de te miri ce
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ilinca79 spune:
La multi ani, Maurice!
La multe lunite Carla, Matteo si Ariana!
Michelle , multumesc, eu cautam cantar.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
adrianaBuc spune:
SUNT MANDRA DE MINE CA AM REUSIT SA VA PRIND DIN URMA
Vreau in primul rand sa o felicit pe Lia. Sa dea Doamne Doamne sa fie bine de data asta! Asa ma bucur pentru tine!
Despre microbi: si eu am grija de obicei sa nu intre in contact cu prea multi microbi, dar nu exagerez. Adica daca sunt acasa ma spal cat se poate pe maini inainte sa pun mana pe fata, dar na! eu muncesc cu copilul langa mine, nu ma pot spala de fiecare data cand ating o factura sau telefonul sau laptopul. Sau in parc, unde e plin de copilasi mici; pai sa ii fi vazut pe bebei cum stateau si se uitau la ea cate 10 min si dintr-o data bashti! o manuta pe fata. In plus eu am ditamai dulaul; incerc sa tin curat, si tin cainele izolat de Rebe, dar microbii circula.
Eu ma rog sa nu faca vreu infectie nasoala, sa fie nevoie de antibiotic! Macar pana la 1 an!
Despre somn: si eu i-am luat sac de dormit, e mult mai bine ca inainte cand o inveleam cu o paturica si o pazeam toata noaptea ca se dezvelea instant. Acum mi-a ramas problema cu manutele care ingheata rau de tot peste noapte - nu sunt reci sunt inghetate. Uf!
Nu am mai iesit la plimbare de 2 zile, vremea asta ma dispera. Nu vreau sa risc sa mi se imbolnaveasca copilul. Mai bine nu scot copilul afara decat sa trag cu ea cu racelile. Si asa noi inca ne luptam cu mucozitatile, asta mi-ar mai trebui: muci de la raceala. Poate maine daca se opreste vantul asta iesim si noi la plimbarica.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
adrianaBuc spune:
multumim de urarile de acum 3 zile. Ne-am facut mari!
Uram si noi La Multi Ani! pentru sarbatoritii zilei: maurice, Matteo Cristian, Carla Maria, Ariana
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
rodyka spune:
dragutele mele, cand va tot aud de crocobauri la bbi, mi-e asa mila de ei, si de voi care va chinuiti atata cu ei...
eu am inceput sa-i dau isabelei din nou vitamine, de azi-dimineata, sa vedem daca e mai bine. parca mananca mai binisor, azi-noapte a papat de 3 ori la cate 3 ore, la 1.30, la 4.30 si la 7.30, apoi la 9 am mai avut o tentativa jumate reusita ca la 10 trebuia sa fiu la ginecolog. si a mai papat la 2 mai bine... a dormit pe masina si in carucior la spital, cu tati. iar acum de o ora doarme iar, ca mi-a adormit mie in brate maraita... e asa dulce cum isi pune ea capul pe umarul meu si ofteaza... si mi-a trecut mie prin cap acuma citind mesajul lui bumblebee, daca are si a mea ceva croco?!!? ca si eu ii aud de vreo 2 zile cum ii suna matucele, dar eu am presupus ca mananca asa putin si de foame fac asa... si adaugand sacaiala si etapele de maraiala si plans... ooofff!! bine, alte simptome nu vad, febra nu are, nu vomita, kk e normal... eu nu stiu cum is stresurile astea, ca la maria nu am avut niciodata...
crispro, vroiam neaparat sa-ti spun sa ai grija cu lp! e calea cea mai sigura de a scadea lapticul. eu de ce am zis de la inceput ca isabelei n-o sa-i dau lp, de aia a TREBUIT sa-i dau, ca scumpica era prematura si nu se descurca singurica sa pape de-ajuns, iar eu nu aveam suficient cat scoteam cu pompa. si apoi am continuat asa, cred ca destul de tarziu am inceput sa elimin lp, drept ptr care nici acum nu e lm in fiecare zi cat ar trebui!!
deci, am fost la ginecolog cu trimitere de la dr de familie si cu vreo 3 foi de analize facute... dupa ce am stat un ceas pe holul unde am mers la controale in toata sarcina si am admirat burticile care asteptau monitorizarea, am strigat la un copil ce vroia s-o pupe pe isa in carucior de s-a intors toata lumea din sala de asteptare sa vada ce-i baiul. pana si sotul a facut ochii maari. pai cum?! era o mama gravida, cu burta mare, cu sotul ei si cu mama ei, avea si 2 baietei cam de 3 si 5 ani, fugeau pe-acolo, strigau, se tranteau pe jos, dezastru! si-apoi vine unul de se agata de carucior sa pupe fata! eu eram la 2 m de ei dar am sarit efectiv pe copil si i-am smuls mainile de pe carucior. ce spaima am tras! dar apoi a venit barbatul si si-a luat odraselele, nu le mai lasa in partea unde eram noi, pai si ce era sa fac?! de obicei n-am treaba ca se uita, se apropie, dar mai ales ca nici nu ii cunosc si se tranteau pe-acolo pe jos, cum sa-i las sa calareasca fata si caruciorul?! buuunnn... si-mi vine randul sa intru si eu, era femeie dr. imi cauta dosarul care-l aveam deschis la ei din timpul sarcinii, ma intreaba cand am avut ultimul cm si ma blochez, ca nu mai stiu... m-apuc si socotesc 6 sapt de la nastere ca asa a fost si aia face ochii mari ca nu-mi amintesc data exacta! i-am spus ca alaptez si nu mi-a mai venit niciunul si s-a inmuiat, s-a uitat peste analizele mele si m-a urcat pe calut. si cand o vad pe asistenta cu niste betigase in mana mi-am pus mainile frumos pe bara de metal, pregatita sa strang pumnii si dintii. daŽ de unde! nici n-am simtit pana n-a zis ca e gata! mi-a facut si eco, a zis ca totul e perfect pe-acolo , si cat am mai stat de povesti pe-acolo imi erau gata si analizele la secretii... perfect tot, numai buna de trimis in sala vecina la implant sterilet. dar... surpriza! ma intreaba cat mai vreau sa alaptez. oooo. pai eu as vrea pana la un an, daca nu macar 6 luni!! si, scurt, imi noteaza un nr de tel la care sa sun sa ma programez ptr implant dupa ce nu mai alaptez, adica dupa ce-mi vine prima data cm... pai si eu intrebasem dr de fam daca are legatura si-a zis ca niciuna!! asa ca am pierdut o dimineata degeaba prin spital, si sotul o zi de munca... si nici plasturi nu-mi pot pune, deci daca vreau sa las balonasele deoparte ca mi s-a acrit de ele, singurele sunt pilulele cerazet, si iar ma gandeam ca voi ziceati de cezarette, oare sa fie aceeasi treaba, ca aici se scrie invers numele? cat ati dat pe o cutie? si nu-mi place ca sunt 28, eu nu puteam lua nici inainte oridecare, sa vedem cum o fi. dar daca o sa sangerez cum ziceati voi pe la mijlocul foliei, ce fac?! fug la gine?! OOOFFF, m-am cam intins , scuzati-ma... e cam haos in capul meu...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
crispro spune:
Rodi, din pacate lapticul meu e pe duca... Ma mulg, dar nu este ce... Am pus copilul la golit amnbii sani - 70 ml... Jale mare... LP ii dau fara lactoza, pt diaree, nu i-am dat decat 50ml pana acum, ca nu ii foarte place... Astept cu nerabdare Galactogilul, si sper sa faca o minune... AAaaa, bine ai facut ca ai strigat la baietii aia, erau de culmea... sa o pupe pe Isa... exista si alte metode de a arata afectiune si dragalasenie... Iar cu anticonceptionale, acum m-am uitat pe cutie, sunt o toanta... se numesc Cerazette. Tot 28... Deci io inca sangerez, de 3 saptamani... Foarte putin, folosesc tamponel mic, din ala zilnic, dar suficient cat sa fie enervant... Oricum nu am facut nimic de cand le iau...
Copilul e asa marait azi... De abia a atipit in fisher, ca azi numai in brate a stat... Si in brate a plans... Am plans si io cu el...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005 Guru Culcer pe Antena2! Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
|
multumim
_
Sierra Nevada
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, din pacate lapticul meu e pe duca... Ma mulg, dar nu este ce... Am pus copilul la golit amnbii sani - 70 ml... Jale mare.. |
cristina, asculta-ma bine-bine ce zic acuma, ca stii ca nu te sfatuiesc de rau... pompa cred ca ti-ai luat de la Primii Pasi, asa am si eu, manuala. dac-ar fi sa am lapte doar cat scoate pompa, m-as lasa pagubasa! dar cum am vazut ca eu scoteam 70 ml cu pompa iar cand nu scoteam isa papa de se satura, si lua 3-400 g/sapt, o folosesc doar cand nu papa isa si vreau sa salvez vreo completare, sau sa mai storc un san in care mi se pare ca a mai ramas... dar la fel a fost ca am scos cu pompa ultima picatura dintr-un san(credeam eu), se trezea isa si i-l dadeam pe celalalt, iar pe final si pe cel muls, ca picura din el! poate ca pompele scumpe sa fie mai bune, eu am primit-o si n-am mai cumparat alta ca oricum n-aveam atata lapte cat sa ramana si de muls. asa ca nu concluziona ca e pe duca, asa am crezut si eu de multe ori si uite ca inca alaptez... d-apoi tu care ai avut mai mult de la inceput! acuma o mai fi scazut, dar nu se pierde asa repede, tu fi increzatoare si o sa fiti bine!
_
Sierra Nevada